FA. BORET

Contactgegevens FA. BORET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BORET: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BORET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENESTRAAT 1; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50211199 (+32-50211199) 50211199 (+32-50211199)

Fax (fax): +32 (59) 161-84-41 +32 (59) 161-84-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BORET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BORET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BORET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BORET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BORET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BORET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BORET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BORET
Products information FA. BORET

BTW identificatienummer (tax): BE04609558105
Ondernemingsnummer: 7288848876
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FA. BORET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BORET
(Get full report from official database of BE for FA. BORET)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BORET
Addition kinds of activities for FA. BORET

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
344406. Markten en luifels | Awnings and canopies
737302. System integratie diensten | Systems integration services
25310201. Altaren en preekstoelen | Altars and pulpits
28699918. Gefluoreerde koolwaterstofgassen | Fluorinated hydrocarbon gases
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film

Werken bij FA. BORET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BORET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BORET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BORET. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Start People Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

 • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

 • Operator zaag (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Lommel, zijn we op zoek naar een operator voor aan de zaag. Takenpakket: - Je bedient de CNC-gestuurde zaagmachine

 • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

 • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

 • ONDERHOUDSTECHNIEKER (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een klant gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van industriële reinigingstoestellen en compressoren. Je levert en onderhoudt reinigingstoestellen, compressoren en industriële verwarmingstoestellen. Na een inloopperiode in de werkplaats ga je zelfstandig op verplaatsing naar verschillende klanten voor levering en onderhoud. Je staat de klanten ook professioneel te worden bij het leveren van een nieuw toestel.

 • bottelaar M/V (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

 • VERTALER NEDERLANDS FRANS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: PRAXIS BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Frans (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

 • JUNIOR AANKOPER - VAST CONTRACT (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Als JUNIOR AANKOPER kom je terecht in het commerciële aankoopteam met als doel om na een interne opleidingsperiode door te groeien naar een volwaardige aankoopfunctie. Hierbij zal je dan verantwoordelijk worden voor: Het leggen van commerciële contacten in binnen- en buitenland, hierbij zal je ondersteuning krijgen van de back office medewerkers; Je doet prospecties en leert je markt perfect kennen om zo mogelijke grondstoffen te lokaliseren; Je verzamelt de meest actuele informatie, stelt offertes en contracten op en volgt deze nauw op; Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de interne communicatie,  het opvolgen en afwikkelen van claims; Je leert het hele bedrijf en alle afdelingen goed kennen om het productieproces beter te begrijpen en zo dus ook je markt; Je rapporteert in deze functie aan de aankoopdirecteur. Trefwoorden: junior , aankoper , aankoopfunctie , aankoop , vast contract , vaste job , commercieel , commerciëel , commerciële , commerciele , productie  , productieomgeving , metaal , chemie , prospectie , prospecties , prospecteren , sales , buyer , aankoopassistent , Kempen , Beerse , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio    Voor onze klant, een internationaal productiebedrijf te Beerse, actief in het recycleren en het raffineren van non-ferrometalen kijken we uit naar een gedreven, taalvaardige JUNIOR AANKOPER.   Heb jij een relevant bachelordiploma? Ben jij commerciëel ingesteld? Heb jij kennis van meerdere talen? Werk je graag met cijfers? Ben je bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar het buitenland? Solliciteer dan nu via de link of neem contact op met [email protected] // 014 40 50 00.

 • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

  Regio: PERUWELZ

  Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

 • SALES & SERVICE AGENT (M/V) (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: Kales Airline Services

  Type: Vaste Job

  Kales Airline Services, GSA voor Ethiopian Airlines is op zoek naar een SALES & SERVICE AGENT (M/V) FUNCTIE • Je staat telofonisch/per mail in contact met onze klanten voor het maken van reservaties en printen van tickets • Je beheert het dossier van A to Z • Je zorgt daarbij voor een professionele en kwaliteitsvolle service • Je ontvangt klanten op kantoor • Tevens werk je ook enkele dagen per maand op de luchthaven aan onze ticketbalie

 • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FA. BORET in sociale netwerken
Look for responds of FA. BORET in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BORET. Laat een reactie achter voor FA. BORET. FA. BORET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BORET. Leave a respond for FA. BORET. FA. BORET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BORET op de google maps. Adres en contacten FA. BORET
Location of FA. BORET on the google maps. Address and contacts of FA. BORET

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BORET FA. BORET: Brumétal | Dyotis ASBL | FILMCLUB BERCHEM | GUYAUX & Fils | Govaerts

Other related companies as FA. BORET: Brumétal | Dyotis ASBL | FILMCLUB BERCHEM | GUYAUX & Fils | Govaerts

FA. BORET is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BORET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04609558105. Het bedrijf FA. BORET bevindt zich op het adres: GROENESTRAAT 1; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. BORET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. BORET is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BORET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BORET, openstaande posities, locatie van FA. BORET op de kaart.

FA. BORET is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BORET, company assigned to the tax number BE04609558105. The company FA. BORET is located at the address: GROENESTRAAT 1; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. BORET were not found.
The main activity of FA. BORET is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BORET is not available. You also can look at reviews of FA. BORET, open positions, location of FA. BORET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BORET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BORET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BORET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BORET, employees, financial statistics.