ETIENNE DEKETELAERE

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ETIENNE DEKETELAERE
Private companiesTextile Mill Products • ETIENNE DEKETELAERE

Contactgegevens ETIENNE DEKETELAERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE DEKETELAERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE DEKETELAERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORHOUTSESTEENWEG 383; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50824291 (+32-50824291) 50824291 (+32-50824291)

Fax (fax): +32 (84) 740-52-48 +32 (84) 740-52-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE DEKETELAERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE DEKETELAERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE DEKETELAERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE DEKETELAERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE DEKETELAERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE DEKETELAERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE DEKETELAERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE DEKETELAERE
Products information ETIENNE DEKETELAERE

BTW identificatienummer (tax): BE03862487792
Ondernemingsnummer: 6084747314
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in ETIENNE DEKETELAERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE DEKETELAERE
(Get full report from official database of BE for ETIENNE DEKETELAERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE DEKETELAERE
Addition kinds of activities for ETIENNE DEKETELAERE

20260106. Melkverwerking (pastueriseren, homogeniseren, bottelen) | Milk processing (pastuerizing, homogenizing, bottling)
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
37210205. Glijders (vliegtuigen) | Gliders (aircraft)
49599902. Mosquito uitroeiing | Mosquito eradication
81110200. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys

Werken bij ETIENNE DEKETELAERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE DEKETELAERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE DEKETELAERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE DEKETELAERE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

 • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu

  Type: Dienstenchequebaan

  Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

 • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • 2 Magazijniers (heftruckchauffeur) dagdienst 30 en 31/10 + 2/11 (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor het distributiecentrum in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier-heftruckchauffeur op volgende dagen: 30 en 31 oktober en vrijdag 2 november. Je staat in voor het lossen van containers: enerzijds manueel stapelen van pakketten op palletten en anderzijds orderpicking met heftruck, goederen op locatie plaatsen in het magazijn. Je werkt in dagdienst.

 • Jobstudent tekenaar - 1 ? 2 dagen per week te Temse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie d? ultieme kans voor jou!?

 • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

 • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

  Type: Vaste Job

  Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

 • Financieel medewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

 • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Zaalmedewerker restaurant - flexijob (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

  Type: Flexijob

  Konvert Zelzate zoekt een horecamedewerker voor een restaurant gelegen te Zelzate. Je bedient de klanten. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen!

 • hulpkelner (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: DE COUTER

  Type: Flexijob

  hulp in restaurant, bar, opdienen

Zoek naar antwoorden van ETIENNE DEKETELAERE in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE DEKETELAERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE DEKETELAERE. Laat een reactie achter voor ETIENNE DEKETELAERE. ETIENNE DEKETELAERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE DEKETELAERE. Leave a respond for ETIENNE DEKETELAERE. ETIENNE DEKETELAERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE DEKETELAERE op de google maps. Adres en contacten ETIENNE DEKETELAERE
Location of ETIENNE DEKETELAERE on the google maps. Address and contacts of ETIENNE DEKETELAERE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE DEKETELAERE ETIENNE DEKETELAERE: APV Electricité SPRL | DUMOULIN LEON & FILS | Deho Soft | E.D. & T. BVBA | Detavernier NV

Other related companies as ETIENNE DEKETELAERE: APV Electricité SPRL | DUMOULIN LEON & FILS | Deho Soft | E.D. & T. BVBA | Detavernier NV

ETIENNE DEKETELAERE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE DEKETELAERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03862487792. Het bedrijf ETIENNE DEKETELAERE bevindt zich op het adres: TORHOUTSESTEENWEG 383; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 264,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIENNE DEKETELAERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE DEKETELAERE is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE DEKETELAERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE DEKETELAERE, openstaande posities, locatie van ETIENNE DEKETELAERE op de kaart.

ETIENNE DEKETELAERE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE DEKETELAERE, company assigned to the tax number BE03862487792. The company ETIENNE DEKETELAERE is located at the address: TORHOUTSESTEENWEG 383; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 264,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ETIENNE DEKETELAERE were not found.
The main activity of ETIENNE DEKETELAERE is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE DEKETELAERE is not available. You also can look at reviews of ETIENNE DEKETELAERE, open positions, location of ETIENNE DEKETELAERE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE DEKETELAERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE DEKETELAERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE DEKETELAERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE DEKETELAERE, employees, financial statistics.