ETS. ANTOINE BENOIT

Contactgegevens ETS. ANTOINE BENOIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. ANTOINE BENOIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. ANTOINE BENOIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE SCOVILLE 18BA; 5362; HAMOIS, België

Telefoon (phone): 83612253 (+32-83612253) 83612253 (+32-83612253)

Fax (fax): +32 (59) 483-31-73 +32 (59) 483-31-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. ANTOINE BENOIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. ANTOINE BENOIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. ANTOINE BENOIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. ANTOINE BENOIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. ANTOINE BENOIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. ANTOINE BENOIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. ANTOINE BENOIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. ANTOINE BENOIT
Products information ETS. ANTOINE BENOIT

BTW identificatienummer (tax): BE03617492675
Ondernemingsnummer: 2433990478
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 669,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ETS. ANTOINE BENOIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. ANTOINE BENOIT
(Get full report from official database of BE for ETS. ANTOINE BENOIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. ANTOINE BENOIT
Addition kinds of activities for ETS. ANTOINE BENOIT

149902. Mica mijnbouw | Mica mining
238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
545100. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)

Werken bij ETS. ANTOINE BENOIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. ANTOINE BENOIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. ANTOINE BENOIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. ANTOINE BENOIT. Looking for open vacancies in other companies

 • ALL AROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Allround Administratief Bediende (m/v). Als Allround Administratief Bediende ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket; - Administratieve taken ter voorbereiding van de boekhouding - Behandelen van telefonisch oproepen & e-mails - Klassement, stockbeheer Werkdagen: van dinsdag tot zaterdag

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Ravels-Arendonk-Retie (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • Gepassioneerde student voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde verkoopmedewerker om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent modebewust en hebt het talent om klanten het juiste stijladvies te geven en goed te combineren! * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren stylist met natuurlijke commerciële flair. * Je ziet werk en de winkel netjes en proper houden is voor jou een evidentie. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

 • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

  Regio: MERKEM

  Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

  Type: Vaste Job

  Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

 • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INSPIRATIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

 • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: METODIKA GENT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

 • Bachelor/Master in de podologie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

  Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

 • FLEXI Verkoper / Verkoopster slagerij m/v (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Jij helpt met de glimlach elke klant verder die de winkel binnen komt. Je snijdt charcuterie, verpakt alles netjes en rekent af met de klanten. Je geeft advies waar nodig.

Zoek naar antwoorden van ETS. ANTOINE BENOIT in sociale netwerken
Look for responds of ETS. ANTOINE BENOIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. ANTOINE BENOIT. Laat een reactie achter voor ETS. ANTOINE BENOIT. ETS. ANTOINE BENOIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. ANTOINE BENOIT. Leave a respond for ETS. ANTOINE BENOIT. ETS. ANTOINE BENOIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. ANTOINE BENOIT op de google maps. Adres en contacten ETS. ANTOINE BENOIT
Location of ETS. ANTOINE BENOIT on the google maps. Address and contacts of ETS. ANTOINE BENOIT

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. ANTOINE BENOIT ETS. ANTOINE BENOIT: GROEP ARGENTA | COMPTOIR FLEURI | DEROUS | POISSONNERIE SPRONCK | THEO COERTJENS INTERNATIONAL NV

Other related companies as ETS. ANTOINE BENOIT: GROEP ARGENTA | COMPTOIR FLEURI | DEROUS | POISSONNERIE SPRONCK | THEO COERTJENS INTERNATIONAL NV

ETS. ANTOINE BENOIT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. ANTOINE BENOIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03617492675. Het bedrijf ETS. ANTOINE BENOIT bevindt zich op het adres: RUE DE SCOVILLE 18BA; 5362; HAMOIS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 669,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. ANTOINE BENOIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. ANTOINE BENOIT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. ANTOINE BENOIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. ANTOINE BENOIT, openstaande posities, locatie van ETS. ANTOINE BENOIT op de kaart.

ETS. ANTOINE BENOIT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. ANTOINE BENOIT, company assigned to the tax number BE03617492675. The company ETS. ANTOINE BENOIT is located at the address: RUE DE SCOVILLE 18BA; 5362; HAMOIS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 669,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. ANTOINE BENOIT were not found.
The main activity of ETS. ANTOINE BENOIT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. ANTOINE BENOIT is not available. You also can look at reviews of ETS. ANTOINE BENOIT, open positions, location of ETS. ANTOINE BENOIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. ANTOINE BENOIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. ANTOINE BENOIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. ANTOINE BENOIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. ANTOINE BENOIT, employees, financial statistics.