EWERGI

Contactgegevens EWERGI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EWERGI: address, phone, fax, email, website, opening hours

EWERGI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERTLAAN 124; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23441500 (+32-23441500) 23441500 (+32-23441500)

Fax (fax): +32 (13) 809-19-26 +32 (13) 809-19-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EWERGI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EWERGI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EWERGI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EWERGI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EWERGI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EWERGI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EWERGI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EWERGI
Products information EWERGI

BTW identificatienummer (tax): BE02072265625
Ondernemingsnummer: 8506683349
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in EWERGI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EWERGI
(Get full report from official database of BE for EWERGI)

Aanvulling soorten activiteiten voor EWERGI
Addition kinds of activities for EWERGI

734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
971100. nationale veiligheid | National security
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
48130000. Telefooncommunicatie, behalve radio | Telephone communication, except radio
50470306. Gehoorapparaten | Hearing aids
96410400. Regulering van de landbouwmarketing, niveau van overheid | Regulation of agricultural marketing, level of government

Werken bij EWERGI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EWERGI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EWERGI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EWERGI. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bankbediende global trading (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bankbediende global trading ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van het openen, wijzigen en betalen van documentaire incassi, zowel import als exportdossiers Je staat in voor een correcte overdracht van instructies aan de back office Je onderhoudt contact met klanten in geval van ontbrekende of onjuiste documenten en opvolging van dossier Je volgt de binnenkomende fondsen op en gaat na of de boekingen hieromtrent correct uitgevoerd worden

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

 • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Studentenjob

  OfficeTeam Diegem, onderdeel van de groep Robert Half is op zoek naar een student (m/v). Het betreft een uitzendopdracht tot ten minste het einde van dit semester. De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Student bijrijder - Sint-Niklaas (bijverdienste gedurende het schooljaar) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een postorderbedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het jaar één volledige dag per week willen werken als vaste bijverdienste. Dit betekent dat je dus minstens één lesvrije dag hebt gedurende het schooljaar. Je gaat als bijrijder/convoyeur mee met de chauffeur en je gaat bij de klanten thuis grote paketten afleveren en eventueel monteren (meubels e.d.). Wij bieden een interessante, wekelijks terugkerende, bijverdienste aan met mooie verloning.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Studentenjob

  Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

 • Credit Controller (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

 • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

 • Leerkracht Engels (KERMT)

  Regio: KERMT

  Bedrijf: ENGLISH TODAY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

 • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: MARTENS ANNABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

Zoek naar antwoorden van EWERGI in sociale netwerken
Look for responds of EWERGI in social networks

Lees alle opmerkingen voor EWERGI. Laat een reactie achter voor EWERGI. EWERGI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EWERGI. Leave a respond for EWERGI. EWERGI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EWERGI op de google maps. Adres en contacten EWERGI
Location of EWERGI on the google maps. Address and contacts of EWERGI

Andere gerelateerde bedrijven als come EWERGI EWERGI: C.P.H. BANQUE | De Blauwe B | Meeuws G | LECLUSE-JOYE J BVBA | Dupuis B

Other related companies as EWERGI: C.P.H. BANQUE | De Blauwe B | Meeuws G | LECLUSE-JOYE J BVBA | Dupuis B

EWERGI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EWERGI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072265625. Het bedrijf EWERGI bevindt zich op het adres: ALBERTLAAN 124; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EWERGI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EWERGI is Legale diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EWERGI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EWERGI, openstaande posities, locatie van EWERGI op de kaart.

EWERGI is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is EWERGI, company assigned to the tax number BE02072265625. The company EWERGI is located at the address: ALBERTLAAN 124; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in EWERGI were not found.
The main activity of EWERGI is Legal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EWERGI is not available. You also can look at reviews of EWERGI, open positions, location of EWERGI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EWERGI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EWERGI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EWERGI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EWERGI, employees, financial statistics.