Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem

Contactgegevens Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lindestraat 76; 9090; Melle, België

Telefoon (phone): 09 330 50 27 (+32-09 330 50 27) 09 330 50 27 (+32-09 330 50 27)

Fax (fax): 09 261 21 41 (+32-09 261 21 41) 09 261 21 41 (+32-09 261 21 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem
Products information Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem

BTW identificatienummer (tax): BE09481719970
Ondernemingsnummer: 1635009765
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drawing offices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem
(Get full report from official database of BE for Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem
Addition kinds of activities for Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem

235301. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
366199. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
35770102. Printers, computer | Printers, computer

Werken bij Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers gezocht te Groot-Bijgaarden (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij ervaring als productiemedewerker, schrikt zwaar werk jou niet af en ga je steeds precies en nauwkeurig te werk, dan zijn wij opzoek naar iemand zoals jou. Voor onze klanten gelegen in de regio van Aalst zoeken wij regelmatig bekwame productiearbeiders Taken: je staat in voor het laden en lossen van goederen stappelen van goederen goederen op zijn plaats zetten bijdragen tot algemene hygiëne en orde op de werkvloer

  • Veldmedewerker rijbewijs G (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze zijn we op zoek naar een veldmedewerker die in het bezit is van een rijbewijs G (tractor) en een fytolicentie.

  • Keurder (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Keurder: - Als keurder sta je in voor het controleren, afstellen en testen van alle functies van de kraan en voer je kleine herstellingen uit. Je voert zowel mechanische als elektrische werken uit. Taken: - Alle functies uittesten - Ligging van de kabels controleren - Alle bewegingen testen, ballast aanbrengen, tijdschakelaars instellen - Overlastproeven doen met extern keuringsorganisme - Kraan afstellen, controle remmen/olieniveau/overdruk ventielen volgens controlelijsten - Controles uitvoeren op hoogte - Diverse elektrische en mechanische werken uitvoeren

  • Kelner (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten Events (regio Leuven - Aarschot) (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Heb je tijd vrij voor een bijverdienste op regelmatige basis; Contacteer ons dan snel! Voor onze klant, actief in service voor evenementen, zijn wij regelmatig op zoek naar studenten die door de week en/in het weekend beschikbaar zijn voor: Vestiaire; Sanitair; Opkuis. We hebben op weekbasis een hele planning in te vullen. Ben je student en ken je iemand, laat het zeker weten.

  • Logistieke humoristische medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THE STREET FOOD COMPANY

    Type: Vaste Job

    Je bent rammend sterk, fitness heb je niet nodig want hier doe je al het loop en hefwerk. Je bent handiger met een transpallet en het inladen van camionetten dan de meeste van je vrienden – zijn wij tenslotte ook. Je haat slordige mensen en hebt veel gevoel voor humor. Bent een detail fucker. Je bent ontzettend flexibel en staat stevig met twee benen op de grond. Je hoeft niet per se ervaring te hebben in een soortgelijke functie, maar je moet dit heel graag willen. Je bent leergierig en hebt de wil om vooruit te gaan. Je hebt default een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach. We kunnen het goed met elkaar vinden.

  • Field Service Technicus (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Jobfixing

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een distributeur en dienstverlener van een topreeks aan producten in het segment van de meetinstrumenten en registratiesystemen. Voor het vervolledigen van het service team, zoeken we een extra Field Service Technician (Vlaanderen): Als field technicus bent u (mede) verantwoordelijk voor de installatie, inspectie, reparatie en onderhoud van meet-en registratiesystmenen en instrumenten. Deze hoogwaardige apparatuur en instrumenten worden toegepast in onder andere de food, pharma, health en transport sector. Periodiek en bij storingen ben je bij onze klanten om - ofwel zelfstandig ofwel ism een collega - de herstellingen of (her)kalibratie uit te voeren. Daarnaast verzorg je de bijhorende administratie, alsook de opleiding of uitleg tov de klant mbt de gebruikssoftware.

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

Zoek naar antwoorden van Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem in sociale netwerken
Look for responds of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Laat een reactie achter voor Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Leave a respond for Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem. Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem op de google maps. Adres en contacten Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem
Location of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem on the google maps. Address and contacts of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem

Andere gerelateerde bedrijven als come Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: RESTAURANT LE MARMITON | CARINA COENE | PETER BAUTERS | J. LOUIS | Alphalingua-Ecole de Langues

Other related companies as Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem: RESTAURANT LE MARMITON | CARINA COENE | PETER BAUTERS | J. LOUIS | Alphalingua-Ecole de Langues

Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09481719970. Het bedrijf Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem bevindt zich op het adres: Lindestraat 76; 9090; Melle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Drawing offices. Producten gemaakt in Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, openstaande posities, locatie van Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, company assigned to the tax number BE09481719970. The company Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is located at the address: Lindestraat 76; 9090; Melle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Drawing offices. Products created in Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem were not found.
The main activity of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem is not available. You also can look at reviews of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, open positions, location of Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ontwerp- en Tekenbureau Van Laethem, employees, financial statistics.