FA. DE LEERSNIJDER GEBRS

Contactgegevens FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE LEERSNIJDER GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KREKELSTRAAT 11; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51489546 (+32-51489546) 51489546 (+32-51489546)

Fax (fax): +32 (19) 264-65-52 +32 (19) 264-65-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE LEERSNIJDER GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE LEERSNIJDER GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE LEERSNIJDER GEBRS
Products information FA. DE LEERSNIJDER GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE04344512939
Ondernemingsnummer: 1402099609
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FA. DE LEERSNIJDER GEBRS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE LEERSNIJDER GEBRS
(Get full report from official database of BE for FA. DE LEERSNIJDER GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE LEERSNIJDER GEBRS
Addition kinds of activities for FA. DE LEERSNIJDER GEBRS

22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
34480202. Rampen, geprefabriceerd metaal | Ramps, prefabricated metal
59470000. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
83610105. Groepsverpleeghuis | Group foster home
83999905. Gezondheids- en Welzijnsraad | Health and welfare council

Werken bij FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Reachtruck (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Ternat zijn we op zoek naar dynamische Orderpicker/sorteerder (m/v). Als orderpicker/sorteerder, zorg je ervoor dat bestellingen en pakketen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van verschillende medewerker en dit in één van de verschillende ploegen. - Ochtend: 6u tot 14u - Nacht: 17u tot 1u Of halftijds: 9-14u of 3u tot 7u

 • Chauffeur CE optie vast afzetcontainers (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma aan de kust zijn we op zoek naar een chauffeur CE die wil rijden met afzetcontainers. Het is de bedoeling dat je enkel moet rijden in West-Vlaanderen (regio Bredene, De Haan, Oostende). Het gaat over dagritten : 10u tot 11u per dag. Je start ten vroegste om 6u 's morgens. Nederlandse kennis is belangrijk want de klanten spreken vaak geen Frans of andere talen.

 • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

 • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

 • chauffeur CE (HERFELINGEN)

  Regio: HERFELINGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Freelance docent 'administratief bediende' (locatie: Roeselare) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent met een passie voor administratie. Ben jij gebeten door adminstratie en heb je de nodige didactische kwaliteiten? Dan ben jij de docent naar wie we op zoek zijn! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring (als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep). Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Flexijob

  Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

Zoek naar antwoorden van FA. DE LEERSNIJDER GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. Laat een reactie achter voor FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. FA. DE LEERSNIJDER GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. Leave a respond for FA. DE LEERSNIJDER GEBRS. FA. DE LEERSNIJDER GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE LEERSNIJDER GEBRS op de google maps. Adres en contacten FA. DE LEERSNIJDER GEBRS
Location of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS on the google maps. Address and contacts of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE LEERSNIJDER GEBRS FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: Moriau J | TAVERNE GREMLINS | Polyrey Benelux NV | Grignot' (La) | CHEZ ANDR?E

Other related companies as FA. DE LEERSNIJDER GEBRS: Moriau J | TAVERNE GREMLINS | Polyrey Benelux NV | Grignot' (La) | CHEZ ANDR?E

FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04344512939. Het bedrijf FA. DE LEERSNIJDER GEBRS bevindt zich op het adres: KREKELSTRAAT 11; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. DE LEERSNIJDER GEBRS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, openstaande posities, locatie van FA. DE LEERSNIJDER GEBRS op de kaart.

FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, company assigned to the tax number BE04344512939. The company FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is located at the address: KREKELSTRAAT 11; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. DE LEERSNIJDER GEBRS were not found.
The main activity of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS is not available. You also can look at reviews of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, open positions, location of FA. DE LEERSNIJDER GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE LEERSNIJDER GEBRS, employees, financial statistics.