ETS. BERTRAND

Contactgegevens ETS. BERTRAND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. BERTRAND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. BERTRAND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGLIRE 41; 6674; GOUVY, België

Telefoon (phone): 80418986 (+32-80418986) 80418986 (+32-80418986)

Fax (fax): +32 (50) 517-72-20 +32 (50) 517-72-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. BERTRAND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. BERTRAND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. BERTRAND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. BERTRAND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. BERTRAND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. BERTRAND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. BERTRAND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. BERTRAND
Products information ETS. BERTRAND

BTW identificatienummer (tax): BE09302093505
Ondernemingsnummer: 4164611816
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ETS. BERTRAND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. BERTRAND
(Get full report from official database of BE for ETS. BERTRAND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. BERTRAND
Addition kinds of activities for ETS. BERTRAND

393100. Muziekinstrumenten | Musical instruments
09129909. Stralen, vangen van | Rays, catching of
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
27910103. Fotocompositie, voor de drukkerij | Photocomposition, for the printing trade
32979901. Alumina gesmolten vuurvaste materialen | Alumina fused refractories
57120200. Aangepaste meubels en kasten | Customized furniture and cabinets
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec

Werken bij ETS. BERTRAND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. BERTRAND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. BERTRAND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. BERTRAND. Looking for open vacancies in other companies

 • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

 • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

 • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

 • Allround Technieker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

 • Huishoudhulp regio Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

 • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

 • Product Engineer (m/v) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: CONNECT SYSTEMS N.V.

  Type: Vaste Job

  Functie - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager - Je kan admistratieve taken combineren met je technische competentie.

 • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

  Type: Vaste Job

  U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

 • Leerkrachten en coaches (m/v) (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: MYMETHOD

  Type: Zelfstandige activiteit

  MyMethod biedt studiebegeleiding voor leerlingen van het secundair onderwijs in en rond het Brusselse. De individuële lessen, stages of workshops worden aan huis of in onze kantoren te Ukkel aangeboden. Opdracht: Voor bijlessen (voornamelijk na de schooluren et/of in het weekend), workshops of stage begeleiding, werven wij leerkrachten en coaches aan voor alle vakken en meer specifiek voor: - Nederlands - Wiskunde - Wetenschappen (biologie, physica, chemie) - Methodologie - Geschiedenis en aardrijkskunde Uurloon: 16 tot 20 €/h voor bijlessen ; 25 tot 35 €/h voor stages en workshops ; + premies De opdrachten kunnen ad hoc of op regelmatige basis uitgevoerd worden. MyMethod kan de leerkrachten verlonen onder de vorm van een d eeleconomieplatform (info**). Dit platform bestaat voor het leveren van diesten van particulier tot particulier en geeft lagere lasten voor werknemer en werkgever. **: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/duurzame-economie/deeleconomie Gewenst profiel De kandidaat heeft voor één of meerdere van de gewenste vakken ; - een master of student voor een master ; - een doctoraat ; - een aggregatie of student aggregatie ; Ervaring gevraagd voor individuële ondersteuning (bijlessen) en/of begeleiding van kleine groepen. Wij bieden : Een contract onder het “deeleconomie” statut (niet nodig om een zelfstandig statut te hebben) of zelfstandig statut. Part-time job Een uitkering van 16€ tot 20€ volgens ervaring.

 • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van ETS. BERTRAND in sociale netwerken
Look for responds of ETS. BERTRAND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. BERTRAND. Laat een reactie achter voor ETS. BERTRAND. ETS. BERTRAND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. BERTRAND. Leave a respond for ETS. BERTRAND. ETS. BERTRAND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. BERTRAND op de google maps. Adres en contacten ETS. BERTRAND
Location of ETS. BERTRAND on the google maps. Address and contacts of ETS. BERTRAND

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. BERTRAND ETS. BERTRAND: Silhouette | EURO NEW RENT NV | HERMAN DRIES | Walthoff-Borm L | Old England

Other related companies as ETS. BERTRAND: Silhouette | EURO NEW RENT NV | HERMAN DRIES | Walthoff-Borm L | Old England

ETS. BERTRAND is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. BERTRAND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09302093505. Het bedrijf ETS. BERTRAND bevindt zich op het adres: LANGLIRE 41; 6674; GOUVY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. BERTRAND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. BERTRAND is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. BERTRAND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. BERTRAND, openstaande posities, locatie van ETS. BERTRAND op de kaart.

ETS. BERTRAND is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. BERTRAND, company assigned to the tax number BE09302093505. The company ETS. BERTRAND is located at the address: LANGLIRE 41; 6674; GOUVY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. BERTRAND were not found.
The main activity of ETS. BERTRAND is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. BERTRAND is not available. You also can look at reviews of ETS. BERTRAND, open positions, location of ETS. BERTRAND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. BERTRAND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. BERTRAND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. BERTRAND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. BERTRAND, employees, financial statistics.