ETS HIROUX THIERRY

Contactgegevens ETS HIROUX THIERRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS HIROUX THIERRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS HIROUX THIERRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUX FLEURS 54; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68442636 (+32-68442636) 68442636 (+32-68442636)

Fax (fax): +32 (4) 244-84-44 +32 (4) 244-84-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS HIROUX THIERRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS HIROUX THIERRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS HIROUX THIERRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS HIROUX THIERRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS HIROUX THIERRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS HIROUX THIERRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS HIROUX THIERRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS HIROUX THIERRY
Products information ETS HIROUX THIERRY

BTW identificatienummer (tax): BE05547515869
Ondernemingsnummer: 9561645507
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ETS HIROUX THIERRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS HIROUX THIERRY
(Get full report from official database of BE for ETS HIROUX THIERRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS HIROUX THIERRY
Addition kinds of activities for ETS HIROUX THIERRY

799702. Boten en zwemclubs | Boating and swimming clubs
20419908. Hominy grits (behalve ontbijt eten) | Hominy grits (except breakfast food)
31110602. Schildleer | Chamois leather
50879906. Slotenmaker apparatuur en benodigdheden | Locksmith equipment and supplies
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
59999917. Politie leveringen winkels | Police supply stores

Werken bij ETS HIROUX THIERRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS HIROUX THIERRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS HIROUX THIERRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS HIROUX THIERRY. Looking for open vacancies in other companies

 • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

 • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

 • HUISHOUDHULP Vorselaar - Direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wijgmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student voor zaterdagvoormiddag (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Adecco Torhout zoekt een enthousiaste student (m/v) voor een beenhouwerij in Ruddervoorde! Je wordt tewerkgesteld in de beenhouwerij van een supermarkt. Het is de bedoeling om een halve dag te werken om de 14 dagen. Taken: aanvullen van toonbank verpakken van dagschotels en traiteurbereidingen dagschotels helpen maken: groenten schikken, saus over het vlees gieten,... orde en netheid

 • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

 • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

 • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Vente-exclusive - Product Owners Shop (RUISBROEK)

  Regio: RUISBROEK

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Interested in working on the latest technologies and developing the customer facing products that will be used in North Europe (Belgium, The Netherlands, Germany, Austria and Scandinavia)?   Vente-exclusive.com IT is looking for motivated product owners to join us on the quantum product program.      For our Customer Facing team that works on the website of the shop, we are looking for 2 Product Owners Shop.     Role    You will be the one shaping and implementing the future shop which will be the shopping experience for our +8 million North European customer. It will be in your hands together with the rest of the customer facing team. You'll be the single point of contact for marketing and country managers in order to define the best shopping experience for our customers. You will be responsible of: understanding business needs improving, challenging and prioritizing their requests translating them into functional specifications transform them together with Architect in technical specifications having a great & Agile collaboration with developers to secure an optimal delivery (optimal business value & efficient IT work) following-up the developments and giving regular feedback on the evolution and results within IT and to the business teams You will help the IT team to maintain an overall project pipeline with business value & impact at heart.

 • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

  Regio: BOEZINGE

  Bedrijf: BACK2FRONT

  Type: Flexijob

  Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

Zoek naar antwoorden van ETS HIROUX THIERRY in sociale netwerken
Look for responds of ETS HIROUX THIERRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS HIROUX THIERRY. Laat een reactie achter voor ETS HIROUX THIERRY. ETS HIROUX THIERRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS HIROUX THIERRY. Leave a respond for ETS HIROUX THIERRY. ETS HIROUX THIERRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS HIROUX THIERRY op de google maps. Adres en contacten ETS HIROUX THIERRY
Location of ETS HIROUX THIERRY on the google maps. Address and contacts of ETS HIROUX THIERRY

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS HIROUX THIERRY ETS HIROUX THIERRY: FLBOURGONDISCH KRUIS NV | BOEL | CARROSSERIE CAPPADONA | MOHAMED BASBOUS | De Breem

Other related companies as ETS HIROUX THIERRY: FLBOURGONDISCH KRUIS NV | BOEL | CARROSSERIE CAPPADONA | MOHAMED BASBOUS | De Breem

ETS HIROUX THIERRY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS HIROUX THIERRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05547515869. Het bedrijf ETS HIROUX THIERRY bevindt zich op het adres: RUE AUX FLEURS 54; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 467,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS HIROUX THIERRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS HIROUX THIERRY is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS HIROUX THIERRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS HIROUX THIERRY, openstaande posities, locatie van ETS HIROUX THIERRY op de kaart.

ETS HIROUX THIERRY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS HIROUX THIERRY, company assigned to the tax number BE05547515869. The company ETS HIROUX THIERRY is located at the address: RUE AUX FLEURS 54; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 467,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS HIROUX THIERRY were not found.
The main activity of ETS HIROUX THIERRY is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS HIROUX THIERRY is not available. You also can look at reviews of ETS HIROUX THIERRY, open positions, location of ETS HIROUX THIERRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS HIROUX THIERRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS HIROUX THIERRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS HIROUX THIERRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS HIROUX THIERRY, employees, financial statistics.