FA. DE GROOTE R. & ZN

Contactgegevens FA. DE GROOTE R. & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. DE GROOTE R. & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. DE GROOTE R. & ZN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAN DEVISCHSTRAAT 79; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50603970 (+32-50603970) 50603970 (+32-50603970)

Fax (fax): +32 (61) 801-50-15 +32 (61) 801-50-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. DE GROOTE R. & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. DE GROOTE R. & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. DE GROOTE R. & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. DE GROOTE R. & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. DE GROOTE R. & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. DE GROOTE R. & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. DE GROOTE R. & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. DE GROOTE R. & ZN
Products information FA. DE GROOTE R. & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE04212402343
Ondernemingsnummer: 5285491943
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 831,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FA. DE GROOTE R. & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. DE GROOTE R. & ZN
(Get full report from official database of BE for FA. DE GROOTE R. & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. DE GROOTE R. & ZN
Addition kinds of activities for FA. DE GROOTE R. & ZN

22730500. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
36130212. Schakelborden en onderdelen, kracht | Switchboards and parts, power
51129904. enveloppen | Envelopes
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist

Werken bij FA. DE GROOTE R. & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. DE GROOTE R. & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. DE GROOTE R. & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. DE GROOTE R. & ZN. Looking for open vacancies in other companies

 • Senior Business Contact Center Agent (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Call Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Houd je van afwisseling en sta je graag in contact met klanten en heb je altijd al voor een grote speler in de logistieke sector willen werken? Als business customer care agent ga je onze klant vertegenwoordigen voor de B2B-klanten. Je beantwoordt allerhande vragen, geeft informatie en advies en detecteert verkoopsopportuniteiten. Daarnaast analyseer je problemen en stel je een oplossing op maat voor. Naast het vele telefonisch contact, heb je ook contact met je klanten via mail en doe je de administratieve opvolging. Onze klant biedt enorm veel producten en diensten voor bedrijven, dus de vragen die je krijgt zijn heel gevarieerd en je zal je niet snel vervelen.

 • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

 • Callcenter medewerker Outbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële telefonisten! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan! Er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden en dit in een flexibel uurrooster.

 • Winkelbediende M/V (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

 • Student supermarkt vast op zondag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn we op zoek naar student die vast zou werken op zondag van 7u tot 13u bij de zuivel.

 • Studenten herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar studenten. Je komt terecht in een voedingsomgeving. Je werkt in de snijzaal en staat in voor het inpakwerk.

 • Bijlesgever rechten (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor rechten aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: WE POWER

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

 • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

 • BIJLESGEVERS MET PASSIE! (regio BRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: BRG2018

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Hundelgemse steenweg 329, 9820 Merelbeke Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u15 tot 18u00, op zaterdag van 7u30 tot 18u00, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van FA. DE GROOTE R. & ZN in sociale netwerken
Look for responds of FA. DE GROOTE R. & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. DE GROOTE R. & ZN. Laat een reactie achter voor FA. DE GROOTE R. & ZN. FA. DE GROOTE R. & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. DE GROOTE R. & ZN. Leave a respond for FA. DE GROOTE R. & ZN. FA. DE GROOTE R. & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. DE GROOTE R. & ZN op de google maps. Adres en contacten FA. DE GROOTE R. & ZN
Location of FA. DE GROOTE R. & ZN on the google maps. Address and contacts of FA. DE GROOTE R. & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. DE GROOTE R. & ZN FA. DE GROOTE R. & ZN: LE POMMIER ? POMMES | GOVAERS PETER | DELVER | PATRICK PINCHART | Rog茅 C

Other related companies as FA. DE GROOTE R. & ZN: LE POMMIER ? POMMES | GOVAERS PETER | DELVER | PATRICK PINCHART | Rog茅 C

FA. DE GROOTE R. & ZN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. DE GROOTE R. & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04212402343. Het bedrijf FA. DE GROOTE R. & ZN bevindt zich op het adres: JAN DEVISCHSTRAAT 79; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 831,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. DE GROOTE R. & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. DE GROOTE R. & ZN is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. DE GROOTE R. & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. DE GROOTE R. & ZN, openstaande posities, locatie van FA. DE GROOTE R. & ZN op de kaart.

FA. DE GROOTE R. & ZN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. DE GROOTE R. & ZN, company assigned to the tax number BE04212402343. The company FA. DE GROOTE R. & ZN is located at the address: JAN DEVISCHSTRAAT 79; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 831,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. DE GROOTE R. & ZN were not found.
The main activity of FA. DE GROOTE R. & ZN is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. DE GROOTE R. & ZN is not available. You also can look at reviews of FA. DE GROOTE R. & ZN, open positions, location of FA. DE GROOTE R. & ZN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. DE GROOTE R. & ZN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. DE GROOTE R. & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. DE GROOTE R. & ZN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. DE GROOTE R. & ZN, employees, financial statistics.