FA. CATTEEUW

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FA. CATTEEUW
Private companiesTobacco Products • FA. CATTEEUW

Contactgegevens FA. CATTEEUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. CATTEEUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. CATTEEUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENESTRAAT 3; 9770; KRUISHOUTEM, België

Telefoon (phone): 93838650 (+32-93838650) 93838650 (+32-93838650)

Fax (fax): +32 (83) 191-50-85 +32 (83) 191-50-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. CATTEEUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. CATTEEUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. CATTEEUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. CATTEEUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. CATTEEUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. CATTEEUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. CATTEEUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. CATTEEUW
Products information FA. CATTEEUW

BTW identificatienummer (tax): BE05049011230
Ondernemingsnummer: 2173614501
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FA. CATTEEUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. CATTEEUW
(Get full report from official database of BE for FA. CATTEEUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. CATTEEUW
Addition kinds of activities for FA. CATTEEUW

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
373102. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
17999900. Speciale handelskrachten, nec, nec | Special trade contractors, nec, nec
37280503. Doelstellingen, aanhangwagen type: vliegtuig | Targets, trailer type: aircraft
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist
89990901. Chemisch adviseur | Chemical consultant

Werken bij FA. CATTEEUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. CATTEEUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. CATTEEUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. CATTEEUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Kinderbegeleider (m/v/x) - Dienst Kinderopvang (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: STAD GENT

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  - je verzorgt, begeleidt, ondersteunt en verwondert graag kinderen. En ook de vele andere taken die horen bij de zorg voor kinderen, vervul je met plezier. - je werkt goed samen met anderen. Voor je collega’s ben je een echte teamspeler. Je zet spontaan de stap naar ouders. Ook de buurt is voor jou een evidente partner. - je voelt je helemaal op je gemak tussen kindjes van 0 tot 3 jaar en/of kinderen van 3 tot 12 jaar. Je weet dat elke leeftijdsgroep z’n charmes en aangepaste noden heeft, en je weet die perfect in te vullen. - je geeft elke dag het beste van jezelf. Zodat ook de kleinste engeltjes én de wat grotere bengeltjes zich goed kunnen voelen bij jou en in de groep. - je voelt je thuis in het kinderdagverblijf of op de buitenschoolse opvang. Je ontvangt ofwel baby’s en peuters ofwel een overenthousiaste bende op schooldagen, woensdagnamiddagen, snipperdagen en schoolvakanties. Je kiest zelf welke leeftijdsgroep jou het beste ligt. - je bekijkt de zaken niet vanaf een afstand, maar stimuleert elk kind om nieuwe dingen te ontdekken en samen te spelen met de andere kinderen. - In de buitenschoolse opvang, trek je met plezier de gekste kostuums aan om de groep te entertainen. Voor jou hoeft het er niet altijd ‘ernstig’ aan toe te gaan… spelen, zingen, springen, dansen, ravotten,… doe je enthousiast mee! In het kinderdagverblijf zorg je voor een warm nest voor de ouders en de kinderen - je ziet waar er werk is, ook als niemand je een taak geeft en er geen kinderen aanwezig zijn. In de buitenschoolse opvang kan je dan helpen met klasondersteuning, de voorbereiding van de vakantiewerking of administratieve opdrachten. Telkens met een glimlach. Voor de buitenschoolse opvang kunnen we elke week (gespreid over 5 dagen) 30 uur en 24 minuten op je rekenen. En omdat sommige voorzieningen open zijn tot 18.45 uur, 19 uur of 20 uur, zit er geregeld wat avondwerk bij. Maar dat is geen probleem voor jou: je voelt je goed bij vroegdienst én bij avonddienst. In het kinderdagverblijf kunnen we 38u op je rekenen. 7u36 op een dag.

 • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

 • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SPIE BELGIUM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

 • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

 • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

 • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

 • LASSERS (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

 • Commercieel Bediende (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Start People Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

 • Chauffeur CE (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in regio Nieuwpoort zijn wij op zoek naar een chauffeur ce (m/v)

 • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

 • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

 • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: FITFORYOU

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

Zoek naar antwoorden van FA. CATTEEUW in sociale netwerken
Look for responds of FA. CATTEEUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. CATTEEUW. Laat een reactie achter voor FA. CATTEEUW. FA. CATTEEUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. CATTEEUW. Leave a respond for FA. CATTEEUW. FA. CATTEEUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. CATTEEUW op de google maps. Adres en contacten FA. CATTEEUW
Location of FA. CATTEEUW on the google maps. Address and contacts of FA. CATTEEUW

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. CATTEEUW FA. CATTEEUW: CENTEA | FORTIS | HASAN TASPINAR | Degetex B.V.B.A. | R?SIDENCE JEAN VAN AA

Other related companies as FA. CATTEEUW: CENTEA | FORTIS | HASAN TASPINAR | Degetex B.V.B.A. | R?SIDENCE JEAN VAN AA

FA. CATTEEUW is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. CATTEEUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05049011230. Het bedrijf FA. CATTEEUW bevindt zich op het adres: GROENESTRAAT 3; 9770; KRUISHOUTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. CATTEEUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. CATTEEUW is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. CATTEEUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. CATTEEUW, openstaande posities, locatie van FA. CATTEEUW op de kaart.

FA. CATTEEUW is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. CATTEEUW, company assigned to the tax number BE05049011230. The company FA. CATTEEUW is located at the address: GROENESTRAAT 3; 9770; KRUISHOUTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in FA. CATTEEUW were not found.
The main activity of FA. CATTEEUW is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. CATTEEUW is not available. You also can look at reviews of FA. CATTEEUW, open positions, location of FA. CATTEEUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. CATTEEUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. CATTEEUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. CATTEEUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. CATTEEUW, employees, financial statistics.