ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Contactgegevens ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaarbeeklei 686; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 23 80; 02 253 24 10 (+32-02 253 23 80; 02 253 24 10) 02 253 23 80; 02 253 24 10 (+32-02 253 23 80; 02 253 24 10)

Fax (fax): 02 253 23 75 (+32-02 253 23 75) 02 253 23 75 (+32-02 253 23 75)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Products information ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05341522216
Ondernemingsnummer: 7178161621
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Road & yard signalling; Safety equipment - Individual & collective; Transport - Containers (Freight)

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
(Get full report from official database of BE for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Addition kinds of activities for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
14119910. Leisteen, afmeting-steengroeven | Slate, dimension-quarrying
23250203. Broeken, jurk (apart): mannen, jongeren en jongens | Trousers, dress (separate): men's, youths', and boys'
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
33999904. Stalen ballen | Steel balls
51590500. Noten en noten bijproducten | Nuts and nut by-products

Werken bij ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ervaren Carrossier (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Koetswerkhersteller... Tewerkgesteld bij een gerenommeerd carosseriebedrijf in Antwerpen. Wij zoeken ervaren Carrossiers (monteurs en demonteurs, voorbewerkers, plaatbewerkers en spuiters – m/v). Onze klanten hebben steeds behoefte aan geschoolde Koetswerkherstellers die hun ervaring willen inzetten in een team van enthousiaste vakmensen.

  • Operator 2 ploegen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een volledige geautomatiseerd machinepark. Als operator sta je hierbij vooral in voor de controle van het productieproces. Je doet tevens testen en rapporteert deze. Bij onregelmatigheden zoek je naar de oorzaak en verwittig je indien nodig de technische dienst.

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Laat een reactie achter voor ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. Leave a respond for ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA. ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA op de google maps. Adres en contacten ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA
Location of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA on the google maps. Address and contacts of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: COIFFURE CHRISTINE L. | Cordonnerie Le Chat Botté | VAWI | DE FRUITKORF | ACTION ORGABURO T?L?LINE

Other related companies as ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA: COIFFURE CHRISTINE L. | Cordonnerie Le Chat Botté | VAWI | DE FRUITKORF | ACTION ORGABURO T?L?LINE

ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05341522216. Het bedrijf ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA bevindt zich op het adres: Schaarbeeklei 686; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Road & yard signalling; Safety equipment - Individual & collective; Transport - Containers (Freight).
De hoofdactiviteit van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, openstaande posities, locatie van ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, company assigned to the tax number BE05341522216. The company ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is located at the address: Schaarbeeklei 686; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Automobile - Parts & Access. - Mfg. & Whol.; Road & yard signalling; Safety equipment - Individual & collective; Transport - Containers (Freight).
The main activity of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA is not available. You also can look at reviews of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, open positions, location of ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABC AUTOMOTIVE BELGIAN COMPANY BVBA, employees, financial statistics.