ERIK VAN ACKER

Contactgegevens ERIK VAN ACKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK VAN ACKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK VAN ACKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEDERZWIJNAARDE 81; 9052; GENT, België

Telefoon (phone): 92203122 (+32-92203122) 92203122 (+32-92203122)

Fax (fax): +32 (13) 652-53-72 +32 (13) 652-53-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK VAN ACKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK VAN ACKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK VAN ACKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK VAN ACKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK VAN ACKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK VAN ACKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK VAN ACKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK VAN ACKER
Products information ERIK VAN ACKER

BTW identificatienummer (tax): BE07032043457
Ondernemingsnummer: 8678619384
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ERIK VAN ACKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK VAN ACKER
(Get full report from official database of BE for ERIK VAN ACKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK VAN ACKER
Addition kinds of activities for ERIK VAN ACKER

505101. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening
07519902. Melkproeven | Milk testing services
24260402. Blokken, hout: accessoires voor textielmachines | Blocks, wood: textile machinery accessories
34630200. Vuurvliegtuigen | Missile and ordnance forgings
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
38429920. Stockinette, chirurgisch | Stockinette, surgical
39140101. Carving sets, zilver | Carving sets, silver
50870303. Vloermachines, onderhoud | Floor machinery, maintenance
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij ERIK VAN ACKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK VAN ACKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK VAN ACKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK VAN ACKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Projectleider (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

 • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

 • Poetshulp (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Burelen poetsen - Enkel op zaterdag - Zes uur werken

 • Onderhoudselektricien (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in outsourcing van techniekers, zijn we op zoek naar een elektromecanicien. Je zal allround storingen opsporen, analyseren en oplossen. Ook sta je in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. het is 50% elektrisch en 50% mechanicsch.

 • Bediende Inbound (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme-Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulpen regio Brecht en Sint-Job (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Sint-Job: voornamelijk poetsen en strijken, maar ook boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zottegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

 • TRANSPORTPLANNER ENGELAND (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DE VREESE LOGISTIC

  Type: Vaste Job

  Voor de Engelse markt zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je takenpakket zal bestaan uit: aanmaken van de orders opvolgen van de ritten opvolgen van het wagenpark contacten onderhouden met zowel klanten als chauffeurs ... Bij de uitvoering van je taken heb je nauwe contacten met de collega's van het departement Frankrijk.

 • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: WATTONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

Zoek naar antwoorden van ERIK VAN ACKER in sociale netwerken
Look for responds of ERIK VAN ACKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK VAN ACKER. Laat een reactie achter voor ERIK VAN ACKER. ERIK VAN ACKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK VAN ACKER. Leave a respond for ERIK VAN ACKER. ERIK VAN ACKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK VAN ACKER op de google maps. Adres en contacten ERIK VAN ACKER
Location of ERIK VAN ACKER on the google maps. Address and contacts of ERIK VAN ACKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK VAN ACKER ERIK VAN ACKER: VERBISEN | MYRIAM MARX/MARX | De Backer Wim | Iso-Wash | JAKOB SMITSMUSEUM

Other related companies as ERIK VAN ACKER: VERBISEN | MYRIAM MARX/MARX | De Backer Wim | Iso-Wash | JAKOB SMITSMUSEUM

ERIK VAN ACKER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK VAN ACKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07032043457. Het bedrijf ERIK VAN ACKER bevindt zich op het adres: NEDERZWIJNAARDE 81; 9052; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 128,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK VAN ACKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK VAN ACKER is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK VAN ACKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK VAN ACKER, openstaande posities, locatie van ERIK VAN ACKER op de kaart.

ERIK VAN ACKER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK VAN ACKER, company assigned to the tax number BE07032043457. The company ERIK VAN ACKER is located at the address: NEDERZWIJNAARDE 81; 9052; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 128,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK VAN ACKER were not found.
The main activity of ERIK VAN ACKER is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK VAN ACKER is not available. You also can look at reviews of ERIK VAN ACKER, open positions, location of ERIK VAN ACKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK VAN ACKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK VAN ACKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK VAN ACKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK VAN ACKER, employees, financial statistics.