FA. HEREMANS-VERHAEGEN

Contactgegevens FA. HEREMANS-VERHAEGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. HEREMANS-VERHAEGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. HEREMANS-VERHAEGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BAKELSTRAAT 14; 3128; TREMELO, België

Telefoon (phone): 16534031 (+32-16534031) 16534031 (+32-16534031)

Fax (fax): +32 (61) 689-34-78 +32 (61) 689-34-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. HEREMANS-VERHAEGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. HEREMANS-VERHAEGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. HEREMANS-VERHAEGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. HEREMANS-VERHAEGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. HEREMANS-VERHAEGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. HEREMANS-VERHAEGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. HEREMANS-VERHAEGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. HEREMANS-VERHAEGEN
Products information FA. HEREMANS-VERHAEGEN

BTW identificatienummer (tax): BE06894165039
Ondernemingsnummer: 6987274169
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FA. HEREMANS-VERHAEGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. HEREMANS-VERHAEGEN
(Get full report from official database of BE for FA. HEREMANS-VERHAEGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. HEREMANS-VERHAEGEN
Addition kinds of activities for FA. HEREMANS-VERHAEGEN

553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
17999903. Awning installatie | Awning installation
49119902. Generatie, elektrische stroom | Generation, electric power
51691201. alcoholen | Alcohols
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons

Werken bij FA. HEREMANS-VERHAEGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. HEREMANS-VERHAEGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. HEREMANS-VERHAEGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. HEREMANS-VERHAEGEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Compounder/Bereider Farmacie (Alcon) (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Alcon te Puurs, dé referentie op het gebied van medische oogverzorging, kijken wij uit naar compounding operator. Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert Alcon innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Alcon heeft als missie innovatieve producten ter beschikking te stellen die de levenskwaliteit verbeteren door mensen te helpen beter te zien. Je takenpakket: Je bereidt zelfstandig steriele bulkloten in de steriele fabricatie van de oogdruppels Je zal daarbij nauw samenwerken met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud, preprocessing en afvulling Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten in een roterende taakuitvoering Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden Je voert een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren/demonteren van afvulpompen

 • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

 • Postbode Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • ruitenwasser (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

  Type: Vaste Job

  ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

 • tuinarbeider (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DEWITTE STEVEN

  Type: Vaste Job

  aanleg en onderhoud van tuinen

 • Junior Front-end Superman (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd, enthousiast en ambitieus? Kom ons team versterken! aariXa mikt naar de sterren en we hebben jou nodig om ons daar te krijgen! Je werkt supermangewijs als consultant voor de top 500 bedrijven van België. Je klant tevreden houden, dat is je doel. Je missie? Het team van front-end developers inspireren en hen naar een hoger niveau tillen. aariXa is jouw JOR-EL Opgestart in 2005 is aariXa ondertussen een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit verkiest boven kwantiteit. Met als focus front-end, .NET en Java technologieën, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. “ Je bent niet gewoon een nummer” is onze belangrijkste waarde. “Niet enkel mooi, maar praktisch.” Een responsive ontwerp is uiterst belangrijk. Ervaring met cross-browser en cross-platform zijn daarom je basis skills.

 • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: QUICK BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

 • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FA. HEREMANS-VERHAEGEN in sociale netwerken
Look for responds of FA. HEREMANS-VERHAEGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. HEREMANS-VERHAEGEN. Laat een reactie achter voor FA. HEREMANS-VERHAEGEN. FA. HEREMANS-VERHAEGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. HEREMANS-VERHAEGEN. Leave a respond for FA. HEREMANS-VERHAEGEN. FA. HEREMANS-VERHAEGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. HEREMANS-VERHAEGEN op de google maps. Adres en contacten FA. HEREMANS-VERHAEGEN
Location of FA. HEREMANS-VERHAEGEN on the google maps. Address and contacts of FA. HEREMANS-VERHAEGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. HEREMANS-VERHAEGEN FA. HEREMANS-VERHAEGEN: MEDIMICRO | Vanderstraeten Maurice | PIERRE VAN HOVE | TOTAL CONCEPT | Denk.be

Other related companies as FA. HEREMANS-VERHAEGEN: MEDIMICRO | Vanderstraeten Maurice | PIERRE VAN HOVE | TOTAL CONCEPT | Denk.be

FA. HEREMANS-VERHAEGEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. HEREMANS-VERHAEGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894165039. Het bedrijf FA. HEREMANS-VERHAEGEN bevindt zich op het adres: BAKELSTRAAT 14; 3128; TREMELO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. HEREMANS-VERHAEGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. HEREMANS-VERHAEGEN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. HEREMANS-VERHAEGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. HEREMANS-VERHAEGEN, openstaande posities, locatie van FA. HEREMANS-VERHAEGEN op de kaart.

FA. HEREMANS-VERHAEGEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. HEREMANS-VERHAEGEN, company assigned to the tax number BE06894165039. The company FA. HEREMANS-VERHAEGEN is located at the address: BAKELSTRAAT 14; 3128; TREMELO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. HEREMANS-VERHAEGEN were not found.
The main activity of FA. HEREMANS-VERHAEGEN is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. HEREMANS-VERHAEGEN is not available. You also can look at reviews of FA. HEREMANS-VERHAEGEN, open positions, location of FA. HEREMANS-VERHAEGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. HEREMANS-VERHAEGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. HEREMANS-VERHAEGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. HEREMANS-VERHAEGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. HEREMANS-VERHAEGEN, employees, financial statistics.