ERIK RAVIJTS

Contactgegevens ERIK RAVIJTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK RAVIJTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK RAVIJTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DEUZELDLAAN 50; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36443502 (+32-36443502) 36443502 (+32-36443502)

Fax (fax): +32 (2) 163-56-18 +32 (2) 163-56-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK RAVIJTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK RAVIJTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK RAVIJTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK RAVIJTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK RAVIJTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK RAVIJTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK RAVIJTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK RAVIJTS
Products information ERIK RAVIJTS

BTW identificatienummer (tax): BE09954956054
Ondernemingsnummer: 7314666748
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in ERIK RAVIJTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK RAVIJTS
(Get full report from official database of BE for ERIK RAVIJTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK RAVIJTS
Addition kinds of activities for ERIK RAVIJTS

28359905. Enzym- en isoenzym diagnostische middelen | Enzyme and isoenzyme diagnostic agents
34829909. Shotgun ammunitie: leeg, leeg of geladen | Shotgun ammunition: empty, blank, or loaded
35850203. Ijs dozen, industrieel | Ice boxes, industrial
36210303. Startapparatuur, straatauto's | Starting equipment, street cars
36439904. Bliksembeveiligingsapparatuur | Lightning protection equipment
76990702. Chirurgische instrument reparatie | Surgical instrument repair

Werken bij ERIK RAVIJTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK RAVIJTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK RAVIJTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK RAVIJTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

 • Glasplaatser (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

 • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

 • Expediteur Export (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP-regio Lummen - Halen : werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASPECT SERVICE

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

 • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Freelance docent Bamboemassage Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: Villa Vita

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

 • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Leercontract

  Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

 • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TAT KEBABZAAK

  Type: Flexijob

  Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

 • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

  Type: Flexijob

  Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van ERIK RAVIJTS in sociale netwerken
Look for responds of ERIK RAVIJTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK RAVIJTS. Laat een reactie achter voor ERIK RAVIJTS. ERIK RAVIJTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK RAVIJTS. Leave a respond for ERIK RAVIJTS. ERIK RAVIJTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK RAVIJTS op de google maps. Adres en contacten ERIK RAVIJTS
Location of ERIK RAVIJTS on the google maps. Address and contacts of ERIK RAVIJTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK RAVIJTS ERIK RAVIJTS: JOHAN MAROY | REMO DRUK | CARROSSERIE DEGUELDRE | Bottin P | Blizzard

Other related companies as ERIK RAVIJTS: JOHAN MAROY | REMO DRUK | CARROSSERIE DEGUELDRE | Bottin P | Blizzard

ERIK RAVIJTS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK RAVIJTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09954956054. Het bedrijf ERIK RAVIJTS bevindt zich op het adres: DEUZELDLAAN 50; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK RAVIJTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK RAVIJTS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK RAVIJTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK RAVIJTS, openstaande posities, locatie van ERIK RAVIJTS op de kaart.

ERIK RAVIJTS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK RAVIJTS, company assigned to the tax number BE09954956054. The company ERIK RAVIJTS is located at the address: DEUZELDLAAN 50; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK RAVIJTS were not found.
The main activity of ERIK RAVIJTS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK RAVIJTS is not available. You also can look at reviews of ERIK RAVIJTS, open positions, location of ERIK RAVIJTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK RAVIJTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK RAVIJTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK RAVIJTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK RAVIJTS, employees, financial statistics.