SILVAIN LENVAIN

Contactgegevens SILVAIN LENVAIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SILVAIN LENVAIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SILVAIN LENVAIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWABRUGSTRAAT 218; 8510; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56213834 (+32-56213834) 56213834 (+32-56213834)

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SILVAIN LENVAIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SILVAIN LENVAIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SILVAIN LENVAIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SILVAIN LENVAIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SILVAIN LENVAIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SILVAIN LENVAIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SILVAIN LENVAIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SILVAIN LENVAIN
Products information SILVAIN LENVAIN

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SILVAIN LENVAIN
(Get full report from official database of BE for SILVAIN LENVAIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SILVAIN LENVAIN
Addition kinds of activities for SILVAIN LENVAIN

0254. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
273201. Boeken, alleen afdrukken | Books, printing only
09130101. Clams, graven van | Clams, digging of
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
34710103. Decoratieve plating en afwerking van gevormde producten | Decorative plating and finishing of formed products
41110000. Lokale en voorstedelijke doorvoer | Local and suburban transit
79999912. Recreatie diensten | Recreation services

Werken bij SILVAIN LENVAIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SILVAIN LENVAIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SILVAIN LENVAIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SILVAIN LENVAIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi-job op vrijdag 11u30 tot 14u00 in Bistro M/V (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgsteld in een bistro en staat in voor de afwas, maken van bereidingen, opdienen en afruimen, opnemen van bestellingen,.. Je werkt op vrijdag van 11u30-14u onder de noemer flexi-job.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Magazijnier goederenontvangst (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een groot bedrijf dat zich toelegt op de bereiding van kant en klare maaltijden. Zij gaan op zoek naar een gemotiveerde magazijnier goederenontvangst. Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor onze keuken aan de hand van bestellingen. Je springt overal bij waar nodig.

  • ZAAGOPERATOR KUNSTSTOF (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een operator voor de zaagmachine. Je wordt tewerkgesteld in een kunststofverwerkend bedrijf, producent van halffabricaten: extrusieplaten. Takenpakket: instellen van parameters het op maat snijden van kunststofplaten via een schellingzaag afpakken van afgewerkte stukken kwaliteitscontrole verpakking, wikkelen, ...

  • Schrijnwerker glas (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring met het plaatsen en bewerken van glas? Werk je graag op verplaatsing? Heb je graag contact met klanten? Aarzel dan niet om te solliciteren! Wij zoeken een glasplaatser met een eerste ervaring . Je werkt in team . Je maakt verschillende glastoepassingen zoals glazen deuren en wanden, glasbalustrades, douchewanden en zoveel meer. Je doet voornamelijk industriële en residentiële projecten .

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent schoonmaak 8 september - 13 euro/uur ( m/v) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is te werken op zaterdag 8 september in de Decathlon Bpark Brugge van 7u30-10u. Samen met een vaste medewerker sta je in voor de schoonmaak van bepaalde delen van de winkel.

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • MATERIAALPLANNER M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: APPRO

    Type: Vaste Job

    APPRO is momenteel op zoek naar een MATERIAALPLANNER. Daar we de bedrijven goed kennen, kunnen we een betere match maken tussen onze kandidaten en onze klanten. Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: je beschikt over een sterke achtergrond in administratie en voldoende sterke communicatieve vaardigheden. als materiaalplanner ben je verantwoordelijk voor de bestellingen van zowel materiaal als personeel en de bijhorende planningen. je staat in contact met operators en chauffeurs en lost eventuele problemen op. Je bent flexibel en stressbestendig. Communicatief en administratief sterk zijn, is een noodzaak. Bovendien ben je ook een probleemoplosser en kan je oplossingen toereiken aan klanten en collega's. Voldoe je aan dit profiel en ben je woonachtig in regio Willebroek? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken!

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT WISKUNDE TE 8810 LICHTERVELDE/8000 BRUGGE HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL GESTART IS IN EEN SCHAKELJAAR MASTER ELEKTROMECHANICA. HIJ HEEFT IN ESSENTIE PROBLEMEN MET DE WISKUNDIGE EN BEPERKT STATISTISCHE ONDERDELEN DIE HIERBIJ AAN BOD KOMEN. OMSCHRIJVING SCHOOLCURRICULUM TOT OP HEDEN ZOALS BESCHREVEN DOOR DE STUDENT: De eerste 4 jaar van het middelbare heb ik economie-wiskunde gedaan, vervolgens 2 jaar elektromechanica te Kortrijk.Nu heb ik mijn bachelor elektromechanica te Kortrijk achter de rug en ben ik gestart in het schakeljaar voor industrieel ingenieur te Brugge. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: LIC1.

Zoek naar antwoorden van SILVAIN LENVAIN in sociale netwerken
Look for responds of SILVAIN LENVAIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SILVAIN LENVAIN. Laat een reactie achter voor SILVAIN LENVAIN. SILVAIN LENVAIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SILVAIN LENVAIN. Leave a respond for SILVAIN LENVAIN. SILVAIN LENVAIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SILVAIN LENVAIN op de google maps. Adres en contacten SILVAIN LENVAIN
Location of SILVAIN LENVAIN on the google maps. Address and contacts of SILVAIN LENVAIN

Andere gerelateerde bedrijven als come SILVAIN LENVAIN SILVAIN LENVAIN: MS MODE | WILLY BRACQUEZ | Demets E | Moubax J | LA POSTE

Other related companies as SILVAIN LENVAIN: MS MODE | WILLY BRACQUEZ | Demets E | Moubax J | LA POSTE

SILVAIN LENVAIN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SILVAIN LENVAIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf SILVAIN LENVAIN bevindt zich op het adres: KWABRUGSTRAAT 218; 8510; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van SILVAIN LENVAIN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SILVAIN LENVAIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SILVAIN LENVAIN, openstaande posities, locatie van SILVAIN LENVAIN op de kaart.

SILVAIN LENVAIN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is SILVAIN LENVAIN, company assigned to the tax number BE04598297119. The company SILVAIN LENVAIN is located at the address: KWABRUGSTRAAT 218; 8510; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of SILVAIN LENVAIN is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SILVAIN LENVAIN is not available. You also can look at reviews of SILVAIN LENVAIN, open positions, location of SILVAIN LENVAIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SILVAIN LENVAIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SILVAIN LENVAIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SILVAIN LENVAIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SILVAIN LENVAIN, employees, financial statistics.