ERIK CEYSSENS

Contactgegevens ERIK CEYSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK CEYSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK CEYSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VERLORENKOSTSTRAAT 2; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89464950 (+32-89464950) 89464950 (+32-89464950)

Fax (fax): +32 (15) 546-47-95 +32 (15) 546-47-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK CEYSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK CEYSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK CEYSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK CEYSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK CEYSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK CEYSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK CEYSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK CEYSSENS
Products information ERIK CEYSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE02128021240
Ondernemingsnummer: 2395812988
Hoofdstad (capital): 111,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ERIK CEYSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK CEYSSENS
(Get full report from official database of BE for ERIK CEYSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK CEYSSENS
Addition kinds of activities for ERIK CEYSSENS

4493. jachthavens | Marinas
8742. Management consulting diensten | Management consulting services
324100. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
721901. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
50230301. gordijnen | Curtains

Werken bij ERIK CEYSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK CEYSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK CEYSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK CEYSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een ervaren hulpboekhouder en ben jij bereid je kennis te delen gedurende een periode van 2 tot 3 maanden? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! De klant is gelegen rond Brussel en is actief binnen de brandstof en energie markt. Jouw takenpakket: Controleren en inboeken van Accounts Payables; Het opstellen van uitgaande facturen; Banken verwerken en inboeken; Eventuele ondersteuning voor procedure verbeteringen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

 • Technisch administratief bediende (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

 • Marketeer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

 • Verkoper slagerij (zaterdag- en zondagvoormiddag) (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op zaterdagvoormiddag en zondag voormiddag mee te helpen met het bedienen van klanten te werken van 8.30-12.30u of van 9-12u ook eventueel op woensdag namiddag

 • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Studentenjob

  Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

 • Student Handlanger Bouw (m/v) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Mortsel zijn we op zoek naar een handlanger bouw. - Je helpt de werknemers op de werven - Aangeven materiaal behoort bijvoorbeeld tot de taken

 • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: Soetewei

  Type: Vaste Job

  Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

 • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van ERIK CEYSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ERIK CEYSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK CEYSSENS. Laat een reactie achter voor ERIK CEYSSENS. ERIK CEYSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK CEYSSENS. Leave a respond for ERIK CEYSSENS. ERIK CEYSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK CEYSSENS op de google maps. Adres en contacten ERIK CEYSSENS
Location of ERIK CEYSSENS on the google maps. Address and contacts of ERIK CEYSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK CEYSSENS ERIK CEYSSENS: DE KINDER | Tracpieces Benelux SA | HARMONIE PRODUCTION | Verhoestraete Metalen NV | Fotowerken Clich茅

Other related companies as ERIK CEYSSENS: DE KINDER | Tracpieces Benelux SA | HARMONIE PRODUCTION | Verhoestraete Metalen NV | Fotowerken Clich茅

ERIK CEYSSENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK CEYSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02128021240. Het bedrijf ERIK CEYSSENS bevindt zich op het adres: VERLORENKOSTSTRAAT 2; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 111,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 312,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK CEYSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK CEYSSENS is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK CEYSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK CEYSSENS, openstaande posities, locatie van ERIK CEYSSENS op de kaart.

ERIK CEYSSENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK CEYSSENS, company assigned to the tax number BE02128021240. The company ERIK CEYSSENS is located at the address: VERLORENKOSTSTRAAT 2; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 111,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 312,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK CEYSSENS were not found.
The main activity of ERIK CEYSSENS is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK CEYSSENS is not available. You also can look at reviews of ERIK CEYSSENS, open positions, location of ERIK CEYSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK CEYSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK CEYSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK CEYSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK CEYSSENS, employees, financial statistics.