FA. CLAUS

Contactgegevens FA. CLAUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CLAUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CLAUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MAGDALENASTRAAT 24; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52447410 (+32-52447410) 52447410 (+32-52447410)

Fax (fax): +32 (60) 849-35-41 +32 (60) 849-35-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CLAUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CLAUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CLAUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CLAUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CLAUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CLAUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CLAUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CLAUS
Products information FA. CLAUS

BTW identificatienummer (tax): BE03372772216
Ondernemingsnummer: 6334411621
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FA. CLAUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CLAUS
(Get full report from official database of BE for FA. CLAUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CLAUS
Addition kinds of activities for FA. CLAUS

229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
737303. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
24490205. Tabak hogsheads | Tobacco hogsheads
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
32990202. Tegel, zandkalk | Tile, sand lime
38120119. Inertiale begeleidingssystemen | Inertial guidance systems
58120403. plaats waar lunchen worden verkocht | Luncheonette
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
80210000. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists

Werken bij FA. CLAUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CLAUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CLAUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CLAUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Productiemedewerker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

 • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren met andere gezinnen mogelijk! (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

 • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: VIND! ICT

  Type: Vaste Job

  Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

 • Pizzakoeriers (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PIZZA LOUNGE

  Type: Vaste Job

  Je levert pizza's af bij onze klanten.

 • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

 • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van FA. CLAUS in sociale netwerken
Look for responds of FA. CLAUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CLAUS. Laat een reactie achter voor FA. CLAUS. FA. CLAUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CLAUS. Leave a respond for FA. CLAUS. FA. CLAUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CLAUS op de google maps. Adres en contacten FA. CLAUS
Location of FA. CLAUS on the google maps. Address and contacts of FA. CLAUS

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CLAUS FA. CLAUS: FA. DIAMANT | GUY VERSTAEN | MINNE JEAN-PIERRE | BUREAU HUBERT-ERRENS | HUYSMANS & HOPPENBROUWER

Other related companies as FA. CLAUS: FA. DIAMANT | GUY VERSTAEN | MINNE JEAN-PIERRE | BUREAU HUBERT-ERRENS | HUYSMANS & HOPPENBROUWER

FA. CLAUS is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CLAUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03372772216. Het bedrijf FA. CLAUS bevindt zich op het adres: MAGDALENASTRAAT 24; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. CLAUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CLAUS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CLAUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CLAUS, openstaande posities, locatie van FA. CLAUS op de kaart.

FA. CLAUS is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CLAUS, company assigned to the tax number BE03372772216. The company FA. CLAUS is located at the address: MAGDALENASTRAAT 24; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. CLAUS were not found.
The main activity of FA. CLAUS is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CLAUS is not available. You also can look at reviews of FA. CLAUS, open positions, location of FA. CLAUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CLAUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CLAUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CLAUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CLAUS, employees, financial statistics.