ERLINGEN HENRI

Contactgegevens ERLINGEN HENRI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERLINGEN HENRI: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERLINGEN HENRI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SOLTERWEG 21; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89864030 (+32-89864030) 89864030 (+32-89864030)

Fax (fax): +32 (13) 934-23-20 +32 (13) 934-23-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERLINGEN HENRI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERLINGEN HENRI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERLINGEN HENRI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERLINGEN HENRI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERLINGEN HENRI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERLINGEN HENRI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERLINGEN HENRI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERLINGEN HENRI
Products information ERLINGEN HENRI

BTW identificatienummer (tax): BE08798645019
Ondernemingsnummer: 4855377197
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

woningbouw,metselwerk,betonwerken.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERLINGEN HENRI
(Get full report from official database of BE for ERLINGEN HENRI)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERLINGEN HENRI
Addition kinds of activities for ERLINGEN HENRI

20860301. Koolzuurhoudende dranken, nonalcoholic: pkged. | Carbonated beverages, nonalcoholic: pkged. in cans, bottles
22111202. Brocade, katoen | Brocade, cotton
32559902. Cement, klei refractair | Cement, clay refractory
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
36510103. Klokradio en telefooncombinaties | Clock radio and telephone combinations
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij ERLINGEN HENRI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERLINGEN HENRI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERLINGEN HENRI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERLINGEN HENRI. Looking for open vacancies in other companies

 • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

 • Product manager document automation (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

 • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

 • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

  Regio: SINT-JORIS

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Junior .NET C# developer (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een Junior .NET C# developer. Als Junior .NET C# developer maak je deel uit van het R&D-team en ondersteun je een elektronica-afdeling in volle expansie. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en functionele applicaties. Het analyseren, programmeren, testen en onderhouden van Windows-applicaties zowel intern als voor klanten behoort ook tot je takenpakket. Je onderzoekt projectvoorstellen en stuurt bij zodat deze technisch haalbaar zijn. Deze geanalyseerde data verwerk je via reverse engineering van protocollen en logging om zo tot kwalitatieve data te komen.

 • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

 • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

 • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

 • NKO-arts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

 • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

 • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Flexijob

  Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van ERLINGEN HENRI in sociale netwerken
Look for responds of ERLINGEN HENRI in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERLINGEN HENRI. Laat een reactie achter voor ERLINGEN HENRI. ERLINGEN HENRI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERLINGEN HENRI. Leave a respond for ERLINGEN HENRI. ERLINGEN HENRI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERLINGEN HENRI op de google maps. Adres en contacten ERLINGEN HENRI
Location of ERLINGEN HENRI on the google maps. Address and contacts of ERLINGEN HENRI

Andere gerelateerde bedrijven als come ERLINGEN HENRI ERLINGEN HENRI: MARIE DELFORGE | JACOBUS VERSLEEGERS | BANCONTACT-MISTER CASH | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Bureau de Comptabilité Marc Saintenoy

Other related companies as ERLINGEN HENRI: MARIE DELFORGE | JACOBUS VERSLEEGERS | BANCONTACT-MISTER CASH | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | Bureau de Comptabilité Marc Saintenoy

ERLINGEN HENRI is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERLINGEN HENRI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08798645019. Het bedrijf ERLINGEN HENRI bevindt zich op het adres: SOLTERWEG 21; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Lijst met producten zijn woningbouw,metselwerk,betonwerken..
De hoofdactiviteit van ERLINGEN HENRI is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERLINGEN HENRI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERLINGEN HENRI, openstaande posities, locatie van ERLINGEN HENRI op de kaart.

ERLINGEN HENRI is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERLINGEN HENRI, company assigned to the tax number BE08798645019. The company ERLINGEN HENRI is located at the address: SOLTERWEG 21; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. List of products are woningbouw,metselwerk,betonwerken..
The main activity of ERLINGEN HENRI is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ERLINGEN HENRI is not available. You also can look at reviews of ERLINGEN HENRI, open positions, location of ERLINGEN HENRI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERLINGEN HENRI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERLINGEN HENRI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERLINGEN HENRI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERLINGEN HENRI, employees, financial statistics.