NACHTERGAELE OPTIEK

Contactgegevens NACHTERGAELE OPTIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NACHTERGAELE OPTIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

NACHTERGAELE OPTIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centrumlaan 1; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 33 24 24 (+32-054 33 24 24) 054 33 24 24 (+32-054 33 24 24)

Fax (fax): 054 33 24 24 (+32-054 33 24 24) 054 33 24 24 (+32-054 33 24 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NACHTERGAELE OPTIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NACHTERGAELE OPTIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NACHTERGAELE OPTIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NACHTERGAELE OPTIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NACHTERGAELE OPTIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NACHTERGAELE OPTIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NACHTERGAELE OPTIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NACHTERGAELE OPTIEK
Products information NACHTERGAELE OPTIEK

BTW identificatienummer (tax): BE09511932373
Ondernemingsnummer: 4264587402
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Hearing aids

Product categorie (product category): Opticians - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NACHTERGAELE OPTIEK
(Get full report from official database of BE for NACHTERGAELE OPTIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor NACHTERGAELE OPTIEK
Addition kinds of activities for NACHTERGAELE OPTIEK

2677. enveloppen | Envelopes
072203. Veldgewassen, behalve contantkorrels, machine oogstdiensten | Field crops, except cash grains, machine harvesting services
273101. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
39999940. Theatrale landschap | Theatrical scenery
50120401. bromfietsen | Mopeds
83990102. Gemeenschapskist | Community chest
91990103. Aankoopkantoor, overheid | Purchasing agency, government

Werken bij NACHTERGAELE OPTIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NACHTERGAELE OPTIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NACHTERGAELE OPTIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NACHTERGAELE OPTIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper Beenhouwerij Colruyt Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Werken als huishoudhulp regio Meerhout? Kies voor Domestic Services! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Weekendstudenten bakkerij gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopstudenten. Als bakkerijmedewerk(st)er zal jij instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Technieker productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een persoon om de technische dienst in de nacht te versterken. Als technieker productie ben je verantwoordelijk voor het optimaal technisch functioneren van de productielijnen. • Allereerst voorzie je in het nodige preventief onderhoud van de installaties, zodat eventuele mechanische en/of elektro-technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden. • Daarnaast worden storingen aan installaties door jou op vakkundige wijze hersteld, zodat productie-stilstanden tot een minimum herleid kunnen worden. Een correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. • Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van mechanica, elektriciteit, meet- & regeltechniek, beperkte PLC-sturingen, … verleen je de nodige technische assistentie aan ploegchefs en productie-operatoren. • Je wordt aangestuurd door de verantwoordelijke technische dienst productie en staat in heel nauw contact met zowel de productiemanager, de procesingenieur productie, de ploegchefs productie en de productie-operatoren.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van NACHTERGAELE OPTIEK in sociale netwerken
Look for responds of NACHTERGAELE OPTIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor NACHTERGAELE OPTIEK. Laat een reactie achter voor NACHTERGAELE OPTIEK. NACHTERGAELE OPTIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NACHTERGAELE OPTIEK. Leave a respond for NACHTERGAELE OPTIEK. NACHTERGAELE OPTIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NACHTERGAELE OPTIEK op de google maps. Adres en contacten NACHTERGAELE OPTIEK
Location of NACHTERGAELE OPTIEK on the google maps. Address and contacts of NACHTERGAELE OPTIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come NACHTERGAELE OPTIEK NACHTERGAELE OPTIEK: BONNET CIDELCEM | ALEX COLIN | HUIS DAYLE BY MAY | VAN GENECHTEN EN VERBIEST | CLAUDE GORLLER

Other related companies as NACHTERGAELE OPTIEK: BONNET CIDELCEM | ALEX COLIN | HUIS DAYLE BY MAY | VAN GENECHTEN EN VERBIEST | CLAUDE GORLLER

NACHTERGAELE OPTIEK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NACHTERGAELE OPTIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09511932373. Het bedrijf NACHTERGAELE OPTIEK bevindt zich op het adres: Centrumlaan 1; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Opticians - Retail. Lijst met producten zijn Hearing aids.
De hoofdactiviteit van NACHTERGAELE OPTIEK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NACHTERGAELE OPTIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NACHTERGAELE OPTIEK, openstaande posities, locatie van NACHTERGAELE OPTIEK op de kaart.

NACHTERGAELE OPTIEK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is NACHTERGAELE OPTIEK, company assigned to the tax number BE09511932373. The company NACHTERGAELE OPTIEK is located at the address: Centrumlaan 1; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Opticians - Retail. List of products are Hearing aids.
The main activity of NACHTERGAELE OPTIEK is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NACHTERGAELE OPTIEK is not available. You also can look at reviews of NACHTERGAELE OPTIEK, open positions, location of NACHTERGAELE OPTIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NACHTERGAELE OPTIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NACHTERGAELE OPTIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NACHTERGAELE OPTIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NACHTERGAELE OPTIEK, employees, financial statistics.