ETIENNE LANCKMAN

Contactgegevens ETIENNE LANCKMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE LANCKMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE LANCKMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEDEBAAN 53; 9260; WICHELEN, België

Telefoon (phone): 53800517 (+32-53800517) 53800517 (+32-53800517)

Fax (fax): +32 (87) 646-42-58 +32 (87) 646-42-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE LANCKMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE LANCKMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE LANCKMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE LANCKMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE LANCKMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE LANCKMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE LANCKMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE LANCKMAN
Products information ETIENNE LANCKMAN

BTW identificatienummer (tax): BE05870239257
Ondernemingsnummer: 8195770263
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ETIENNE LANCKMAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE LANCKMAN
(Get full report from official database of BE for ETIENNE LANCKMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE LANCKMAN
Addition kinds of activities for ETIENNE LANCKMAN

229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
23370201. Capes, behalve bont of rubber: vrouwen, misses 'en junioren' | Capes, except fur or rubber: women's, misses', and juniors'
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
32960101. Glasvezel isolatie | Fiberglass insulation
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
35899907. Zandstralen apparatuur | Sandblasting equipment
39490400. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
83619903. Halve groepshuis, personen met sociale of persoonlijke problemen | Halfway group home, persons with social or personal problems
91210100. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national

Werken bij ETIENNE LANCKMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE LANCKMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE LANCKMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE LANCKMAN. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

 • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

 • Albert Heijn (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

 • Betonmixerchauffeur (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur

 • Magazijnarbeider - 2 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende unit in de Waaslandhaven ben ik op zoek naar gemotiveerde magazijniers.  Je takenpakket kan bestaan uit:  Instaan als handlanger bij de verbulking Ondersteunen bij het labelen en bestickeren van zakkengoed Herstellen van palletten  Onderhoud binnen het magazijn  Schrikt zwaar werk jou niet af? Wil jij graag werken? Solliciteer dan snel! 

 • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

 • Student tijdens schooljaar - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk. Jouw taken als vakantiejob regio Kortrijk zijn: je staat in voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten; je verwerkt gegevens; je bent verantwoordelijk voor het klassement; je beantwoordt de telefoon; je biedt allround administratieve ondersteuning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

 • Kinesiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • onderhoud centrale verwarming sanitair (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: RENOVA-TECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  onderhouden van centrale verwarming nieuwe of herstellen van ketels renoveren van woningen

 • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE LANCKMAN in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE LANCKMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE LANCKMAN. Laat een reactie achter voor ETIENNE LANCKMAN. ETIENNE LANCKMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE LANCKMAN. Leave a respond for ETIENNE LANCKMAN. ETIENNE LANCKMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE LANCKMAN op de google maps. Adres en contacten ETIENNE LANCKMAN
Location of ETIENNE LANCKMAN on the google maps. Address and contacts of ETIENNE LANCKMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE LANCKMAN ETIENNE LANCKMAN: NACHTERGAELE OPTIEK | Renchon Jean-Louis | RITZ | FRITUUR BALOE | TotalZoo ASBL

Other related companies as ETIENNE LANCKMAN: NACHTERGAELE OPTIEK | Renchon Jean-Louis | RITZ | FRITUUR BALOE | TotalZoo ASBL

ETIENNE LANCKMAN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE LANCKMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05870239257. Het bedrijf ETIENNE LANCKMAN bevindt zich op het adres: LEDEBAAN 53; 9260; WICHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIENNE LANCKMAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE LANCKMAN is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE LANCKMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE LANCKMAN, openstaande posities, locatie van ETIENNE LANCKMAN op de kaart.

ETIENNE LANCKMAN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE LANCKMAN, company assigned to the tax number BE05870239257. The company ETIENNE LANCKMAN is located at the address: LEDEBAAN 53; 9260; WICHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ETIENNE LANCKMAN were not found.
The main activity of ETIENNE LANCKMAN is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE LANCKMAN is not available. You also can look at reviews of ETIENNE LANCKMAN, open positions, location of ETIENNE LANCKMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE LANCKMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE LANCKMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE LANCKMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE LANCKMAN, employees, financial statistics.