ETS. MICHEL

Contactgegevens ETS. MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MONTS 15; 6250; AISEAU-PRESLES, België

Telefoon (phone): 71385401 (+32-71385401) 71385401 (+32-71385401)

Fax (fax): +32 (3) 177-85-95 +32 (3) 177-85-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. MICHEL
Products information ETS. MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE05422271728
Ondernemingsnummer: 4224487304
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 728,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ETS. MICHEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. MICHEL
(Get full report from official database of BE for ETS. MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. MICHEL
Addition kinds of activities for ETS. MICHEL

29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
31720102. Muntstukken | Coin purses
32950210. Kat doos vulmiddel | Cat box filler
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
35599930. Stone tumblers | Stone tumblers
50459901. Boekhoudmachines die gebruik maken van machine leesbare programma's | Accounting machines using machine readable programs
51720201. Vliegtuig brandstofdiensten | Aircraft fueling services

Werken bij ETS. MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

 • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

 • Laborant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende voedingsfirma te Roeselare zijn we op zoek naar een gedreven kwaliteitscontroleur/laborant. Je voert in de productie- en inpakafdelingen permanente kwaliteitscontroles uit, doet labo analyses op afgewerkte producten en geleverde grondstoffen, meldt problemen aan de afdelingsverantwoordelijken en neemt de nodige maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte naleving van de hygiëne- en kwaliteitsvoorschriften. Je stelt kwaliteitsonderzoeken in, werkt mee aan dossiers m.b.t. BRC/IFS/HACCP en rapporteert aan het diensthoofd labo.

 • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

 • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

  Regio: BLANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten Hoge School/Univ (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: t-interim Geel

  Type: Studentenjob

  Voor een grote winkelketen te Geel zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

 • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

 • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

 • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

 • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: OPWIJK

  Type: Flexijob

  2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van ETS. MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of ETS. MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. MICHEL. Laat een reactie achter voor ETS. MICHEL. ETS. MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. MICHEL. Leave a respond for ETS. MICHEL. ETS. MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. MICHEL op de google maps. Adres en contacten ETS. MICHEL
Location of ETS. MICHEL on the google maps. Address and contacts of ETS. MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. MICHEL ETS. MICHEL: HAIR LOOK PINO | RONNIE HABRAKEN | LA BABANE BAMBOU | ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA | DB Electronics nv.

Other related companies as ETS. MICHEL: HAIR LOOK PINO | RONNIE HABRAKEN | LA BABANE BAMBOU | ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA | DB Electronics nv.

ETS. MICHEL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05422271728. Het bedrijf ETS. MICHEL bevindt zich op het adres: RUE DES MONTS 15; 6250; AISEAU-PRESLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 728,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. MICHEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. MICHEL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. MICHEL, openstaande posities, locatie van ETS. MICHEL op de kaart.

ETS. MICHEL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. MICHEL, company assigned to the tax number BE05422271728. The company ETS. MICHEL is located at the address: RUE DES MONTS 15; 6250; AISEAU-PRESLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 728,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. MICHEL were not found.
The main activity of ETS. MICHEL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. MICHEL is not available. You also can look at reviews of ETS. MICHEL, open positions, location of ETS. MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. MICHEL, employees, financial statistics.