TAVERNE GREMLINS

Contactgegevens TAVERNE GREMLINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE GREMLINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE GREMLINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HANDELSLEI 157; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33840963 (+32-33840963) 33840963 (+32-33840963)

Fax (fax): +32 (4) 744-93-59 +32 (4) 744-93-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE GREMLINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE GREMLINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE GREMLINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE GREMLINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE GREMLINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE GREMLINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE GREMLINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE GREMLINS
Products information TAVERNE GREMLINS

BTW identificatienummer (tax): BE03309326171
Ondernemingsnummer: 8012298583
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: CAF?S

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE GREMLINS
(Get full report from official database of BE for TAVERNE GREMLINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE GREMLINS
Addition kinds of activities for TAVERNE GREMLINS

835100. Kinderopvangdiensten | Child day care services
34290503. Spuitpunten, brandbestrijding | Nozzles, fire fighting
36759901. Condensers, elektronisch | Condensers, electronic
51390000. Schoeisel | Footwear
51820200. Sterke drank | Liquor
59619917. Postorder huis, alleen bestellen kantoor | Mail order house, order taking office only

Werken bij TAVERNE GREMLINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE GREMLINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE GREMLINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE GREMLINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Klantenadviseur met een hart voor dier en tuin (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een enthousiaste medewerker (m/v) voor de functie van klantenadviseur/verkoop. Taken: - je komt terecht in een professioneel team waar je mag rekenen op een doorgedreven opleiding je maakt kennis met de winkel, de producten en de processen je leert hoe we bij advies en service verlenen aan onze klanten vervolgens trainen we je in het beheer van je rayons : bevoorrading, productplacement, merchandising je schept plezier in het contact met klanten en ondersteunt hen met deskundig advies je gaat geen uitdaging uit de weg en je wil ook in de toekomst blijven bijleren

  • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

  • Reachtruckbestuurder vrieshuis (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaatst alle paletten met afgewerkte producten correct en overzichtelijk in het magazijn/vrieshuis. Je zorgt dat de juiste paletten aan de laadkaai terecht komen om te laden in de vrachtwagens. Je doet zelf het laden en lossen van de vrachtwagen met je zijdelingse heftruck.

  • CNC Aluminium (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verzagen van aluminium platen in pakvorm naar de juiste gevraagde eindmaten Platen moeten geladen worden op de zaaginstallatie max plaat lengte 8100 mm Rolbrug ervaring is een must Zeer goede met PC kunnen omgaan Een proces denker zijn Zeer nauwkeurig kunnen werken Taak gericht zijn Ervaring met aluminium is een plus Zelfstandig kunnen werken

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van TAVERNE GREMLINS in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE GREMLINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE GREMLINS. Laat een reactie achter voor TAVERNE GREMLINS. TAVERNE GREMLINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE GREMLINS. Leave a respond for TAVERNE GREMLINS. TAVERNE GREMLINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE GREMLINS op de google maps. Adres en contacten TAVERNE GREMLINS
Location of TAVERNE GREMLINS on the google maps. Address and contacts of TAVERNE GREMLINS

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE GREMLINS TAVERNE GREMLINS: Moenaert A & Zn | Schepers NV | ANDRE VAN CLAPDURP | JEAN-PIERRE DEHU | Artréno

Other related companies as TAVERNE GREMLINS: Moenaert A & Zn | Schepers NV | ANDRE VAN CLAPDURP | JEAN-PIERRE DEHU | Artréno

TAVERNE GREMLINS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE GREMLINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03309326171. Het bedrijf TAVERNE GREMLINS bevindt zich op het adres: HANDELSLEI 157; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is RESTAURANTS: CAF?S. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van TAVERNE GREMLINS is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE GREMLINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE GREMLINS, openstaande posities, locatie van TAVERNE GREMLINS op de kaart.

TAVERNE GREMLINS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE GREMLINS, company assigned to the tax number BE03309326171. The company TAVERNE GREMLINS is located at the address: HANDELSLEI 157; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is RESTAURANTS: CAF?S. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of TAVERNE GREMLINS is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE GREMLINS is not available. You also can look at reviews of TAVERNE GREMLINS, open positions, location of TAVERNE GREMLINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE GREMLINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE GREMLINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE GREMLINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE GREMLINS, employees, financial statistics.