ESPACE SUD

Contactgegevens ESPACE SUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESPACE SUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESPACE SUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERSELARENLAAN 80; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27364264 (+32-27364264) 27364264 (+32-27364264)

Fax (fax): +32 (64) 300-88-97 +32 (64) 300-88-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESPACE SUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESPACE SUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESPACE SUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESPACE SUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESPACE SUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESPACE SUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESPACE SUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESPACE SUD
Products information ESPACE SUD

BTW identificatienummer (tax): BE07760986328
Ondernemingsnummer: 6504974365
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 643,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ESPACE SUD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESPACE SUD
(Get full report from official database of BE for ESPACE SUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESPACE SUD
Addition kinds of activities for ESPACE SUD

332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
495200. Rioolsystemen | Sewerage systems
28191001. Bleekpoeder, kalk bleekverbindingen | Bleaching powder, lime bleaching compounds
28340700. Vitamine-, voedings- en hematinepreparaten voor menselijk gebruik | Vitamin, nutrient, and hematinic preparations for human use
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
49530200. Afvalverzameling en verwijdering | Refuse collection and disposal services
50820201. Bosbouwmachines | Forestry equipment
51990604. Sieraden dozen | Jewelry boxes

Werken bij ESPACE SUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESPACE SUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESPACE SUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESPACE SUD. Looking for open vacancies in other companies

 • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

 • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

 • Chauffeur CE international (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

 • HR Asssistant (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

 • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

 • Commercieel Account Manager (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na de nodige opleiding beheert u een internationaal klantenpakket en wordt u het centrale aanspreekpunt van uw klanten voor het ganse productassortiment. U begeleidt de administratieve medewerkers van de binnendienst en rapporteert naar de Senior Sales Managers en Sales Director op continue basis. Op termijn en afhankelijk van uw inzet en ambities krijgt u binnen het commercieel team meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. U werkt voornamelijk vanuit onze site in Nieuwkerke en gaat af en toe mee op klantenbezoek met de Senior Sales Managers en of Sales Director.

 • PROJECTLEIDER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de functie als projectleider zijn we op zoek naar iemand die de bouwprojecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken zijn jouw verantwoordelijkheid: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen zowel op technisch als op budgettair vlak; De werf wordt geleid als een bedrijf op zich maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf en op kantoor; Toezien op het rendement van de werken; Veiligheid gaat boven alles daarom kijk je strikt toe op alles wat gebeurd op de werf.

 • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

 • Huishoudhulp regio groot Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

 • Ben je student, woonachtig regio Nazareth/ Eke en wil je een centje bijverdienen tijdens het weekend (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Heb je zin om te werken als jobstudent in een toffe supermarkt? Heb je een vaste vrije dag tijdens de weekend om ons te komen helpen aan de kassa en om goederen aan te vullen? En / of Ben je wekelijks vrij op maandag om te helpen bij de traiteurafdeling ? Solliciteer dan nu en kom terecht in een energiek team waar teamspirit hoog in het vaandel gedragen wordt.

 • Salespromotor (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

 • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van ESPACE SUD in sociale netwerken
Look for responds of ESPACE SUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESPACE SUD. Laat een reactie achter voor ESPACE SUD. ESPACE SUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESPACE SUD. Leave a respond for ESPACE SUD. ESPACE SUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESPACE SUD op de google maps. Adres en contacten ESPACE SUD
Location of ESPACE SUD on the google maps. Address and contacts of ESPACE SUD

Andere gerelateerde bedrijven als come ESPACE SUD ESPACE SUD: ALAIN | CENTRE SHIKANTAZA | ORGAN. IMMOB. DELFOSSE | LOCOMOSON | WORLD TRADE INFORMATION CENTRE

Other related companies as ESPACE SUD: ALAIN | CENTRE SHIKANTAZA | ORGAN. IMMOB. DELFOSSE | LOCOMOSON | WORLD TRADE INFORMATION CENTRE

ESPACE SUD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESPACE SUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07760986328. Het bedrijf ESPACE SUD bevindt zich op het adres: KERSELARENLAAN 80; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 643,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ESPACE SUD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESPACE SUD is Bedrijfsdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESPACE SUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESPACE SUD, openstaande posities, locatie van ESPACE SUD op de kaart.

ESPACE SUD is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESPACE SUD, company assigned to the tax number BE07760986328. The company ESPACE SUD is located at the address: KERSELARENLAAN 80; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 643,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ESPACE SUD were not found.
The main activity of ESPACE SUD is Business Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ESPACE SUD is not available. You also can look at reviews of ESPACE SUD, open positions, location of ESPACE SUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESPACE SUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESPACE SUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESPACE SUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESPACE SUD, employees, financial statistics.