FA. DESAEVER H. & S.

Contactgegevens FA. DESAEVER H. & S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DESAEVER H. & S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DESAEVER H. & S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIKLOKJESWEG 2; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58515816 (+32-58515816) 58515816 (+32-58515816)

Fax (fax): +32 (82) 870-62-71 +32 (82) 870-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DESAEVER H. & S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DESAEVER H. & S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DESAEVER H. & S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DESAEVER H. & S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DESAEVER H. & S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DESAEVER H. & S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DESAEVER H. & S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DESAEVER H. & S.
Products information FA. DESAEVER H. & S.

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FA. DESAEVER H. & S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DESAEVER H. & S.
(Get full report from official database of BE for FA. DESAEVER H. & S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DESAEVER H. & S.
Addition kinds of activities for FA. DESAEVER H. & S.

327202. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
56990301. Badpakken | Bathing suits

Werken bij FA. DESAEVER H. & S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DESAEVER H. & S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DESAEVER H. & S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DESAEVER H. & S.. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

 • Monteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze opdrachtgever, een productiebedrijf uit de regio van Arendonk, is op zoek naar een Monteur. Vanuit deze functie assembleer en test je de producten.

 • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

 • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

 • Lasser (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een lasser (m/v): Je last metalen onderdelen Je monteert metalen onderdelen Je hebt ervaring met halfautomaat lassen Je kan plan lezen Je kan zowel in team als zelfstandig werken Voltijdse job Vast contract na postieve interimperiode Loon volgens baremaInteresse? Stuur je cv naar [email protected] of bel 056 60 17 93

 • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: ITZU HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zingem - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Restaurantmedewerker - TOTAL Nazareth (richting Gent) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Nazareth (E17 Kortrijk-Gent) zijn we op zoek naar een Lunch Garden medewerker. Je zorgt voor een vlotte en aangename bediening van de klanten in het buffetrestaurant. Daarnaast sta je in voor het maken van kleine gerechtjes en het proper houden van het restaurant. Het gaat om een Deeltijdse functie in een Weekend regime (+/- 15u per weekend)

 • Jobstudent (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

  Type: Vaste Job

  Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Polyvalente supermarktmedewerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: AD DELHAIZE

  Type: Flexijob

  Je werkt mee aan de kassa en vult de rayons aan. Je bent klantvriendelijk en hebt passie voor voeding en de klanten.

Zoek naar antwoorden van FA. DESAEVER H. & S. in sociale netwerken
Look for responds of FA. DESAEVER H. & S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DESAEVER H. & S.. Laat een reactie achter voor FA. DESAEVER H. & S.. FA. DESAEVER H. & S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DESAEVER H. & S.. Leave a respond for FA. DESAEVER H. & S.. FA. DESAEVER H. & S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DESAEVER H. & S. op de google maps. Adres en contacten FA. DESAEVER H. & S.
Location of FA. DESAEVER H. & S. on the google maps. Address and contacts of FA. DESAEVER H. & S.

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DESAEVER H. & S. FA. DESAEVER H. & S.: BBL | SILVAIN LENVAIN | Demets E | PRECIDIAM | Gemkey America Corp

Other related companies as FA. DESAEVER H. & S.: BBL | SILVAIN LENVAIN | Demets E | PRECIDIAM | Gemkey America Corp

FA. DESAEVER H. & S. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DESAEVER H. & S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf FA. DESAEVER H. & S. bevindt zich op het adres: MEIKLOKJESWEG 2; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. DESAEVER H. & S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DESAEVER H. & S. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DESAEVER H. & S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DESAEVER H. & S., openstaande posities, locatie van FA. DESAEVER H. & S. op de kaart.

FA. DESAEVER H. & S. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DESAEVER H. & S., company assigned to the tax number BE04237396240. The company FA. DESAEVER H. & S. is located at the address: MEIKLOKJESWEG 2; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. DESAEVER H. & S. were not found.
The main activity of FA. DESAEVER H. & S. is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DESAEVER H. & S. is not available. You also can look at reviews of FA. DESAEVER H. & S., open positions, location of FA. DESAEVER H. & S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DESAEVER H. & S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DESAEVER H. & S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DESAEVER H. & S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DESAEVER H. & S., employees, financial statistics.