ETIENNE VAN HAUWE

Contactgegevens ETIENNE VAN HAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE VAN HAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE VAN HAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MIGROSTRAAT 1; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52422875 (+32-52422875) 52422875 (+32-52422875)

Fax (fax): +32 (53) 845-79-27 +32 (53) 845-79-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE VAN HAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE VAN HAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE VAN HAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE VAN HAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE VAN HAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE VAN HAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE VAN HAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE VAN HAUWE
Products information ETIENNE VAN HAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE05917480468
Ondernemingsnummer: 1998382568
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in ETIENNE VAN HAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE VAN HAUWE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE VAN HAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE VAN HAUWE
Addition kinds of activities for ETIENNE VAN HAUWE

253101. Schoolmeubilair | School furniture
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
20839900. Malt, nec | Malt, nec
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds

Werken bij ETIENNE VAN HAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE VAN HAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE VAN HAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE VAN HAUWE. Looking for open vacancies in other companies

 • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

 • Metser (KUMTICH)

  Regio: KUMTICH

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als metser regio Kumtich zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf naar Kumtich of een dichtbij zijnde carpool naar verschillende werven; de werkzaamheden op de werf starten ten laatste om 7h; je voert metselwerken uit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten; je voert metselwerken uit voor particuliere woningbouw villabouw en kleine appartementsblokken; alle werven situeren zich in de regio Overijse/Hoeilaart/Leuven/Tienen; je plaatst traditionele snelbouw; je voert tand-en-groef metselwerken uit; je voert verlijmingswerken uit aan de gevelsteen; je voert metselwerken uit aan de gevelsteen; je voert ook andere algemene funderings- en ruwbouwwerken uit; je voert afbraakwerken uit; je werkt in goed teamverband samen met je collega's; je helpt jouw collega's waar nodig; je bent vriendelijk naar klanten toe; je laat de werf telkens weer proper en netjes achter; overuren worden opgenomen in een systeem van recup; overuren worden gepresteerd in overleg met de hele ploeg; je bent op de hoogte van alle veiligheidsregels en past deze correct toe.

 • Customer Service Medewerker (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van lastenboeken van A tot Z. Je volgt de aanbesteding nauwgezet op en je zorgt voor een punctuele en efficiënte afhandeling. Verder ondersteun je de vertegenwoordigers je zal hiervoor oa orders of offertes registreren van nieuwe artikelen en speciale bestellingen.

 • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

 • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: O.V.D. INVEST

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

 • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • hoofd laborant (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

  Type: Vaste Job

  - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

 • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

 • Chauffeurs CE (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: YM TRANS

  Type: Vaste Job

  Het tijdig en veilig vervoeren van goederen, rekening houdend met de wegcode en de rij- en rusttijden. Elke dag kennisnemen van de uit te voeren opdrachten, de route en het plan eventueel bespreken met de planner. We leveren voor Colruyt en Delhaize. Zorgen dat de vrachtwagen steeds in goede staat verkeert.

 • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE VAN HAUWE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE VAN HAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE VAN HAUWE. Laat een reactie achter voor ETIENNE VAN HAUWE. ETIENNE VAN HAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE VAN HAUWE. Leave a respond for ETIENNE VAN HAUWE. ETIENNE VAN HAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE VAN HAUWE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE VAN HAUWE
Location of ETIENNE VAN HAUWE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE VAN HAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE VAN HAUWE ETIENNE VAN HAUWE: Carezza Institut | HTC | D' HUYVETTER | KARATECLUB VORIS SCHOTEN | BERNARD NACHTERGAELE

Other related companies as ETIENNE VAN HAUWE: Carezza Institut | HTC | D' HUYVETTER | KARATECLUB VORIS SCHOTEN | BERNARD NACHTERGAELE

ETIENNE VAN HAUWE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE VAN HAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05917480468. Het bedrijf ETIENNE VAN HAUWE bevindt zich op het adres: MIGROSTRAAT 1; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIENNE VAN HAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE VAN HAUWE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE VAN HAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE VAN HAUWE, openstaande posities, locatie van ETIENNE VAN HAUWE op de kaart.

ETIENNE VAN HAUWE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE VAN HAUWE, company assigned to the tax number BE05917480468. The company ETIENNE VAN HAUWE is located at the address: MIGROSTRAAT 1; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ETIENNE VAN HAUWE were not found.
The main activity of ETIENNE VAN HAUWE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE VAN HAUWE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE VAN HAUWE, open positions, location of ETIENNE VAN HAUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE VAN HAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE VAN HAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE VAN HAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE VAN HAUWE, employees, financial statistics.