FA. MUYLLE

Contactgegevens FA. MUYLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. MUYLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. MUYLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOORDSTRAAT 83; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50201485 (+32-50201485) 50201485 (+32-50201485)

Fax (fax): +32 (57) 235-35-84 +32 (57) 235-35-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. MUYLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. MUYLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. MUYLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. MUYLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. MUYLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. MUYLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. MUYLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. MUYLLE
Products information FA. MUYLLE

BTW identificatienummer (tax): BE08569305419
Ondernemingsnummer: 8621765136
Hoofdstad (capital): 477,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FA. MUYLLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. MUYLLE
(Get full report from official database of BE for FA. MUYLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. MUYLLE
Addition kinds of activities for FA. MUYLLE

229503. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
25310401. Bleacher zitplaatsen, draagbaar | Bleacher seating, portable
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive
82499901. Luchtvaart school | Aviation school

Werken bij FA. MUYLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. MUYLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. MUYLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. MUYLLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • Magazijnier vaste namiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je helpt met het laden en lossen met behulp van een elektrische transpalet. De bedoeling is dat je na een tijd de verantwoordelijkheid op kan nemen om elke dag het laden en lossen in goede banen te leiden.

 • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

 • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

 • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

 • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PWA WELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Lint (LINT)

  Regio: LINT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • PRAKTIJKTRAINER ONDERHOUD TUINMACHINES (ANTWERPEN/LIMBURG/VLAAMS-BRABANT) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  PROVINCIE ANTWERPEN / LIMBURG / VLAAMS-BRABANT Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van FA. MUYLLE in sociale netwerken
Look for responds of FA. MUYLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. MUYLLE. Laat een reactie achter voor FA. MUYLLE. FA. MUYLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. MUYLLE. Leave a respond for FA. MUYLLE. FA. MUYLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. MUYLLE op de google maps. Adres en contacten FA. MUYLLE
Location of FA. MUYLLE on the google maps. Address and contacts of FA. MUYLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. MUYLLE FA. MUYLLE: Rijksdienst voor Pensioenen | Loosveldt G | Vandendriessche B | JACKY DIFFUSION | JORIS JAN TUINARCHITEKTUUR

Other related companies as FA. MUYLLE: Rijksdienst voor Pensioenen | Loosveldt G | Vandendriessche B | JACKY DIFFUSION | JORIS JAN TUINARCHITEKTUUR

FA. MUYLLE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. MUYLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08569305419. Het bedrijf FA. MUYLLE bevindt zich op het adres: NOORDSTRAAT 83; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 477,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. MUYLLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. MUYLLE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. MUYLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. MUYLLE, openstaande posities, locatie van FA. MUYLLE op de kaart.

FA. MUYLLE is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. MUYLLE, company assigned to the tax number BE08569305419. The company FA. MUYLLE is located at the address: NOORDSTRAAT 83; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 477,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. MUYLLE were not found.
The main activity of FA. MUYLLE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. MUYLLE is not available. You also can look at reviews of FA. MUYLLE, open positions, location of FA. MUYLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. MUYLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. MUYLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. MUYLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. MUYLLE, employees, financial statistics.