EURO-CONSTRUCT

Contactgegevens EURO-CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES PR?S 3; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT, België

Telefoon (phone): 10650224 (+32-10650224) 10650224 (+32-10650224)

Fax (fax): +32 (9) 703-30-57 +32 (9) 703-30-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-CONSTRUCT
Products information EURO-CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE09193603515
Ondernemingsnummer: 9449310302
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in EURO-CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for EURO-CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-CONSTRUCT
Addition kinds of activities for EURO-CONSTRUCT

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
356199. Pompen en pompuitrusting, niet inbegrepen | Pumps and pumping equipment, nec
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels

Werken bij EURO-CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

 • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

 • Aankoper te Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

 • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

 • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

 • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

 • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

 • Logistiek bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET PREPAREEKE

  Type: Studentenjob

  In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

 • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

 • Talent Acquisition Partner (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CEGEKA

  Type: Vaste Job

  Om onze grote groei te helpen realiseren zijn we op zoek naar een Senior Talent Acquisition Partner: Ben je een netwerker die energie krijgt van het connecteren met mensen? Heb je ervaring met het beheren van vacatures van A tot Z? Wil je één van onze echte Cegeka ambassadors worden? Dan hebben wij een uitdaging op maat voor jou! Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren. Wat houdt de job in? Je staat in voor de opstart van nieuwe vacatures op basis van een grondig intakegesprek dat je voert met de hiring managers. Aan de hand van je intake ga je als een echte headhunter actief op zoek naar de geschikte (IT) profielen via sociale media en andere rekruteringskanalen. Je doet de eerste selectie op basis van CV en voert competentiegerichte interviews met je kandidaten. Je slaagt erin sterke adviezen te formuleren naar je interne klant en bouwt zo een sterke band op. Je bent ook verantwoordelijk voor het uitwerken en aanbieden van loonvoorstellen. Je neemt ownership over meerdere vacatures tegelijkertijd en staat dagelijks in contact met je interne klant. Je zorgt voor een correctie registratie van het proces en kan steeds de nodige rapportering aanleveren. Jobbeurzen en andere recruitment events geven je extra energie. Als Talent Acquisition Partner maak je deel uit van het HR-team van Cegeka en je staat samen met hun aan de basis van de groei van Cegeka.

 • Jobcoach (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van EURO-CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of EURO-CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor EURO-CONSTRUCT. EURO-CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-CONSTRUCT. Leave a respond for EURO-CONSTRUCT. EURO-CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten EURO-CONSTRUCT
Location of EURO-CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of EURO-CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-CONSTRUCT EURO-CONSTRUCT: GILBERT LACROIX | ALL EVENTS VERHUUR | CAILLIAU PHILIPPE | J.C. HAMONT | Glineur Thierry

Other related companies as EURO-CONSTRUCT: GILBERT LACROIX | ALL EVENTS VERHUUR | CAILLIAU PHILIPPE | J.C. HAMONT | Glineur Thierry

EURO-CONSTRUCT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09193603515. Het bedrijf EURO-CONSTRUCT bevindt zich op het adres: RUE DES PR?S 3; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EURO-CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-CONSTRUCT is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van EURO-CONSTRUCT op de kaart.

EURO-CONSTRUCT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE09193603515. The company EURO-CONSTRUCT is located at the address: RUE DES PR?S 3; 1435; MONT-SAINT-GUIBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in EURO-CONSTRUCT were not found.
The main activity of EURO-CONSTRUCT is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of EURO-CONSTRUCT, open positions, location of EURO-CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-CONSTRUCT, employees, financial statistics.