ERWIN VAN LOON

Contactgegevens ERWIN VAN LOON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN VAN LOON: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN VAN LOON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUYBERGSEBAAN 203; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36677282 (+32-36677282) 36677282 (+32-36677282)

Fax (fax): +32 (60) 938-61-56 +32 (60) 938-61-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN VAN LOON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN VAN LOON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN VAN LOON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN VAN LOON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN VAN LOON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN VAN LOON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN VAN LOON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN VAN LOON
Products information ERWIN VAN LOON

BTW identificatienummer (tax): BE04615051269
Ondernemingsnummer: 5312408447
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ERWIN VAN LOON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN VAN LOON
(Get full report from official database of BE for ERWIN VAN LOON)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN VAN LOON
Addition kinds of activities for ERWIN VAN LOON

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
15319900. Operatieve bouwers, nec | Operative builders, nec
22810203. Manmade stapelvezel garens, gespin | Manmade staple fiber yarn, spun
26310302. Containerplank | Container board
26750404. Melkfilter schijven, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Milk filter disks, die-cut: made from purchased materials
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
37280502. Doel drones | Target drones
72310201. Schoonheidscultuurschool | Beauty culture school

Werken bij ERWIN VAN LOON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN VAN LOON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN VAN LOON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN VAN LOON. Looking for open vacancies in other companies

 • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

 • Internationale onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de montage, in dienststelling en onderhoud van de technische installaties. Je kan zelfstandig en correct service interventies uitvoeren binnen en buiten Europa Installaties afstellen en installeren is voor jou geen probleem. Een probleem oplossen gaat prima voor jou als ook een analyse van het probleem maken. Al jou uitgevoerde taken giet je op het einde in een overzichtelijk rapport.

 • Seizoenarbeider (M/V) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn de verschillende aspecten van de job? - Je zal ingezet worden als tuinarbeider. - Uitzetten en sorteren van groenten en fruit. - Onderhoud van de producten. - Etikettering.

 • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp regio Zaventem (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zaventem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Desteldonk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

 • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Studentenjob

  MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

 • Draadtrekker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een draadtrekkerij die koudgetrokken betonstaal produceert. Zij zijn nog naarstig op zoek naar een nieuwe collega. Als draadtrekker maaak je van walsdraad blank geribde draad, gegloeide draad en verzinkte draad aan de hand van een machine.

 • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

 • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: PASCO

  Type: Vaste Job

  - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

Zoek naar antwoorden van ERWIN VAN LOON in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN VAN LOON in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN VAN LOON. Laat een reactie achter voor ERWIN VAN LOON. ERWIN VAN LOON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN VAN LOON. Leave a respond for ERWIN VAN LOON. ERWIN VAN LOON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN VAN LOON op de google maps. Adres en contacten ERWIN VAN LOON
Location of ERWIN VAN LOON on the google maps. Address and contacts of ERWIN VAN LOON

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN VAN LOON ERWIN VAN LOON: MENUISERVICES | Danse et Création ASBL | E. D'HAENENS | ALAIN SERMEUS | Geemzicht ('t)

Other related companies as ERWIN VAN LOON: MENUISERVICES | Danse et Création ASBL | E. D'HAENENS | ALAIN SERMEUS | Geemzicht ('t)

ERWIN VAN LOON is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN VAN LOON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04615051269. Het bedrijf ERWIN VAN LOON bevindt zich op het adres: HUYBERGSEBAAN 203; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERWIN VAN LOON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN VAN LOON is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN VAN LOON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN VAN LOON, openstaande posities, locatie van ERWIN VAN LOON op de kaart.

ERWIN VAN LOON is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN VAN LOON, company assigned to the tax number BE04615051269. The company ERWIN VAN LOON is located at the address: HUYBERGSEBAAN 203; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ERWIN VAN LOON were not found.
The main activity of ERWIN VAN LOON is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN VAN LOON is not available. You also can look at reviews of ERWIN VAN LOON, open positions, location of ERWIN VAN LOON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN VAN LOON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN VAN LOON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN VAN LOON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN VAN LOON, employees, financial statistics.