EURO-BOUWBEDRIJF

Contactgegevens EURO-BOUWBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-BOUWBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-BOUWBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUKKELGEMSTRAAT 27; 9890; GAVERE, België

Telefoon (phone): 93847724 (+32-93847724) 93847724 (+32-93847724)

Fax (fax): +32 (57) 618-84-27 +32 (57) 618-84-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-BOUWBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-BOUWBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-BOUWBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-BOUWBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-BOUWBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-BOUWBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-BOUWBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-BOUWBEDRIJF
Products information EURO-BOUWBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE07322082519
Ondernemingsnummer: 8722564697
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in EURO-BOUWBEDRIJF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-BOUWBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for EURO-BOUWBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-BOUWBEDRIJF
Addition kinds of activities for EURO-BOUWBEDRIJF

29110303. Oliën, brandstof | Oils, fuel
36790501. Step positioners, voor het verzenden van apparatuur | Step positioners, for transmitting equipment
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection
75399901. Automatische airconditioning reparatie | Automotive air conditioning repair

Werken bij EURO-BOUWBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-BOUWBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-BOUWBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-BOUWBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker Bedden (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat!

 • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

  Regio: REKKEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

 • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

 • Automecanicien (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

 • Huishoudhulp Brugge (8200) Uurrooster te bespreken! (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio (groot) Brugge Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

 • Huishoudhulp met dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: BELLA!HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Ik ben op zoek naar een huishoudhulp voor mijn klanten in Genk - Boxberg - Zutendaal -Zonhoven en omgeving (Houthalen- Genk - Hasselt naar keuze) Je staat in voor alle huishoudelijke taken : Het schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen),lappen van de ramen,soms de was doen,strijken enz... Rooster en werkuren zijn samen te bespreken! Het kan parttime zijn en groeien tot fulltime indien gewenst.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

 • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

 • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Wok-a-Way

  Type: Studentenjob

  In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

 • Student voor atelierwerk (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: UPENDI

  Type: Studentenjob

  Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

 • Boekhouder (HERZELE)

  Regio: HERZELE

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  - Verwerken van in / uitgaande facturen - Boeken financiëlen - Voorbereiden fiscale verplichtingen - Periodieke rapportering Verantw. Boekhouding - Voorbereiden BTW - aangifte en andere maandelijkse verplichtingen - Debiteurenbeheer - Opvolging advocaten dossiers - Wagenpark - Opvolging cash flow

 • Acupuncturist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van EURO-BOUWBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of EURO-BOUWBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-BOUWBEDRIJF. Laat een reactie achter voor EURO-BOUWBEDRIJF. EURO-BOUWBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-BOUWBEDRIJF. Leave a respond for EURO-BOUWBEDRIJF. EURO-BOUWBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-BOUWBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten EURO-BOUWBEDRIJF
Location of EURO-BOUWBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of EURO-BOUWBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-BOUWBEDRIJF EURO-BOUWBEDRIJF: Panini | Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem | VRIJE BASISSCHOOL | Antoine C | RICHARD JACQUES

Other related companies as EURO-BOUWBEDRIJF: Panini | Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem | VRIJE BASISSCHOOL | Antoine C | RICHARD JACQUES

EURO-BOUWBEDRIJF is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-BOUWBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07322082519. Het bedrijf EURO-BOUWBEDRIJF bevindt zich op het adres: HUKKELGEMSTRAAT 27; 9890; GAVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EURO-BOUWBEDRIJF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-BOUWBEDRIJF is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-BOUWBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-BOUWBEDRIJF, openstaande posities, locatie van EURO-BOUWBEDRIJF op de kaart.

EURO-BOUWBEDRIJF is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO-BOUWBEDRIJF, company assigned to the tax number BE07322082519. The company EURO-BOUWBEDRIJF is located at the address: HUKKELGEMSTRAAT 27; 9890; GAVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in EURO-BOUWBEDRIJF were not found.
The main activity of EURO-BOUWBEDRIJF is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-BOUWBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of EURO-BOUWBEDRIJF, open positions, location of EURO-BOUWBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-BOUWBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-BOUWBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-BOUWBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-BOUWBEDRIJF, employees, financial statistics.