ETS. GOBEAUX A.

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ETS. GOBEAUX A.
Private companiesBusiness Services • ETS. GOBEAUX A.

Contactgegevens ETS. GOBEAUX A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. GOBEAUX A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. GOBEAUX A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MARCEL BARBIEUX 3; 6591; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 60512298 (+32-60512298) 60512298 (+32-60512298)

Fax (fax): +32 (86) 650-11-42 +32 (86) 650-11-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. GOBEAUX A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. GOBEAUX A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. GOBEAUX A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. GOBEAUX A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. GOBEAUX A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. GOBEAUX A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. GOBEAUX A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. GOBEAUX A.
Products information ETS. GOBEAUX A.

BTW identificatienummer (tax): BE08090026855
Ondernemingsnummer: 7816192626
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ETS. GOBEAUX A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. GOBEAUX A.
(Get full report from official database of BE for ETS. GOBEAUX A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. GOBEAUX A.
Addition kinds of activities for ETS. GOBEAUX A.

227304. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
15220100. Hotel / motel en multi-family home constructie | Hotel/motel and multi-family home construction
28990406. Jet brandstofontstekers | Jet fuel igniters
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
50840602. Motoren en onderdelen, diesel | Engines and parts, diesel
87139902. Lucht digitale beeldvorming | Aerial digital imaging

Werken bij ETS. GOBEAUX A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. GOBEAUX A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. GOBEAUX A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. GOBEAUX A.. Looking for open vacancies in other companies

 • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

  Regio: HERSTAL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

 • Administratief bediende met kennis elektriciteit (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een administratief bediende met kennis van elektriciteit. Ben jij een teamplayer met technische kennis? Dan zijn we op zoek naar jou. Je takenpakket bestaat uit: - Ondersteuning van het team Technische dienst. - Telefonische bijstand verlenen aan klanten bij vragen of problemen. -Controleren en inspecteren van elektrische en mechanische installaties. - Vaststellen en oplossen van fouten of storingen in de photovoltaïsche installaties (AC/DC). - Je werkt 50% binnendienst en 50% buitendienst.

 • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

 • METSER (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metser: Kan je volledig zelfstandig werken Beschik je over de nodige passie voor je werk Ben je een echte teamplayer Heb je inzicht in het werk Kan je planlezen Heb je een technische achtergrond Werk je volgens de veiligheidsvoorschriften Kan je profielen uitzetten Kan je façade en ruwbouw metsen Kan je zowel in de mortel als met lijm metsen Heb je ervaring met klein handgereedschap

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Vaste Job

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

 • weekend hulp zaal (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ALBATROS

  Type: Flexijob

  serveren van klaargemaakte gerechten alsook de dranken inzetten en de tafels terug in orde zetten.

 • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ETS. GOBEAUX A. in sociale netwerken
Look for responds of ETS. GOBEAUX A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. GOBEAUX A.. Laat een reactie achter voor ETS. GOBEAUX A.. ETS. GOBEAUX A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. GOBEAUX A.. Leave a respond for ETS. GOBEAUX A.. ETS. GOBEAUX A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. GOBEAUX A. op de google maps. Adres en contacten ETS. GOBEAUX A.
Location of ETS. GOBEAUX A. on the google maps. Address and contacts of ETS. GOBEAUX A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. GOBEAUX A. ETS. GOBEAUX A.: ISOBAND R. BVBA | PRIMEROSE FITNESS CLUB | JOSE VAN HECKE | ACR | Marien Design

Other related companies as ETS. GOBEAUX A.: ISOBAND R. BVBA | PRIMEROSE FITNESS CLUB | JOSE VAN HECKE | ACR | Marien Design

ETS. GOBEAUX A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. GOBEAUX A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08090026855. Het bedrijf ETS. GOBEAUX A. bevindt zich op het adres: RUE MARCEL BARBIEUX 3; 6591; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. GOBEAUX A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. GOBEAUX A. is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. GOBEAUX A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. GOBEAUX A., openstaande posities, locatie van ETS. GOBEAUX A. op de kaart.

ETS. GOBEAUX A. is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. GOBEAUX A., company assigned to the tax number BE08090026855. The company ETS. GOBEAUX A. is located at the address: RUE MARCEL BARBIEUX 3; 6591; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. GOBEAUX A. were not found.
The main activity of ETS. GOBEAUX A. is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. GOBEAUX A. is not available. You also can look at reviews of ETS. GOBEAUX A., open positions, location of ETS. GOBEAUX A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. GOBEAUX A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. GOBEAUX A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. GOBEAUX A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. GOBEAUX A., employees, financial statistics.