FA. GEUSENS F.

Contactgegevens FA. GEUSENS F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. GEUSENS F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. GEUSENS F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEG NAAR OPITTER 84; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 89854719 (+32-89854719) 89854719 (+32-89854719)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. GEUSENS F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. GEUSENS F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. GEUSENS F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. GEUSENS F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. GEUSENS F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. GEUSENS F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. GEUSENS F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. GEUSENS F.
Products information FA. GEUSENS F.

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FA. GEUSENS F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. GEUSENS F.
(Get full report from official database of BE for FA. GEUSENS F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. GEUSENS F.
Addition kinds of activities for FA. GEUSENS F.

17210300. Industrieel schilderij | Industrial painting
26720100. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
30890316. Rolluiken, kunststoffen | Shutters, plastics
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
33510104. Vellen, koper en koperlegering | Sheets, copper and copper alloy
34480101. Gebouwen, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Buildings, portable: prefabricated metal
35520203. Heddles voor loom harnas, draad | Heddles for loom harnesses, wire
36940204. Ontstekingsspoelen, automotive | Ignition coils, automotive
38290216. seismometers | Seismometers

Werken bij FA. GEUSENS F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. GEUSENS F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. GEUSENS F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. GEUSENS F.. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

 • Verantwoordelijke productie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hoe zal je werkdag er vandaag uitzien ? In jouw afdeling waar je verantwoordelijk bent voor ongeveer een 15-tal medewerkers is geen enkele dag dezelfde. Dagelijks streef je ernaar om de vooropgestelde doelen in jouw productie te realiseren. Je bewaakt nauwgezet het volume, de kwaliteit, rentabiliteit en vooral niet te vergeten ook de veiligheid tijdens het werkproces. De personeelsplanning stel je efficiënt op. Je kent jouw medewerkers als de beste, je kent hun individuele sterktes en capaciteiten zodat je deze zo doelgericht mogelijk kan inzetten. Daardoor kan je snel schakelen bij afwezigheden of grote drukte. De voedingsnijverheid heeft voor jou geen geheimen, je weet dat kwaliteit én hygiëne onontbeerlijk zijn om te slagen in jouw dagelijkse missie. Je kent het productieproces als de beste en weet dit te optimaliseren waar nodig door constante analyse. Daarbij werk je nauw samen met de productiemanager aan wie je ook rapporteert.

 • VOEDINGSOPERATOR (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een familiebedrijf actief in productie en distributie van hoogwaardige sauzen, is AGO Zeebrugge op zoek naar een operator voor de weegzone. Je bent verantwoordelijk voor het uitwegen van ingrediënten voor alle halffabrikaten (voor koude en warme productie). Bijhalen van de nodige grondstoffen en recipiënten. De grondstoffen uitwegen volgens het receptuur en de voorgeschreven procedures. Uitvoeren van de nodig administratie bij dit proces. Reinigen weegschalen, tafels, materiaal en werkomgeving.

 • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

 • montage-arbeider (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Start People Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een technische feeling en wil je graag als monteur aan de slag? Dan is deze job echt iets voor u! Als monteur ben je verantwoordelijk voor: Het monteren van verschillende onderdelen (mechanisch, elektrisch en pneumatisch) Het afregelen van verschillende machineonderdelen Het in orde houden van je eigen werkpost Het leveren van kwalitatief werk

 • KOELTECHNIEKER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een opleiding koeltechniek genoten Europese erkenning/certificaat is een pluspunt Je bent op zoek naar een zeer afwisselende job Je kan koelinstallaties installeren en herstellen Je bent bereid productscholing te volgen Kan je nauwkeurig werken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

  Regio: BRUSSEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

 • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

   Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

 • Chef Kok (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: MILITZA BRUGGE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

 • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: G.L.S.

  Type: Zelfstandige activiteit

  Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

 • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: Sunparks De Haan

  Type: Flexijob

  Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van FA. GEUSENS F. in sociale netwerken
Look for responds of FA. GEUSENS F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. GEUSENS F.. Laat een reactie achter voor FA. GEUSENS F.. FA. GEUSENS F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. GEUSENS F.. Leave a respond for FA. GEUSENS F.. FA. GEUSENS F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. GEUSENS F. op de google maps. Adres en contacten FA. GEUSENS F.
Location of FA. GEUSENS F. on the google maps. Address and contacts of FA. GEUSENS F.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. GEUSENS F. FA. GEUSENS F.: DE VIERSPRONG | Tire J | V.C. ST.JAN VIVISOL | JOZEF DE VLEESCHOUWER | Carpentier Louis-Michel

Other related companies as FA. GEUSENS F.: DE VIERSPRONG | Tire J | V.C. ST.JAN VIVISOL | JOZEF DE VLEESCHOUWER | Carpentier Louis-Michel

FA. GEUSENS F. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. GEUSENS F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf FA. GEUSENS F. bevindt zich op het adres: WEG NAAR OPITTER 84; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. GEUSENS F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. GEUSENS F. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. GEUSENS F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. GEUSENS F., openstaande posities, locatie van FA. GEUSENS F. op de kaart.

FA. GEUSENS F. is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. GEUSENS F., company assigned to the tax number BE06903228759. The company FA. GEUSENS F. is located at the address: WEG NAAR OPITTER 84; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. GEUSENS F. were not found.
The main activity of FA. GEUSENS F. is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. GEUSENS F. is not available. You also can look at reviews of FA. GEUSENS F., open positions, location of FA. GEUSENS F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. GEUSENS F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. GEUSENS F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. GEUSENS F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. GEUSENS F., employees, financial statistics.