EURO-PERMA-STONE

Contactgegevens EURO-PERMA-STONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-PERMA-STONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-PERMA-STONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZESTRAAT 8; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51302584 (+32-51302584) 51302584 (+32-51302584)

Fax (fax): +32 (58) 802-69-88 +32 (58) 802-69-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-PERMA-STONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-PERMA-STONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-PERMA-STONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-PERMA-STONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-PERMA-STONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-PERMA-STONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-PERMA-STONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-PERMA-STONE
Products information EURO-PERMA-STONE

BTW identificatienummer (tax): BE01868194580
Ondernemingsnummer: 4981445312
Hoofdstad (capital): 213,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in EURO-PERMA-STONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-PERMA-STONE
(Get full report from official database of BE for EURO-PERMA-STONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-PERMA-STONE
Addition kinds of activities for EURO-PERMA-STONE

738919. Metalen snijdiensten | Metal cutting services
24910104. Palen en poolarms, behandeld hout | Poles and pole crossarms, treated wood
34440102. Flumes, plaatwerk | Flumes, sheet metal
35440000. Speciale sterven, gereedschappen, jigs en fixtures | Special dies, tools, jigs, and fixtures
35860000. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
36329900. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
51990602. manden | Baskets
73899918. Vulcontainers vullen | Filling pressure containers

Werken bij EURO-PERMA-STONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-PERMA-STONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-PERMA-STONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-PERMA-STONE. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: LINK 4 JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

 • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

 • Werken als huishoudhulp Herenthout (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIO NOVO

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

 • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

Zoek naar antwoorden van EURO-PERMA-STONE in sociale netwerken
Look for responds of EURO-PERMA-STONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-PERMA-STONE. Laat een reactie achter voor EURO-PERMA-STONE. EURO-PERMA-STONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-PERMA-STONE. Leave a respond for EURO-PERMA-STONE. EURO-PERMA-STONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-PERMA-STONE op de google maps. Adres en contacten EURO-PERMA-STONE
Location of EURO-PERMA-STONE on the google maps. Address and contacts of EURO-PERMA-STONE

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-PERMA-STONE EURO-PERMA-STONE: Blomme B.V.B.A. | HUIS VANHECKE | FLEETSTREET | Gemeenschapscentrum de Maalbeek | Madex Car-Airco

Other related companies as EURO-PERMA-STONE: Blomme B.V.B.A. | HUIS VANHECKE | FLEETSTREET | Gemeenschapscentrum de Maalbeek | Madex Car-Airco

EURO-PERMA-STONE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-PERMA-STONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01868194580. Het bedrijf EURO-PERMA-STONE bevindt zich op het adres: ROZESTRAAT 8; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 213,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 231,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EURO-PERMA-STONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-PERMA-STONE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-PERMA-STONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-PERMA-STONE, openstaande posities, locatie van EURO-PERMA-STONE op de kaart.

EURO-PERMA-STONE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-PERMA-STONE, company assigned to the tax number BE01868194580. The company EURO-PERMA-STONE is located at the address: ROZESTRAAT 8; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 213,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 231,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in EURO-PERMA-STONE were not found.
The main activity of EURO-PERMA-STONE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-PERMA-STONE is not available. You also can look at reviews of EURO-PERMA-STONE, open positions, location of EURO-PERMA-STONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-PERMA-STONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-PERMA-STONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-PERMA-STONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-PERMA-STONE, employees, financial statistics.