FA. EDILBAU

Contactgegevens FA. EDILBAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. EDILBAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. EDILBAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRONLAAN 31; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50607931 (+32-50607931) 50607931 (+32-50607931)

Fax (fax): +32 (83) 656-12-25 +32 (83) 656-12-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. EDILBAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. EDILBAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. EDILBAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. EDILBAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. EDILBAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. EDILBAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. EDILBAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. EDILBAU
Products information FA. EDILBAU

BTW identificatienummer (tax): BE07865356445
Ondernemingsnummer: 4952606201
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 826,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FA. EDILBAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. EDILBAU
(Get full report from official database of BE for FA. EDILBAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. EDILBAU
Addition kinds of activities for FA. EDILBAU

14590203. Kyaniet mijnbouw | Kyanite mining
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
20649915. Marzipan (snoep) | Marzipan (candy)
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
25110505. Secretarissen, huishouden: hout | Secretaries, household: wood
29520201. Baksteenbekleding, asfalt | Brick siding, asphalt
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers

Werken bij FA. EDILBAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. EDILBAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. EDILBAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. EDILBAU. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

 • Tijdelijke schoonmaker (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma gelegen in Dendermonde zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker(ster). Jouw taken zullen bestaan uit: - het stof gaan wegvegen - wegblazen met compressor, - resten grondstof/producten opkuisen - onkruid gaan verwijderen Heb jij ervaring als schoonmaker(ster) en schrikt stof jou niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Stuur snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op het nummer 052/25.85.00

 • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

 • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

  Regio: OOSTNIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

 • Verkoop adviseur (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verwelkomt de klanten. Je geeft advies zonder te dwingend over te komen. Je handelt je verkoop administratief correct af.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

 • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Zaalverantwoordelijke Restaurant Colmar (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Vaste Job

  Als zaalverantwoordelijke - shiftverantwoordelijke werk je samen met de Manager en Assistent Manager en zal je o.a. instaan voor volgende taken: Operationeel meewerken in zaal en wanneer verantwoordelijke van dienst, het leiden van de service in de zaal Opleiden van nieuwe medewerkers (on the job training) Stockcontrole en ontvangen van leveringen Kas- en koffercontrole Verrichten van de openings- en sluitingsprocedures van het restaurant

 • Shift Manager (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: McDONALD'S

  Type: Vaste Job

  Het leiden van een team met als doel het bereiken van een kwalitatieve en snelle service van de klanten. Je staat hoofdzakelijk op de werkvloer met beperkte administratieve taken. In team werken en een team leiden. Het leveren van een goede service naar de klanten toe. Voorraadbeheer. Instaan voor opleiding en begeleiding. Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven.

 • Bulk internationaal - chauffeur CE (VAC016) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

  Type: Vaste Job

  Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in dedicated transport, zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs CE uit de omgeving van Antwerpen voor bulk transport. Je staat in voor de leveringen van materialen en grondstoffen voor de bouw zoals bv cement, vulstoffen, zand en grind. Ook zal je bereid moeten zijn om 5 overnachtingen te doen. Regio Benelux - Noord-Frankrijk en Duitsland. Je vertrekt tussen 5u - 6u 's morgens en werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

 • schoonmaak/afwas/keukenhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALSPUT HOTEL

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de properheid en netheid in onze zaak. Schoonmaken van de kamers en de publieke ruimtes Afwassen van het porselein en de keukenbenodigdheden Schoonmaken en versnijden van groenten

Zoek naar antwoorden van FA. EDILBAU in sociale netwerken
Look for responds of FA. EDILBAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. EDILBAU. Laat een reactie achter voor FA. EDILBAU. FA. EDILBAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. EDILBAU. Leave a respond for FA. EDILBAU. FA. EDILBAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. EDILBAU op de google maps. Adres en contacten FA. EDILBAU
Location of FA. EDILBAU on the google maps. Address and contacts of FA. EDILBAU

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. EDILBAU FA. EDILBAU: ETIENNE PETER | DE DAUW D | MADU ELECTRO | PHILIPPE TOMBEUX | SOCS

Other related companies as FA. EDILBAU: ETIENNE PETER | DE DAUW D | MADU ELECTRO | PHILIPPE TOMBEUX | SOCS

FA. EDILBAU is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. EDILBAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865356445. Het bedrijf FA. EDILBAU bevindt zich op het adres: BRONLAAN 31; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 826,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. EDILBAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. EDILBAU is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. EDILBAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. EDILBAU, openstaande posities, locatie van FA. EDILBAU op de kaart.

FA. EDILBAU is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. EDILBAU, company assigned to the tax number BE07865356445. The company FA. EDILBAU is located at the address: BRONLAAN 31; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 826,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. EDILBAU were not found.
The main activity of FA. EDILBAU is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. EDILBAU is not available. You also can look at reviews of FA. EDILBAU, open positions, location of FA. EDILBAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. EDILBAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. EDILBAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. EDILBAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. EDILBAU, employees, financial statistics.