ETS. CROES JOSEPH

Contactgegevens ETS. CROES JOSEPH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. CROES JOSEPH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. CROES JOSEPH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CHESLE 19BA; 5620; FLORENNES, België

Telefoon (phone): 71689577 (+32-71689577) 71689577 (+32-71689577)

Fax (fax): +32 (65) 846-38-78 +32 (65) 846-38-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. CROES JOSEPH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. CROES JOSEPH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. CROES JOSEPH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. CROES JOSEPH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. CROES JOSEPH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. CROES JOSEPH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. CROES JOSEPH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. CROES JOSEPH
Products information ETS. CROES JOSEPH

BTW identificatienummer (tax): BE02363128662
Ondernemingsnummer: 4204162597
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ETS. CROES JOSEPH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. CROES JOSEPH
(Get full report from official database of BE for ETS. CROES JOSEPH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. CROES JOSEPH
Addition kinds of activities for ETS. CROES JOSEPH

275906. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
367701. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
35319910. Wellpoint systemen | Wellpoint systems
39990300. Veren en veerproducten | Feathers and feather products

Werken bij ETS. CROES JOSEPH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. CROES JOSEPH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. CROES JOSEPH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. CROES JOSEPH. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

 • HUISHOUDHULP (M/V) DEINZE (voltijds) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BIERBEEK (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

 • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

 • Account Manager (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

 • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

 • Technicus procesindustrie (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: HEYARU Engineering

  Type: Vaste Job

  Je werkt mee aan de uitbouw van een nieuwe fabriek voor de productie van diamanten via Chemical Vapor Deposition (CVD) & High Pressure & High Temperature (HPHT) -technologieën en andere technologieën. De opstartfase gebeurt in Fab2Lab Greenville. De activiteiten verhuizen naar Kristalpark Lommel na de realisatie van de nieuwbouw. Deze investering heeft een stevig groeipotentieel. Je installeert en werkt mee aan de opstart van de machines. Je controleert de werking van deze machines, identificeert problemen en stelt desgewenst technische aanpassingen voor. Je werkt strikt volgens een onderzoeks- en ontwikkelingsprotocol. Op termijn zal je de activiteiten van een team coördineren.

 • Seksuoloog (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

 • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

 • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

  Type: Flexijob

  Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van ETS. CROES JOSEPH in sociale netwerken
Look for responds of ETS. CROES JOSEPH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. CROES JOSEPH. Laat een reactie achter voor ETS. CROES JOSEPH. ETS. CROES JOSEPH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. CROES JOSEPH. Leave a respond for ETS. CROES JOSEPH. ETS. CROES JOSEPH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. CROES JOSEPH op de google maps. Adres en contacten ETS. CROES JOSEPH
Location of ETS. CROES JOSEPH on the google maps. Address and contacts of ETS. CROES JOSEPH

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. CROES JOSEPH ETS. CROES JOSEPH: Braekers W | D'HOOGE GEORGE & MARC | BOON-HENAUT | GIS?LE CROES | VINCENNES (TIERVE)

Other related companies as ETS. CROES JOSEPH: Braekers W | D'HOOGE GEORGE & MARC | BOON-HENAUT | GIS?LE CROES | VINCENNES (TIERVE)

ETS. CROES JOSEPH is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. CROES JOSEPH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02363128662. Het bedrijf ETS. CROES JOSEPH bevindt zich op het adres: RUE DU CHESLE 19BA; 5620; FLORENNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. CROES JOSEPH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. CROES JOSEPH is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. CROES JOSEPH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. CROES JOSEPH, openstaande posities, locatie van ETS. CROES JOSEPH op de kaart.

ETS. CROES JOSEPH is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. CROES JOSEPH, company assigned to the tax number BE02363128662. The company ETS. CROES JOSEPH is located at the address: RUE DU CHESLE 19BA; 5620; FLORENNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. CROES JOSEPH were not found.
The main activity of ETS. CROES JOSEPH is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. CROES JOSEPH is not available. You also can look at reviews of ETS. CROES JOSEPH, open positions, location of ETS. CROES JOSEPH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. CROES JOSEPH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. CROES JOSEPH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. CROES JOSEPH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. CROES JOSEPH, employees, financial statistics.