Blomme B.V.B.A.

Contactgegevens Blomme B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blomme B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blomme B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 41 8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

Fax (fax): 51 (+32-51) 51 (+32-51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blomme B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blomme B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blomme B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blomme B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blomme B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blomme B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blomme B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blomme B.V.B.A.
Products information Blomme B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06809020996
Ondernemingsnummer: 6122100830
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Doors and gates made of steel and other metals; Metal ceilings; Metal construction finishing; Metal design; Metal furniture; Metal handles; Metal lacquers; Metal mirrors; Metal windows; Metal working; Metallic coating services; Moulded parts of metal; Sheet metal,coated

Product categorie (product category): Decoration Articles Of Wood And Metal

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blomme B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Blomme B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blomme B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Blomme B.V.B.A.

262109. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
20450000. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
39999928. Plaques, foto, gelamineerd | Plaques, picture, laminated
72619903. Begrafenishuis | Funeral home

Werken bij Blomme B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blomme B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blomme B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blomme B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Engineer met passie voor techniek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je zal als Service Engineer instaan voor het operationele gedeelte van verschillende installaties. Jouw technische skills zijn een troef tijdens de bediening van de installaties en het uitvoeren van het onderhoud en de kalibraties Je staat ook in voor de demontage en reiniging van de installaties na testing Jouw communicatieve skills zullen jou helpen bij het geven van demo's en seminaries Stockbeheer maakt ook deel uit van jouw takenpakket Jouw analytisch vermogen is een meerwaarde tijdens het implementeren, testen en evalueren van verbeteringen Technisch onderhoud en installatie van units bij klanten in het buitenland

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Productiemedewerker oproepbasis (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf dat haspels produceert. Al meer dan vijftien jaar leveren ze aan zowel binnenlandse als buitenlandse bedrijven voornamelijk binnen de kabel-,draad- en staalsector. Flexibiliteit kenmerkt hun aanpak, kwaliteit hun product. Ze produceren in verscheidene uitvoeringen en afmetingen, naar wens van de klant, en dit binnen een zeer korte levertijd en aan concurrerende prijzen. Voor tewerkstelling in Bocholt zoeken wij gemotiveerde medewerkers die op oproepbasis willen werken. Je zal voornamelijk instaan voor het zagen van PVC buizen - machine is reeds ingesteld dus het is heel eenvoudig werk.

  • Winkelmedewerker supermarkt parttime (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je opzoek naar een nieuwe job en wil je graag parttime aan de slag op vaste weekdagen? Lees dan zeker even verder! : Je zal grotendeels worden ingezet aan de kassa hier zal je de klanten met een glimlach en service verder helpen. Je scant de nodige zaken in en rekent met nauwkeurigheid en oplettendheid af.. Je bent bereid om 4 dagen tijdens de week te werken dit wilt zeggen dat je zal werken op maandag dinsdag woensdag en vrijdag. Je bent flexibel naar werkuren toe en ook bereid in te springen bij afwezigheid van collega's Je bent indien nodig bereid tot het aanvullen van de nodige rayon(s).

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • QA Manager met ervaring in voeding (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi voedingsbedrijf, gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een QA Manager. Als QA Manager zal je ervoor zorgen voor een sterk kwaliteitsbeleid. Concreet neem je hiervoor volgende taken voor jouw rekening: Beheer van de kwaliteitssystemen( BRC, IFS, GMP,...) Opvolgen en implementeren van nieuwe kwaliteitsnormen Externe audits voorbereiden en opvolgen ... Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de General Manager. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

Zoek naar antwoorden van Blomme B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Blomme B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blomme B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Blomme B.V.B.A.. Blomme B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blomme B.V.B.A.. Leave a respond for Blomme B.V.B.A.. Blomme B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blomme B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Blomme B.V.B.A.
Location of Blomme B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Blomme B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Blomme B.V.B.A. Blomme B.V.B.A.: VDW-ELECTRONICS | SODRY | TOM BEELEN | Verheyen Dirk BVBA | Knockaert F

Other related companies as Blomme B.V.B.A.: VDW-ELECTRONICS | SODRY | TOM BEELEN | Verheyen Dirk BVBA | Knockaert F

Blomme B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blomme B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06809020996. Het bedrijf Blomme B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industrieweg 41 8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 867,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Decoration Articles Of Wood And Metal. Lijst met producten zijn Doors and gates made of steel and other metals; Metal ceilings; Metal construction finishing; Metal design; Metal furniture; Metal handles; Metal lacquers; Metal mirrors; Metal windows; Metal working; Metallic coating services; Moulded parts of metal; Sheet metal,coated.
De hoofdactiviteit van Blomme B.V.B.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blomme B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blomme B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Blomme B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Blomme B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blomme B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06809020996. The company Blomme B.V.B.A. is located at the address: Industrieweg 41 8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 867,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Decoration Articles Of Wood And Metal. List of products are Doors and gates made of steel and other metals; Metal ceilings; Metal construction finishing; Metal design; Metal furniture; Metal handles; Metal lacquers; Metal mirrors; Metal windows; Metal working; Metallic coating services; Moulded parts of metal; Sheet metal,coated.
The main activity of Blomme B.V.B.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Blomme B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Blomme B.V.B.A., open positions, location of Blomme B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blomme B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blomme B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blomme B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blomme B.V.B.A., employees, financial statistics.