TOTAL CONCEPT

Contactgegevens TOTAL CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOTAL CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOTAL CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BISTHOVENLEI 39; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32907070 32907070

Fax (fax): +32 (83) 835-68-76 +32 (83) 835-68-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOTAL CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOTAL CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOTAL CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOTAL CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOTAL CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOTAL CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOTAL CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOTAL CONCEPT
Products information TOTAL CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE09115600585
Ondernemingsnummer: 6914764404
Hoofdstad (capital): 941,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Concepteurs d'Expositions.

Product categorie (product category): Organisation de salons,expositions and bourses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOTAL CONCEPT
(Get full report from official database of BE for TOTAL CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOTAL CONCEPT
Addition kinds of activities for TOTAL CONCEPT

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
36790503. Video triggers, met uitzondering van afstandsbediening tv apparaten | Video triggers, except remote control tv devices
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
39959903. Grave kluizen, metaal | Grave vaults, metal
50630401. Gloeilampen en aanverwante benodigdheden | Light bulbs and related supplies
52310301. Behang | Wallpaper
59999904. luifels | Awnings

Werken bij TOTAL CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOTAL CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOTAL CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOTAL CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van TOTAL CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of TOTAL CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOTAL CONCEPT. Laat een reactie achter voor TOTAL CONCEPT. TOTAL CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOTAL CONCEPT. Leave a respond for TOTAL CONCEPT. TOTAL CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOTAL CONCEPT op de google maps. Adres en contacten TOTAL CONCEPT
Location of TOTAL CONCEPT on the google maps. Address and contacts of TOTAL CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come TOTAL CONCEPT TOTAL CONCEPT: Dominique | PALMANS WOONDEKORATIE | van den Corput Jean-Jacques | LOTUS REIZEN | Bureau de Gestion gvh

Other related companies as TOTAL CONCEPT: Dominique | PALMANS WOONDEKORATIE | van den Corput Jean-Jacques | LOTUS REIZEN | Bureau de Gestion gvh

TOTAL CONCEPT is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TOTAL CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09115600585. Het bedrijf TOTAL CONCEPT bevindt zich op het adres: DE BISTHOVENLEI 39; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 941,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Organisation de salons,expositions and bourses. Lijst met producten zijn Services: Concepteurs d'Expositions..
De hoofdactiviteit van TOTAL CONCEPT is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOTAL CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOTAL CONCEPT, openstaande posities, locatie van TOTAL CONCEPT op de kaart.

TOTAL CONCEPT is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TOTAL CONCEPT, company assigned to the tax number BE09115600585. The company TOTAL CONCEPT is located at the address: DE BISTHOVENLEI 39; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 941,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Organisation de salons,expositions and bourses. List of products are Services: Concepteurs d'Expositions..
The main activity of TOTAL CONCEPT is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TOTAL CONCEPT is not available. You also can look at reviews of TOTAL CONCEPT, open positions, location of TOTAL CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOTAL CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOTAL CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOTAL CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOTAL CONCEPT, employees, financial statistics.