F.L.N. CONSTRUCT

Contactgegevens F.L.N. CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F.L.N. CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

F.L.N. CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L?ON THEODORSTRAAT 249BA; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24264721 (+32-24264721) 24264721 (+32-24264721)

Fax (fax): +32 (87) 956-49-85 +32 (87) 956-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F.L.N. CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F.L.N. CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F.L.N. CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F.L.N. CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F.L.N. CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F.L.N. CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F.L.N. CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F.L.N. CONSTRUCT
Products information F.L.N. CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE09915679931
Ondernemingsnummer: 7496215820
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in F.L.N. CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F.L.N. CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for F.L.N. CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor F.L.N. CONSTRUCT
Addition kinds of activities for F.L.N. CONSTRUCT

301100. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
30890310. Goten (glasvezel versterkte), glasvezel of kunststof | Gutters (glass fiber reinforced), fiberglass or plastics
35110200. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
51690804. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
51820000. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
59990304. Posters | Posters
72190204. Reweaving textiles (mending service) | Reweaving textiles (mending service)
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of

Werken bij F.L.N. CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F.L.N. CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F.L.N. CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F.L.N. CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

 • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Bree centrum (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kallo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Medewerker frituur (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een frituur regio St Pauwels zijn wij op zoek naar gemotiveerde en klantvriendelijke studenten die kunnen werken op zaterdagavond (18u - 20u)

 • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

 • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekends) (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Orelia Zorg NV

  Type: Studentenjob

  De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

 • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

  Regio: Regio Maaseik-Bree

  Bedrijf: GILS CAROLINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

 • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Werfreserve

  Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

Zoek naar antwoorden van F.L.N. CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of F.L.N. CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor F.L.N. CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor F.L.N. CONSTRUCT. F.L.N. CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F.L.N. CONSTRUCT. Leave a respond for F.L.N. CONSTRUCT. F.L.N. CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F.L.N. CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten F.L.N. CONSTRUCT
Location of F.L.N. CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of F.L.N. CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come F.L.N. CONSTRUCT F.L.N. CONSTRUCT: J.L. DANTINNE | Nélis J Ets | Aubert Pierre | HUIS ETIENNE | SINT DENYS MINKFARMING CO

Other related companies as F.L.N. CONSTRUCT: J.L. DANTINNE | Nélis J Ets | Aubert Pierre | HUIS ETIENNE | SINT DENYS MINKFARMING CO

F.L.N. CONSTRUCT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F.L.N. CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09915679931. Het bedrijf F.L.N. CONSTRUCT bevindt zich op het adres: L?ON THEODORSTRAAT 249BA; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in F.L.N. CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F.L.N. CONSTRUCT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F.L.N. CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F.L.N. CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van F.L.N. CONSTRUCT op de kaart.

F.L.N. CONSTRUCT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is F.L.N. CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE09915679931. The company F.L.N. CONSTRUCT is located at the address: L?ON THEODORSTRAAT 249BA; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in F.L.N. CONSTRUCT were not found.
The main activity of F.L.N. CONSTRUCT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of F.L.N. CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of F.L.N. CONSTRUCT, open positions, location of F.L.N. CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F.L.N. CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F.L.N. CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F.L.N. CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F.L.N. CONSTRUCT, employees, financial statistics.