ERZEEL MARIEVOET

Particuliere bedrijvenBosbouw • ERZEEL MARIEVOET
Private companiesForestry • ERZEEL MARIEVOET

Contactgegevens ERZEEL MARIEVOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERZEEL MARIEVOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERZEEL MARIEVOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PULLEWOUWE 6; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24528874 (+32-24528874) 24528874 (+32-24528874)

Fax (fax): +32 (14) 113-58-32 +32 (14) 113-58-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERZEEL MARIEVOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERZEEL MARIEVOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERZEEL MARIEVOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERZEEL MARIEVOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERZEEL MARIEVOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERZEEL MARIEVOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERZEEL MARIEVOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERZEEL MARIEVOET
Products information ERZEEL MARIEVOET

BTW identificatienummer (tax): BE01642425537
Ondernemingsnummer: 7913146972
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ERZEEL MARIEVOET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERZEEL MARIEVOET
(Get full report from official database of BE for ERZEEL MARIEVOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERZEEL MARIEVOET
Addition kinds of activities for ERZEEL MARIEVOET

22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
34430108. Dumpsters, vuilnis | Dumpsters, garbage
35469900. Power-powered handgereedschappen, nec | Power-driven handtools, nec
36290103. Inverters, niet-roterende: elektrisch | Inverters, nonrotating: electrical
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
87420402. Constructie project management consultant | Construction project management consultant
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij ERZEEL MARIEVOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERZEEL MARIEVOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERZEEL MARIEVOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERZEEL MARIEVOET. Looking for open vacancies in other companies

 • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

 • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Langdorp – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANGDORP)

  Regio: LANGDORP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

 • Student(e) reiniger in Gent-Zeehaven gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een transportbedrijf in Drongen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die als industrieel reiniger aan de slag willen gaan. Werken van 8-16u06 in Gent - Zeehaven. Het takenpakket zal bestaan uit het reinigen van vrachtwagens met een hogedrukreiniger.

 • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

 • Kelner (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: BIERPUNT

  Type: Studentenjob

  We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

 • Assistent winkelmanager GAMMA Merksem (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: GAMMA MERKSEM

  Type: Vaste Job

  Je bent medeverantwoordelijk voor een GAMMA winkel. Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. Je promoot het imago van de winkel. Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

 • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: VALUMAT

  Type: Flexijob

  U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van ERZEEL MARIEVOET in sociale netwerken
Look for responds of ERZEEL MARIEVOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERZEEL MARIEVOET. Laat een reactie achter voor ERZEEL MARIEVOET. ERZEEL MARIEVOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERZEEL MARIEVOET. Leave a respond for ERZEEL MARIEVOET. ERZEEL MARIEVOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERZEEL MARIEVOET op de google maps. Adres en contacten ERZEEL MARIEVOET
Location of ERZEEL MARIEVOET on the google maps. Address and contacts of ERZEEL MARIEVOET

Andere gerelateerde bedrijven als come ERZEEL MARIEVOET ERZEEL MARIEVOET: J.C. VERLAINE | Dessart SA | VEDIOR INTERIM | Mallin BVBA | VAN DE VEN F

Other related companies as ERZEEL MARIEVOET: J.C. VERLAINE | Dessart SA | VEDIOR INTERIM | Mallin BVBA | VAN DE VEN F

ERZEEL MARIEVOET is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERZEEL MARIEVOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01642425537. Het bedrijf ERZEEL MARIEVOET bevindt zich op het adres: PULLEWOUWE 6; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERZEEL MARIEVOET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERZEEL MARIEVOET is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERZEEL MARIEVOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERZEEL MARIEVOET, openstaande posities, locatie van ERZEEL MARIEVOET op de kaart.

ERZEEL MARIEVOET is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERZEEL MARIEVOET, company assigned to the tax number BE01642425537. The company ERZEEL MARIEVOET is located at the address: PULLEWOUWE 6; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERZEEL MARIEVOET were not found.
The main activity of ERZEEL MARIEVOET is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERZEEL MARIEVOET is not available. You also can look at reviews of ERZEEL MARIEVOET, open positions, location of ERZEEL MARIEVOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERZEEL MARIEVOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERZEEL MARIEVOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERZEEL MARIEVOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERZEEL MARIEVOET, employees, financial statistics.