F. NAGELS

Contactgegevens F. NAGELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. NAGELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. NAGELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTEENWEG 191; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15216459 (+32-15216459) 15216459 (+32-15216459)

Fax (fax): +32 (56) 288-93-19 +32 (56) 288-93-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. NAGELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. NAGELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. NAGELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. NAGELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. NAGELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. NAGELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. NAGELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. NAGELS
Products information F. NAGELS

BTW identificatienummer (tax): BE09849212646
Ondernemingsnummer: 7111145019
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in F. NAGELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. NAGELS
(Get full report from official database of BE for F. NAGELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. NAGELS
Addition kinds of activities for F. NAGELS

799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
23960303. Hat bevindingen, mannen | Hat findings, men's
26760101. Reinigingsweefsels: gemaakt van gekochte papier | Cleansing tissues: made from purchased paper
28340605. zetpillen | Suppositories
37110407. Road oilers (motorvoertuigen), assemblage van | Road oilers (motor vehicles), assembly of
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment

Werken bij F. NAGELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. NAGELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. NAGELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. NAGELS. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Magazijnier (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsklant te Bredene zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder. Dit zullen jouw taken zijn: Laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck Op kalme dagen meehelpen in de productie aan de inpak Orde en netheid van het magazijn bewaren Ontvangen van etiketten, goederen, producten, leveringen controleren en stockeren in het magazijn.

 • Schrijnwerker aluminium atelier (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Construct Leuven zoekt voor een bedrijf regio Leuven een schrijnwerker atelier. Hier zul je ingezet worden bij het maken en assembleren van ramen en deuren in het atelier. Deze functie is ingeschreven in paritair comité 124 van de bouwsector, met alle voordelen hieraan verbonden.

 • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • huishoudhulp regio Kapellen (20u/week of meer) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: MANPOWER KAPELLEN DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt in regio Kapellen. De functie omvat taken zoals poetsen, afwassen, wassen, strijken, jaarlijkse schoonmaak... kortom: algemene huishoudelijke taken. Indien je interesse hebt in deze vacature, maar je best een afspraak met ons via 0800 23 345 ofwel via mail [email protected]

 • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wichelen / Serskamp (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

 • Jobstudent (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: EDISAC OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor onze winkel in Oostende voor zowel weekends als vakanties. Je wordt vooral ingezet voor de kassa, de levering, producten klaarmaken om in de winkel te zetten en eventueel klanten helpen indien nodig

 • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EB PROJECTS NV

  Type: Vaste Job

  U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

 • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: NUYTS

  Type: Vaste Job

  Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

Zoek naar antwoorden van F. NAGELS in sociale netwerken
Look for responds of F. NAGELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. NAGELS. Laat een reactie achter voor F. NAGELS. F. NAGELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. NAGELS. Leave a respond for F. NAGELS. F. NAGELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. NAGELS op de google maps. Adres en contacten F. NAGELS
Location of F. NAGELS on the google maps. Address and contacts of F. NAGELS

Andere gerelateerde bedrijven als come F. NAGELS F. NAGELS: FLA.R.C.S. SA | Fretje ('t) | VMI-Fashion | Euromiel S.P.R.L. | Menense Bloemmolens BVBA

Other related companies as F. NAGELS: FLA.R.C.S. SA | Fretje ('t) | VMI-Fashion | Euromiel S.P.R.L. | Menense Bloemmolens BVBA

F. NAGELS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. NAGELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09849212646. Het bedrijf F. NAGELS bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTEENWEG 191; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in F. NAGELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. NAGELS is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. NAGELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. NAGELS, openstaande posities, locatie van F. NAGELS op de kaart.

F. NAGELS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. NAGELS, company assigned to the tax number BE09849212646. The company F. NAGELS is located at the address: ANTWERPSESTEENWEG 191; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in F. NAGELS were not found.
The main activity of F. NAGELS is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F. NAGELS is not available. You also can look at reviews of F. NAGELS, open positions, location of F. NAGELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. NAGELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. NAGELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. NAGELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. NAGELS, employees, financial statistics.