E.D. & T. BVBA

Contactgegevens E.D. & T. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data E.D. & T. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

E.D. & T. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulststraat 1; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 37 28 84 (+32-014 37 28 84) 014 37 28 84 (+32-014 37 28 84)

Fax (fax): 014 37 97 86 (+32-014 37 97 86) 014 37 97 86 (+32-014 37 97 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) E.D. & T. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "E.D. & T. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "E.D. & T. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van E.D. & T. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen E.D. & T. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of E.D. & T. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees E.D. & T. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti E.D. & T. BVBA
Products information E.D. & T. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08175170898
Ondernemingsnummer: 8681365966
Hoofdstad (capital): 604,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in E.D. & T. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Domotics

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor E.D. & T. BVBA
(Get full report from official database of BE for E.D. & T. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor E.D. & T. BVBA
Addition kinds of activities for E.D. & T. BVBA

28340000. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
34319900. Metaal sanitair, n.v. | Metal sanitary ware, nec
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
51120404. Fotokopieerapparaten | Photocopying supplies
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij E.D. & T. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in E.D. & T. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor E.D. & T. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for E.D. & T. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Jobstudent (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

Zoek naar antwoorden van E.D. & T. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of E.D. & T. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor E.D. & T. BVBA. Laat een reactie achter voor E.D. & T. BVBA. E.D. & T. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for E.D. & T. BVBA. Leave a respond for E.D. & T. BVBA. E.D. & T. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie E.D. & T. BVBA op de google maps. Adres en contacten E.D. & T. BVBA
Location of E.D. & T. BVBA on the google maps. Address and contacts of E.D. & T. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come E.D. & T. BVBA E.D. & T. BVBA: Robert | IMO CAR WASH | EREA | STEFAAN CAUWE | CONSULTATION NOURRISSONS

Other related companies as E.D. & T. BVBA: Robert | IMO CAR WASH | EREA | STEFAAN CAUWE | CONSULTATION NOURRISSONS

E.D. & T. BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is E.D. & T. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08175170898. Het bedrijf E.D. & T. BVBA bevindt zich op het adres: Hulststraat 1; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 604,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Domotics. Producten gemaakt in E.D. & T. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van E.D. & T. BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van E.D. & T. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van E.D. & T. BVBA, openstaande posities, locatie van E.D. & T. BVBA op de kaart.

E.D. & T. BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is E.D. & T. BVBA, company assigned to the tax number BE08175170898. The company E.D. & T. BVBA is located at the address: Hulststraat 1; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 604,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Domotics. Products created in E.D. & T. BVBA were not found.
The main activity of E.D. & T. BVBA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of E.D. & T. BVBA is not available. You also can look at reviews of E.D. & T. BVBA, open positions, location of E.D. & T. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over E.D. & T. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf E.D. & T. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about E.D. & T. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company E.D. & T. BVBA, employees, financial statistics.