ERIK JACOBS

Contactgegevens ERIK JACOBS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK JACOBS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK JACOBS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VONDELWEG 20; 2275; LILLE, België

Telefoon (phone): 14551975 (+32-14551975) 14551975 (+32-14551975)

Fax (fax): +32 (58) 365-48-81 +32 (58) 365-48-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK JACOBS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK JACOBS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK JACOBS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK JACOBS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK JACOBS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK JACOBS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK JACOBS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK JACOBS
Products information ERIK JACOBS

BTW identificatienummer (tax): BE03574645996
Ondernemingsnummer: 3450225830
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ERIK JACOBS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK JACOBS
(Get full report from official database of BE for ERIK JACOBS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK JACOBS
Addition kinds of activities for ERIK JACOBS

283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
20150604. Pluimvee, verwerkt: vers | Poultry, processed: fresh
28910203. Cement, behalve linoleum en tegel | Cement, except linoleum and tile
35239906. Windmolens voor het pompen van water, landbouw | Windmills for pumping water, agricultural
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive

Werken bij ERIK JACOBS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK JACOBS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK JACOBS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK JACOBS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker dagwerk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon is verantwoordelijkheid voor het technisch onderhoud van de machines.

 • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

 • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

 • chauffeur CE (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur ben je heel gedreven om aan de slag te gaan. Hieronder een greep van je takenpakket: Je voert bulktransport uit van veevoeders naar verschillende boerderijen in België en Nederland. Je hebt de mogelijkheid om dagritten te doen of om uit te slapen. Je voert ook fysieke arbeid uit. Je leert de buizen aan te koppelen om de veevoeders door te blazen.

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

 • Studenten Horeca (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: ITZU JOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met onze klant gelegen te diepenbeek zijn we opzoek naar enthousiaste studenten voor in de bediening. Samen met je team sta je in voor de bediening binnen de brasserie. Je neemt bestellingen op en zorgt dat deze tijdig geserveerd worden. Je bezorgt de klanten een aangename ervaring met jouw glimlach en het nodige enthousiasme.

 • Student opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

 • Tekenaar Eplan P8/ projectleider (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: AFSCHRIFT

  Type: Vaste Job

  U bent autonoom verantwoordelijk voor nieuwe maatwerkprojecten in industriële elektriciteit en automatisatie vanaf aanvang t.e.m. de oplevering en uitbreidingen van bestaande installaties. Daarbij is een goed contact met de klant heel belangrijk. U bespreekt samen met de klant de uit te voeren werken en geeft de klant ook advies bij zijn of haar elektrische installatie. U ontwerpt zelf de plannen en bent dus verantwoordelijk voor alle afspraken en beloftes die u met de klant gemaakt hebt. Een korte samenvatting van de taken: • Inschatting ter plaatse in overleg met de klant of adhv plannen van de architect • Voorstudie offertestadium • Ontwerp elektrisch schema in Eplan, kabelberekeningen, ... • Overleg met collega’s van aankoop, bordenbouw, montage, hoogspanning, etc... • Opvolging, testen en opstarten projecten

 • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

  Regio: STROMBEEK-BEVER

  Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

Zoek naar antwoorden van ERIK JACOBS in sociale netwerken
Look for responds of ERIK JACOBS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK JACOBS. Laat een reactie achter voor ERIK JACOBS. ERIK JACOBS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK JACOBS. Leave a respond for ERIK JACOBS. ERIK JACOBS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK JACOBS op de google maps. Adres en contacten ERIK JACOBS
Location of ERIK JACOBS on the google maps. Address and contacts of ERIK JACOBS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK JACOBS ERIK JACOBS: TALON EXPRESS | DELHAIZE | D. PEETERS | HUIS ?T MOLENTJE | Ch?teau Manège

Other related companies as ERIK JACOBS: TALON EXPRESS | DELHAIZE | D. PEETERS | HUIS ?T MOLENTJE | Ch?teau Manège

ERIK JACOBS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK JACOBS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03574645996. Het bedrijf ERIK JACOBS bevindt zich op het adres: VONDELWEG 20; 2275; LILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK JACOBS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK JACOBS is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK JACOBS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK JACOBS, openstaande posities, locatie van ERIK JACOBS op de kaart.

ERIK JACOBS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK JACOBS, company assigned to the tax number BE03574645996. The company ERIK JACOBS is located at the address: VONDELWEG 20; 2275; LILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK JACOBS were not found.
The main activity of ERIK JACOBS is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK JACOBS is not available. You also can look at reviews of ERIK JACOBS, open positions, location of ERIK JACOBS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK JACOBS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK JACOBS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK JACOBS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK JACOBS, employees, financial statistics.