F. PLESSIET

Contactgegevens F. PLESSIET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. PLESSIET: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. PLESSIET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLAAN 10; 8970; POPERINGE, België

Telefoon (phone): 57334640 (+32-57334640) 57334640 (+32-57334640)

Fax (fax): +32 (11) 439-11-93 +32 (11) 439-11-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. PLESSIET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. PLESSIET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. PLESSIET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. PLESSIET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. PLESSIET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. PLESSIET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. PLESSIET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. PLESSIET
Products information F. PLESSIET

BTW identificatienummer (tax): BE03298889160
Ondernemingsnummer: 9067535400
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in F. PLESSIET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. PLESSIET
(Get full report from official database of BE for F. PLESSIET)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. PLESSIET
Addition kinds of activities for F. PLESSIET

9441. Administratie van sociale en mannelijke programma's | Administration of social and manpower programs
20139910. Luncheon vlees, uit gekocht vlees | Luncheon meat, from purchased meat
22110905. Chirurgische stoffen, katoen | Surgical fabrics, cotton
27590104. Aandelen certificaten: afdrukken, NSK | Stock certificates: printing, nsk
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
44899903. Bezienswaardigheden boten | Sightseeing boats
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
80110101. Cardioloog en cardio-vasculaire specialist | Cardiologist and cardio-vascular specialist
80420102. Geriatrische specialist optometrist | Geriatric specialist optometrist

Werken bij F. PLESSIET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. PLESSIET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. PLESSIET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. PLESSIET. Looking for open vacancies in other companies

 • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

 • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

 • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

 • Chauffeur B / C (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

 • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

 • Student installatie zonnepanelen (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een expert in zonnepanelen, zijn we op zoek naar een student die extra ondersteuning kan bieden. Jouw taken bestaan onder andere uit het reinigen van de panelen, alsook helpen bij de montage en installatie. Wil je graag een centje bijverdienen? We zijn op zoek naar een vaste student dus hopen vaak met jou samen te werken!

 • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: RE-MIND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

 • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: ACCUMEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

 • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

 • Kok (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAILLART

  Type: Werfreserve

  Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van F. PLESSIET in sociale netwerken
Look for responds of F. PLESSIET in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. PLESSIET. Laat een reactie achter voor F. PLESSIET. F. PLESSIET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. PLESSIET. Leave a respond for F. PLESSIET. F. PLESSIET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. PLESSIET op de google maps. Adres en contacten F. PLESSIET
Location of F. PLESSIET on the google maps. Address and contacts of F. PLESSIET

Andere gerelateerde bedrijven als come F. PLESSIET F. PLESSIET: BARRA | VANCAUWENBERGHE | ETW BVBA | J. BREELS | Bon Acceuil

Other related companies as F. PLESSIET: BARRA | VANCAUWENBERGHE | ETW BVBA | J. BREELS | Bon Acceuil

F. PLESSIET is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. PLESSIET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298889160. Het bedrijf F. PLESSIET bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLAAN 10; 8970; POPERINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in F. PLESSIET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. PLESSIET is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. PLESSIET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. PLESSIET, openstaande posities, locatie van F. PLESSIET op de kaart.

F. PLESSIET is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. PLESSIET, company assigned to the tax number BE03298889160. The company F. PLESSIET is located at the address: FRANKRIJKLAAN 10; 8970; POPERINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in F. PLESSIET were not found.
The main activity of F. PLESSIET is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of F. PLESSIET is not available. You also can look at reviews of F. PLESSIET, open positions, location of F. PLESSIET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. PLESSIET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. PLESSIET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. PLESSIET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. PLESSIET, employees, financial statistics.