ERIK DRUYTS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ERIK DRUYTS
Private companiesReal Estate • ERIK DRUYTS

Contactgegevens ERIK DRUYTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK DRUYTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK DRUYTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKEL 45; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14421175 (+32-14421175) 14421175 (+32-14421175)

Fax (fax): +32 (82) 839-57-97 +32 (82) 839-57-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK DRUYTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK DRUYTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK DRUYTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK DRUYTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK DRUYTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK DRUYTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK DRUYTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK DRUYTS
Products information ERIK DRUYTS

BTW identificatienummer (tax): BE08738769531
Ondernemingsnummer: 5698577880
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ERIK DRUYTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK DRUYTS
(Get full report from official database of BE for ERIK DRUYTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK DRUYTS
Addition kinds of activities for ERIK DRUYTS

841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
20910310. Vis, uitgehard, NSK | Fish, cured, nsk
28190907. Koperverbindingen of zouten, anorganisch | Copper compounds or salts, inorganic
28739900. Stikstofmeststoffen, nec | Nitrogenous fertilizers, nec
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies

Werken bij ERIK DRUYTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK DRUYTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK DRUYTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK DRUYTS. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR C - VASTE NACHT (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Sint-Gillis-Waas zijn we op zoek naar een chauffeur voor tijdens de nacht. Je zal instaan voor het vervoeren van goederen met camionette met laadkast. Naast het transport, zal je ook zelf instaan voor het laden volgens klantvolgorde. Hiernaast doe je ook deels administratie (invullen leverdocumenten en ritverslagen)

 • Vrachtwagenchauffeur colli in afvalsector (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur voor met de vrachtwagen colli te rijden. Je start op om 5u 's morgens van maandag tot vrijdag. Een groot voordeel is dat mensen met een C rijbewijs ook in aanmerking komen. De firma staat open om gemotiveerde C chauffeurs op te leiden. Ook mensen die geen adr attest hebben, kunnen dit in de firma behalen.

 • Pistoolspuiter (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het spuiten van het eindproduct op de eindmontage

 • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

 • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst (Limburg) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Studenten Fashion - kinderkledij (V/M) - Kerstvakantie - Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Onze klant is de grootste kinderwinkel van de Benelux. Zowel in de winkel als in de webshop kan je terecht voor meer dan 70 topmerken voor kinderen van 2 tot 18 jaar waaronder Armani, Bjorn Borg, Liu Jo, Name it , Levis, Tom Tailor, Kenzo, Marcel , Petrol, Tommy Hilfiger en zoveel meer. Het kledingaanbod varieert van klassiek tot trendy, van sportief tot chique. Tijdelijke opdracht (22 december - 6 januari), zijn we op zoek naar gemotiveerde en nauwkeurige jobstudenten die in de winkel willen bijspringen van maandag tot zaterdag, met ervaring in de retail. Takenpakket: - Het op orde houden van de winkel - Paskamers opruimen - Kledij opplooien en terughangen - Advies verlenen aan klanten

 • TECHNISCH TEKENAAR (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR de stuwende kracht in jouw carrière! Op zoek naar een leuke job in je regio en heb je kennis van technisch tekenen? Dan is onderstaande misschien iets voor jou. In het kader van groei is HR MENTOR voor haar klant op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Onze klant is een toonaangevend bedrijf inzake ontwerp, fabricatie, verkoop en installatie van hoogwaardige keukens. Daarnaast produceert het bedrijf ook badkamermeubelen, slaapkamers, dressings en bureaus. Alle meubelen zijn eigen ontwerp , worden op maat gemaakt en ter plaatste ingewerkt. Dit alles met een sterke focus op kwaliteit. Je job bestaat erin om het verkochte dossier volledig technisch uit te werken. Je tekent het technisch plan uit en pleegt overleg met de verkoper, de productie , voorbereiding. Je geeft uitleg aan de plaatsers. Je doet de voorbereiding voor de productie en plaatst de nodige bestellingen van onderdelen bij de leveranciers. Je werkt samen met een ervaren team.

 • kinesitherapeut (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KINé TIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

 • Freelance tour guide (adults) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  You will animate guided Tours of the permanent and temporary exhibitions You will manage groups from different backgrounds ( for example: adults, VIP, tourists etc. ) You will have to adapt your story to the different audiences You will be in charge of a group of visitors (10 to 30 people). You will guide them in different types of tours. (the classic and the events) Your responsibility is to personalize the visit and to tell the story your own way You will collect some feedback from the visitors about your way of touring, all the information you collect at that moment will be discussed with the contact person

Zoek naar antwoorden van ERIK DRUYTS in sociale netwerken
Look for responds of ERIK DRUYTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK DRUYTS. Laat een reactie achter voor ERIK DRUYTS. ERIK DRUYTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK DRUYTS. Leave a respond for ERIK DRUYTS. ERIK DRUYTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK DRUYTS op de google maps. Adres en contacten ERIK DRUYTS
Location of ERIK DRUYTS on the google maps. Address and contacts of ERIK DRUYTS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK DRUYTS ERIK DRUYTS: FORTIS | HELP ANIMALS | Pebo Systems | B. DEHANDSCHUTTER | TASSET MUSIQUE ORGANISATION

Other related companies as ERIK DRUYTS: FORTIS | HELP ANIMALS | Pebo Systems | B. DEHANDSCHUTTER | TASSET MUSIQUE ORGANISATION

ERIK DRUYTS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK DRUYTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08738769531. Het bedrijf ERIK DRUYTS bevindt zich op het adres: WINKEL 45; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 670,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK DRUYTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK DRUYTS is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK DRUYTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK DRUYTS, openstaande posities, locatie van ERIK DRUYTS op de kaart.

ERIK DRUYTS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK DRUYTS, company assigned to the tax number BE08738769531. The company ERIK DRUYTS is located at the address: WINKEL 45; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 670,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK DRUYTS were not found.
The main activity of ERIK DRUYTS is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK DRUYTS is not available. You also can look at reviews of ERIK DRUYTS, open positions, location of ERIK DRUYTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK DRUYTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK DRUYTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK DRUYTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK DRUYTS, employees, financial statistics.