FA. IMAGO

Contactgegevens FA. IMAGO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. IMAGO: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. IMAGO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTSTRAAT 13; 3690; ZUTENDAAL, België

Telefoon (phone): 89622063 (+32-89622063) 89622063 (+32-89622063)

Fax (fax): +32 (12) 536-57-55 +32 (12) 536-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. IMAGO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. IMAGO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. IMAGO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. IMAGO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. IMAGO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. IMAGO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. IMAGO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. IMAGO
Products information FA. IMAGO

BTW identificatienummer (tax): BE02477111816
Ondernemingsnummer: 5943023681
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 896,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FA. IMAGO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. IMAGO
(Get full report from official database of BE for FA. IMAGO)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. IMAGO
Addition kinds of activities for FA. IMAGO

502101. Kantoor- en openbare bouwmeubilair | Office and public building furniture
07519902. Melkproeven | Milk testing services
17990202. Coating van betonnen structuren met plastic | Coating of concrete structures with plastic
63510201. Fidelity aansprakelijkheidsverzekering | Fidelity responsibility insurance
65120301. Auditorium en hal operatie | Auditorium and hall operation

Werken bij FA. IMAGO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. IMAGO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. IMAGO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. IMAGO. Looking for open vacancies in other companies

 • Reachtruckchauffeurs (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Lummen zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruckattest. Je zal tewerkgesteld worden als magazijnmedewerker en zal moeten orderpicken en werken met een reachtruck. Deze functie kan fulltime ingekleed worden maar indien je opzoek bent naar een job op oproepbasis is daar ook een mogelijkheid toe.

 • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

 • Service Coördinator m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

 • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: CARE

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • Ingenieur (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor het opsporen van persluchtlekken. -Via visuele en auditieve controle + ultrasoon-inspectie: persluchtlekken opsporen Voorzien van labels + identificatie van lek (inschatting maken van verlies) -Tijdens gepland/preventief onderhoud ondersteuning aan betreffende afdelingen: aanduiden van lekken -Werkorders aanmaken in Rimses en/of SAP -Eventueel Standaardiseren van persluchtmateriaal * stockreductie Update Rimses (stockbeheer) -Opvolgen van herstellingen ¿ persluchtverbruik adhv persluchtdebietmeters = gerealiseerde energie-savings in kaart brengen op bestaande xls-file -Opstart: asap -Einde: afhankelijk van het resultaat (kan gerust nr 50 dagen gaan) -Regime: best gespreid over een periode (vb: 2-tal dagen/week) -Mogelijks ook op zaterdag (tijdens periodes van niet-produktie) lekkage opsporen, maar eerder uitzonderlijk

 • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

  Regio: VOSSEM

  Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

  Type: Vaste Job

  Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

 • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

 • Monteur (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

 • Software developer (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PVS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een grondige kennis van het objectgerichte paradigma in meerdere programmeertalen. Binnen het bedrijf gebruiken we vooral JavaScript ( en supersets als TypeScript, Angular, Ionic ...) maar ook Java, C#, C, C++, Visual basic en Python komen aan bod. Kennis van NodeJS, Linux, Android en iOS strekken tot aanbeveling. Voeling met alles wat audio aangaat is uiteraard ook een pluspunt.

 • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van FA. IMAGO in sociale netwerken
Look for responds of FA. IMAGO in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. IMAGO. Laat een reactie achter voor FA. IMAGO. FA. IMAGO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. IMAGO. Leave a respond for FA. IMAGO. FA. IMAGO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. IMAGO op de google maps. Adres en contacten FA. IMAGO
Location of FA. IMAGO on the google maps. Address and contacts of FA. IMAGO

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. IMAGO FA. IMAGO: Libbrecht NV | BANK J. VAN BREDA & CO | FRANK THOMAS | GARAGE MERCKX | MAYERLINE

Other related companies as FA. IMAGO: Libbrecht NV | BANK J. VAN BREDA & CO | FRANK THOMAS | GARAGE MERCKX | MAYERLINE

FA. IMAGO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. IMAGO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02477111816. Het bedrijf FA. IMAGO bevindt zich op het adres: GROTSTRAAT 13; 3690; ZUTENDAAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 896,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. IMAGO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. IMAGO is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. IMAGO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. IMAGO, openstaande posities, locatie van FA. IMAGO op de kaart.

FA. IMAGO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. IMAGO, company assigned to the tax number BE02477111816. The company FA. IMAGO is located at the address: GROTSTRAAT 13; 3690; ZUTENDAAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 896,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. IMAGO were not found.
The main activity of FA. IMAGO is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. IMAGO is not available. You also can look at reviews of FA. IMAGO, open positions, location of FA. IMAGO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. IMAGO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. IMAGO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. IMAGO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. IMAGO, employees, financial statistics.