EUROP HOUSE CONCEPT

Contactgegevens EUROP HOUSE CONCEPT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROP HOUSE CONCEPT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROP HOUSE CONCEPT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BLANCHE BORNE 4; 6280; GERPINNES, België

Telefoon (phone): 71475414 (+32-71475414) 71475414 (+32-71475414)

Fax (fax): +32 (55) 920-35-18 +32 (55) 920-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROP HOUSE CONCEPT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROP HOUSE CONCEPT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROP HOUSE CONCEPT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROP HOUSE CONCEPT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROP HOUSE CONCEPT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROP HOUSE CONCEPT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROP HOUSE CONCEPT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROP HOUSE CONCEPT
Products information EUROP HOUSE CONCEPT

BTW identificatienummer (tax): BE08138092041
Ondernemingsnummer: 6272338867
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in EUROP HOUSE CONCEPT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROP HOUSE CONCEPT
(Get full report from official database of BE for EUROP HOUSE CONCEPT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROP HOUSE CONCEPT
Addition kinds of activities for EUROP HOUSE CONCEPT

308904. Boot of schoenproducten, kunststoffen | Boot or shoe products, plastics
615901. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions
27549907. Intaglio printen | Intaglio printing
32310201. Spiegels, vrachtwagen en auto: gemaakt van aangekochte glas | Mirrors, truck and automobile: made from purchased glass
59940000. Nieuwsverkopers en krantenkiosken | News dealers and newsstands

Werken bij EUROP HOUSE CONCEPT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROP HOUSE CONCEPT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROP HOUSE CONCEPT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROP HOUSE CONCEPT. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinesteller (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: t-interim Puurs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

 • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

 • Student Automechanica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

 • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

 • Fineervoeger (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

  Type: Vaste Job

  fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

 • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Natch

  Type: Vaste Job

  Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

 • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Vesta vzw

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: HAIRBORIST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

 • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

Zoek naar antwoorden van EUROP HOUSE CONCEPT in sociale netwerken
Look for responds of EUROP HOUSE CONCEPT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROP HOUSE CONCEPT. Laat een reactie achter voor EUROP HOUSE CONCEPT. EUROP HOUSE CONCEPT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROP HOUSE CONCEPT. Leave a respond for EUROP HOUSE CONCEPT. EUROP HOUSE CONCEPT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROP HOUSE CONCEPT op de google maps. Adres en contacten EUROP HOUSE CONCEPT
Location of EUROP HOUSE CONCEPT on the google maps. Address and contacts of EUROP HOUSE CONCEPT

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROP HOUSE CONCEPT EUROP HOUSE CONCEPT: JEAN-PIERRE SAROT | Robeet Boomkwekerijen | Visoptic SPRL | G. FLAMEZ | TEST AANKOOP NV

Other related companies as EUROP HOUSE CONCEPT: JEAN-PIERRE SAROT | Robeet Boomkwekerijen | Visoptic SPRL | G. FLAMEZ | TEST AANKOOP NV

EUROP HOUSE CONCEPT is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROP HOUSE CONCEPT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08138092041. Het bedrijf EUROP HOUSE CONCEPT bevindt zich op het adres: RUE DE LA BLANCHE BORNE 4; 6280; GERPINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EUROP HOUSE CONCEPT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROP HOUSE CONCEPT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROP HOUSE CONCEPT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROP HOUSE CONCEPT, openstaande posities, locatie van EUROP HOUSE CONCEPT op de kaart.

EUROP HOUSE CONCEPT is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROP HOUSE CONCEPT, company assigned to the tax number BE08138092041. The company EUROP HOUSE CONCEPT is located at the address: RUE DE LA BLANCHE BORNE 4; 6280; GERPINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in EUROP HOUSE CONCEPT were not found.
The main activity of EUROP HOUSE CONCEPT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROP HOUSE CONCEPT is not available. You also can look at reviews of EUROP HOUSE CONCEPT, open positions, location of EUROP HOUSE CONCEPT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROP HOUSE CONCEPT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROP HOUSE CONCEPT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROP HOUSE CONCEPT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROP HOUSE CONCEPT, employees, financial statistics.