FA. GIJSELINCK

Contactgegevens FA. GIJSELINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GIJSELINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GIJSELINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATWILGENSTRAAT 15; 9032; GENT, België

Telefoon (phone): 92270092 (+32-92270092) 92270092 (+32-92270092)

Fax (fax): +32 (67) 647-76-75 +32 (67) 647-76-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GIJSELINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GIJSELINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GIJSELINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GIJSELINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GIJSELINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GIJSELINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GIJSELINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GIJSELINCK
Products information FA. GIJSELINCK

BTW identificatienummer (tax): BE02920959472
Ondernemingsnummer: 4646636962
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FA. GIJSELINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GIJSELINCK
(Get full report from official database of BE for FA. GIJSELINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GIJSELINCK
Addition kinds of activities for FA. GIJSELINCK

9611. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
142201. Kalksteen, grond | Limestones, ground
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
27599912. Kaarten: afdrukken, NSK | Maps: printing, nsk
34979901. Koperfolie | Copper foil
35829905. Rugschoonmaak-, droog- of napping machines: commercieel | Rug cleaning, drying, or napping machines: commercial
39310502. Beiaardbellen | Carillon bells
39490505. Cartridge riemen, sport type | Cartridge belts, sporting type
87119908. Marine engineering | Marine engineering

Werken bij FA. GIJSELINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GIJSELINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GIJSELINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GIJSELINCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Multi-operator (magazijn) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een textielbedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een  "Multi Operator" (magazijnier) -perfect NL talig  (ook telefoon + mail behartigen) -bij voorkeur heftruckattest -je werkt met heftruck, reachtruck , transpallet en stapelaar -ook manueel werk (wekelijks container lossen en op juiste locatie in magazijn) -bevoorraden productie (dagelijks) -orderpicken (scanner) -gesplitst magazijn => tewerkstelling in Magazijn IN (magazijn Out is apart tot op heden) -opleiding in dag (leidinggevende werkt in vast dagregime , na de opleiding ga je over naar 2 ploegen)

 • kwaliteitscontroleur (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de stukken, inclusief fitting en optisch scannen. Je staat in voor de verpakking (inclusief labeling) en verzending met criteria die verschillen per klant. Je staat in voor het correct en volledig documenteren van alle activiteiten (via software, formulieren, ...), alsook opvolging van non-conformiteiten en incoming good inspection. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de orde en netheid. Je staat in voor het tijdig verwerken van de stukken en escaleert indien nodig aan de teamleader.

 • Polyvalent horecamedewerker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hoofdtaken Het leveren van een goede service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Instaan voor opleiding en begeleiding (Crewtrainer) Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren Functieomschrijving Via interne opleidingen zullen alle verschillende stations worden aangeleerd. Aansluitend wordt een interne opleiding tot Crewtrainer voorzien. Na een gunstig verloop kan men doorgroeien tot Shiftmanager.

 • Verhuizer (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

 • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

 • Lass(t)er HA/TIG met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een bekwame lasser om metalen en andere materialen in het atelier of op locatie aan elkaar te lassen. Onze klant werkt met de beste materialen zodat je de onderdelen met grootste precisie kan samenstellen. Je hebt ervaring met lassen van grote oppervlakten, je hebt een vaste hand en je hebt veel aandacht voor detail. Je hebt een goede kennis van verschillende soorten metaal en hun eigenschappen. Samen met je team zorg je als lasser ervoor dat de bestellingen op tijd klaar zijn Je interpreteert de instructies en werkschema's. Je stelt de lasapparatuur en machines in en bedient deze. Je past de TIG-lastechniek toe op de verschillende soorten roestvrij staal (Inox). Je leest en meet plannen en tekeningen Je stelt je lasapparatuur juist in Je stelt componenten in voor het lassen volgens specificaties (bv aangedreven zagen om metingen aan te passen) Je maakt gebruik van haakse slijpmachines Je lijnt de componenten uit met behulp van beugels, linialen enz. Je stelt de lascomponenten of half-automatische lasapparatuur in (verticaal, horizontaal of boven het hoofd) je test en inspecteert de gelaste oppervlakken om gebreken op te sporen je onderhoudt de apparatuur

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

 • Enthousiaste huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Gepassioneerde student voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

 • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vaste Job

  Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

 • DV00493 Software ingenieur embedded applicaties (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de opbouw, implementatie en verificatie van specifieke software modules, waarbij je actief gebruik maakt van Eclipse, Python en een uitgebreide set van manuele en automatische testtools. Je bespreekt met gebruikers en collega’s de noden op de machine en bespreekt de nodige interfaces met andere disciplines. Je test de oplossingen uit en verfijnt ze op de beschikbare testopstellingen en machines in onze showroom Je zorgt dat de software die op machines en bij klanten wordt geïnstalleerd correct afgestemd wordt op de noden van de gebruiker. De afstand tussen de ontwikkelaars en de gebruikers is heel kort zodat je vlug kan inspelen op nieuwe ideeën en voorstellen. Je staat in voor de opvolging van jouw toepassingen.

 • Keukenhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Flexijob

  In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van FA. GIJSELINCK in sociale netwerken
Look for responds of FA. GIJSELINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GIJSELINCK. Laat een reactie achter voor FA. GIJSELINCK. FA. GIJSELINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GIJSELINCK. Leave a respond for FA. GIJSELINCK. FA. GIJSELINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GIJSELINCK op de google maps. Adres en contacten FA. GIJSELINCK
Location of FA. GIJSELINCK on the google maps. Address and contacts of FA. GIJSELINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GIJSELINCK FA. GIJSELINCK: CENTEA | VOEDSELBANK ANTWERPEN-MECHELEN | PUTTEVILS VALERE | Vandenkerckhove Martin | PPS BVBA

Other related companies as FA. GIJSELINCK: CENTEA | VOEDSELBANK ANTWERPEN-MECHELEN | PUTTEVILS VALERE | Vandenkerckhove Martin | PPS BVBA

FA. GIJSELINCK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GIJSELINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02920959472. Het bedrijf FA. GIJSELINCK bevindt zich op het adres: KATWILGENSTRAAT 15; 9032; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. GIJSELINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. GIJSELINCK is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GIJSELINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GIJSELINCK, openstaande posities, locatie van FA. GIJSELINCK op de kaart.

FA. GIJSELINCK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GIJSELINCK, company assigned to the tax number BE02920959472. The company FA. GIJSELINCK is located at the address: KATWILGENSTRAAT 15; 9032; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. GIJSELINCK were not found.
The main activity of FA. GIJSELINCK is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GIJSELINCK is not available. You also can look at reviews of FA. GIJSELINCK, open positions, location of FA. GIJSELINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GIJSELINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GIJSELINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GIJSELINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GIJSELINCK, employees, financial statistics.