ESPACE TECHNIC

Contactgegevens ESPACE TECHNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE TECHNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE TECHNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA FAISANDERIE 19; 1332; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26520442 (+32-26520442) 26520442 (+32-26520442)

Fax (fax): +32 (59) 541-77-65 +32 (59) 541-77-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE TECHNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE TECHNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE TECHNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE TECHNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE TECHNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE TECHNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE TECHNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE TECHNIC
Products information ESPACE TECHNIC

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ESPACE TECHNIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE TECHNIC
(Get full report from official database of BE for ESPACE TECHNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE TECHNIC
Addition kinds of activities for ESPACE TECHNIC

512202. Toiletartikelen | Toiletries
20929907. Seafoods, bevroren: bereid | Seafoods, frozen: prepared
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
35679903. Core bakken en schimmel drogen ovens | Core baking and mold drying ovens
50510207. Ferrometalen | Ferrous metals
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
50850801. Abrasives | Abrasives
51929903. Kranten | Newspapers
76991100. Slot- en sleuteldiensten | Lock and key services

Werken bij ESPACE TECHNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE TECHNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE TECHNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE TECHNIC. Looking for open vacancies in other companies

 • Multimediatechnieker M/V (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een nationale speler in telefonie, internet en digitale tv zijn wij op zoek naar multimediatechniekers. Je zal instaan voor de aansluiting van het internet, digitale tv en telefoon in particuliere woningen. Eveneens zal je instaan voor de installatie van ISDN, PSTN, ADT,.... Om je job goed uit te kunnen voeren is er een uitgebreide opleiding voorzien binnen het bedrijf zelf.

 • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: ASAP MECHELEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

 • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

 • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

 • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: DAS

  Type: Vaste Job

  Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

 • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VK ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

 • Voedingdeskundige (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

 • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

  Type: Werfreserve

  U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

 • Afwasser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HORECA TEAM INVEST

  Type: Flexijob

  u bent verantwoordelijk voor de afwaskeuken en werkt samen met toffe collega’s.

Zoek naar antwoorden van ESPACE TECHNIC in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE TECHNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE TECHNIC. Laat een reactie achter voor ESPACE TECHNIC. ESPACE TECHNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE TECHNIC. Leave a respond for ESPACE TECHNIC. ESPACE TECHNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE TECHNIC op de google maps. Adres en contacten ESPACE TECHNIC
Location of ESPACE TECHNIC on the google maps. Address and contacts of ESPACE TECHNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE TECHNIC ESPACE TECHNIC: POMPON | KBC | COIFFURE ESTEREL | De Meutter Gert | IDADNET

Other related companies as ESPACE TECHNIC: POMPON | KBC | COIFFURE ESTEREL | De Meutter Gert | IDADNET

ESPACE TECHNIC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE TECHNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf ESPACE TECHNIC bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA FAISANDERIE 19; 1332; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ESPACE TECHNIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE TECHNIC is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE TECHNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE TECHNIC, openstaande posities, locatie van ESPACE TECHNIC op de kaart.

ESPACE TECHNIC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE TECHNIC, company assigned to the tax number BE04772979736. The company ESPACE TECHNIC is located at the address: AVENUE DE LA FAISANDERIE 19; 1332; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ESPACE TECHNIC were not found.
The main activity of ESPACE TECHNIC is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE TECHNIC is not available. You also can look at reviews of ESPACE TECHNIC, open positions, location of ESPACE TECHNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE TECHNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE TECHNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE TECHNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE TECHNIC, employees, financial statistics.