Libbrecht NV

Contactgegevens Libbrecht NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libbrecht NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Libbrecht NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Katriensteenweg 33; 8520; Kuurne, België

Telefoon (phone): 056 37 00 41 (+32-056 37 00 41) 056 37 00 41 (+32-056 37 00 41)

Fax (fax): 056 37 29 90 (+32-056 37 29 90) 056 37 29 90 (+32-056 37 29 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libbrecht NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libbrecht NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libbrecht NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libbrecht NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libbrecht NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libbrecht NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libbrecht NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libbrecht NV
Products information Libbrecht NV

BTW identificatienummer (tax): BE06067169189
Ondernemingsnummer: 4390380859
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Libbrecht NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libbrecht NV
(Get full report from official database of BE for Libbrecht NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Libbrecht NV
Addition kinds of activities for Libbrecht NV

20769907. Saffloer olie | Safflower oil
22990208. Matten, vilt: behalve geweven | Mats, felt: except woven
23410101. Nightgowns en negligees: vrouwen en kinderen | Nightgowns and negligees: women's and children's
38210200. Laboratorium meubilair | Laboratory furniture
39310102. Autofonen (organen met geperforeerde muziekrollen) | Autophones (organs with perforated music rolls)

Werken bij Libbrecht NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libbrecht NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libbrecht NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libbrecht NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Huishoudhulp 32u: directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Opglabbeek en omgeving

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Machine arbeider in revisiebedrijf (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: GROSEMANS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van metaalbewerkings machines,revisie brandstof motoren Boor en slijp machines Bewerken van cilinderkoppen

  • Onderhoudsmanager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleiding zal je instaan voor de coördinatie van het team van een 6-tal techniekers. Je plant de werkorders en volgt al de technische werkzaamheden en herstellingen in de afdeling op. Je stuurt het team van techniekers aan en coacht hen. Je assisteert bij het analyseren van technische problemen en zo vind je samen een efficiënte oplossing. Je bent nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Je doet overleg met de techniekers en productieverantwoordelijken en rapporteert. Je volgt de werkwijze van het wisselstukkenmagazijn op.

  • Freelance technical analyst (Cloud + Google Gsuite) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is ??n van de grotere spelers op hun markt en ze zijn internationaal gekend. Momenteel zijn ze bezig met een grote digitale transformatie, waardoor ze dringend op zoek zijn naar een freelance technisch analist met ervaring in Cloud en Google Gsuite. Omschrijving Als technisch analist word je betrokken bij de verschillende digitalisatieprojecten. Je zal daarbij oplossingen moeten uitwerken die bijdragen aan de digitale transformatie. Je bent daarbij de lijm tussen de verschillende technische partijen en voorziet waar mogelijke problemen kunnen ontstaan. Door je sterke ondernemingszin ben je niet bang voor verandering en kun je goed communiceren op alle niveaus. Je komt namelijk in contact met verschillende suppliers, maar ook interne stakeholders en business vertegenwoordigers. Enkele taken uit je takenpakket: Je werkt nauw samen met de architecten en functioneel analisten aan een oplossing, waarbij je ook rekening houdt met impact ervan. Je volgt de volledige technische lifecycle mee op, van design tot ontwikkeling en go-live van de verschillende applicaties, als onderdeel van de digitale transformatie. Je co?rdineert en voert de aangebrachte oplossingen technisch mee uit. Je voorziet problemen en denkt na over oplossingen. Je behoudt daarbij een overzicht van alle lopende technische zaken en gaat na wat er nog moet gebeuren Je rapporteert over de stand van zaken en voorziet documentatie waar nodig. Je werkt mee aan de creatie van trainingen of geeft ze zelf.

  • Sollicitatiedag 11 oktober: Schoonmaak burelen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 9u en ‘s avonds tussen 17u en 21u en dit zowel deeltijds als voltijds.

Zoek naar antwoorden van Libbrecht NV in sociale netwerken
Look for responds of Libbrecht NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libbrecht NV. Laat een reactie achter voor Libbrecht NV. Libbrecht NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libbrecht NV. Leave a respond for Libbrecht NV. Libbrecht NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libbrecht NV op de google maps. Adres en contacten Libbrecht NV
Location of Libbrecht NV on the google maps. Address and contacts of Libbrecht NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Libbrecht NV Libbrecht NV: Biotest Seralco NV | Alain Lejeune | C?CILE JAMINON | van Tilborg W BVBA | HANS SPILLIAERT

Other related companies as Libbrecht NV: Biotest Seralco NV | Alain Lejeune | C?CILE JAMINON | van Tilborg W BVBA | HANS SPILLIAERT

Libbrecht NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libbrecht NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06067169189. Het bedrijf Libbrecht NV bevindt zich op het adres: Sint-Katriensteenweg 33; 8520; Kuurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Libbrecht NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Libbrecht NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libbrecht NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libbrecht NV, openstaande posities, locatie van Libbrecht NV op de kaart.

Libbrecht NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libbrecht NV, company assigned to the tax number BE06067169189. The company Libbrecht NV is located at the address: Sint-Katriensteenweg 33; 8520; Kuurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Libbrecht NV were not found.
The main activity of Libbrecht NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Libbrecht NV is not available. You also can look at reviews of Libbrecht NV, open positions, location of Libbrecht NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libbrecht NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libbrecht NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libbrecht NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libbrecht NV, employees, financial statistics.