ETS. DE KLEYN V.

Contactgegevens ETS. DE KLEYN V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. DE KLEYN V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. DE KLEYN V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE VANDERVELDE 134; 6240; FARCIENNES, België

Telefoon (phone): 71389360 (+32-71389360) 71389360 (+32-71389360)

Fax (fax): +32 (58) 492-16-38 +32 (58) 492-16-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. DE KLEYN V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. DE KLEYN V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. DE KLEYN V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. DE KLEYN V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. DE KLEYN V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. DE KLEYN V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. DE KLEYN V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. DE KLEYN V.
Products information ETS. DE KLEYN V.

BTW identificatienummer (tax): BE04755126953
Ondernemingsnummer: 4413177490
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ETS. DE KLEYN V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. DE KLEYN V.
(Get full report from official database of BE for ETS. DE KLEYN V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. DE KLEYN V.
Addition kinds of activities for ETS. DE KLEYN V.

2076. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
3483. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
335602. Edele metalen | Precious metals
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
24310702. Porch werk, hout | Porch work, wood
50470309. Orthopedische apparatuur en benodigdheden | Orthopedic equipment and supplies
51419901. Voedselmakelaars | Food brokers
51480200. Groenten | Vegetables
57350202. CD's | Compact discs

Werken bij ETS. DE KLEYN V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. DE KLEYN V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. DE KLEYN V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. DE KLEYN V.. Looking for open vacancies in other companies

 • Welcome host(es) Receptionist M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een enthousiaste welcomehost(es). U bent flexibel, dynamisch en voornamelijk klantvriendelijk. U werkt in shiften en ook weekend- en nachtwerk schrikken u niet af. U checkt onze klanten in en uit, en u doet dit op een uiterst vriendelijke manier. Administratief werk en procedures opvolgen maken een belangrijk deel uit van de job. Tijdens de shift bent u verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding en verwelkoming van onze gasten. Bovendien verzorgt u ook de bediening in onze hotelbar die 24/24 open is en springt u in waar nodig. Voor de functie van welcomehost(es) zoeken wij iemand met een verzorgd voorkomen. Stiptheid, flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn primordiaal voor deze functie.

 • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

 • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

 • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

 • Huishoudhulp Dienstencheques NINOVE - GERAARDSBERGEN (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

 • Huishoudhulp (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: WIT TREMELO

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

 • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

 • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Studentenjob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

 • Proximus Young Professional Program (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676522-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Young Professionals programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om jezelf op korte tijd te ontwikkelen tot een expert in je domein. Door contacten met verschillende departementen en andere Young Professionals leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Welk expertisedomein kan je kiezen? Het Young Professionals programma 2019 biedt je de kans om te starten in een van onderstaande functies: Junior Project Manager: als projectmanager ben je verantwoordelijk voor (in het begin kleinere) technische of business projecten. Je zorgt ervoor dat ze binnen de afgesproken tijd, scope en budget opgeleverd worden volgens de methodologie en coördineert de verschillende stakeholders en teams zodat ze gealigneerd blijven. IT analyst: je designt oplossingen op basis van de noden van de business (requirements) en technische mogelijkheden in termen van development en impact op de bestaande infrastructuur. Data architect: je bewerkt en structureert grote datasets om deze bruikbaar te maken voor concrete toepassingen op vlak van statistieken/reporting of het voeden van applicaties. Security engineer: je analyseert de security en mogelijke threats op ons eigen netwerk of bij klanten. Je verdiept je in identity & access management, forensics (De oorzaak van een incident bepalen aan de hand van de log files), verdediging of PEN testing. Netwerk ingenieur: je verdiept je in de opbouw van onze netwerkinfrastructuur, met een focus op de uitrol van ons glasvezelnetwerk in de komende jaren. Het is niet nodig om al een expert te zijn in deze domeinen, maar een basiskennis van het domein en een sterke interesse om je hier verder in te verdiepen zijn essentieel. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën in het algemeen en je expertisedomein specifiek, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière als expert binnen Proximus lanceren.

 • Studierelevante student informatica (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

 • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

 • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AHOLYS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van ETS. DE KLEYN V. in sociale netwerken
Look for responds of ETS. DE KLEYN V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. DE KLEYN V.. Laat een reactie achter voor ETS. DE KLEYN V.. ETS. DE KLEYN V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. DE KLEYN V.. Leave a respond for ETS. DE KLEYN V.. ETS. DE KLEYN V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. DE KLEYN V. op de google maps. Adres en contacten ETS. DE KLEYN V.
Location of ETS. DE KLEYN V. on the google maps. Address and contacts of ETS. DE KLEYN V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. DE KLEYN V. ETS. DE KLEYN V.: Benningen NV | Droulez A | JOCOMO | Willems Metaalconstucties NV | Plastiek Isolatie BVBA

Other related companies as ETS. DE KLEYN V.: Benningen NV | Droulez A | JOCOMO | Willems Metaalconstucties NV | Plastiek Isolatie BVBA

ETS. DE KLEYN V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. DE KLEYN V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04755126953. Het bedrijf ETS. DE KLEYN V. bevindt zich op het adres: RUE EMILE VANDERVELDE 134; 6240; FARCIENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. DE KLEYN V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. DE KLEYN V. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. DE KLEYN V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. DE KLEYN V., openstaande posities, locatie van ETS. DE KLEYN V. op de kaart.

ETS. DE KLEYN V. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. DE KLEYN V., company assigned to the tax number BE04755126953. The company ETS. DE KLEYN V. is located at the address: RUE EMILE VANDERVELDE 134; 6240; FARCIENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. DE KLEYN V. were not found.
The main activity of ETS. DE KLEYN V. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. DE KLEYN V. is not available. You also can look at reviews of ETS. DE KLEYN V., open positions, location of ETS. DE KLEYN V. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. DE KLEYN V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. DE KLEYN V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. DE KLEYN V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. DE KLEYN V., employees, financial statistics.