Verhoestraete Metalen NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Verhoestraete Metalen NV
Private companiesMotor Freight Transportation • Verhoestraete Metalen NV

Contactgegevens Verhoestraete Metalen NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhoestraete Metalen NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhoestraete Metalen NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijnendalestraat 189; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 22 72 00 (+32-051 22 72 00) 051 22 72 00 (+32-051 22 72 00)

Fax (fax): 051 22 09 74 (+32-051 22 09 74) 051 22 09 74 (+32-051 22 09 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhoestraete Metalen NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhoestraete Metalen NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhoestraete Metalen NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhoestraete Metalen NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhoestraete Metalen NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhoestraete Metalen NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhoestraete Metalen NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhoestraete Metalen NV
Products information Verhoestraete Metalen NV

BTW identificatienummer (tax): BE01570465087
Ondernemingsnummer: 9504516601
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Fittings; Pipes - General; Hand pallet trucks; Tools - General; Cables & wires - Steel; Chains & chain drives; Hardware - Mfg. & Whol; Gratings; Tackles; Pipe-clamps; Lifting gear; Hoisting- & lashingbelts; Magnetic apparatus; Steel products - Mfg. & Whol.; Hoses (Rubber & plastic); Cable reeling equipment; Transmissions; Fixing materials; Steel (Stainless)

Product categorie (product category): Metals - Non-ferrous

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhoestraete Metalen NV
(Get full report from official database of BE for Verhoestraete Metalen NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhoestraete Metalen NV
Addition kinds of activities for Verhoestraete Metalen NV

179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
27549918. Tickets: gravure printing | Tickets: gravure printing
28930000. Drukinkt | Printing ink
29110502. Coke, aardolie | Coke, petroleum
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
38410102. Oftalmische lasers | Ophthalmic lasers
39310105. Calliopen (stoomorganen) | Calliopes (steam organs)
73779900. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
75210200. Overdekte parkeervoorzieningen | Indoor parking services

Werken bij Verhoestraete Metalen NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhoestraete Metalen NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhoestraete Metalen NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhoestraete Metalen NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Werkstudenten Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Je gaat broodjes leveren bij onze klanten. Als er geen bestellingen zijn, help je mee in de zaak (opdienen, afwassen, opruimen, frigo bijvullen,...).

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Zelfstandige logopediste (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

  • Coaching (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Verhoestraete Metalen NV in sociale netwerken
Look for responds of Verhoestraete Metalen NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhoestraete Metalen NV. Laat een reactie achter voor Verhoestraete Metalen NV. Verhoestraete Metalen NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhoestraete Metalen NV. Leave a respond for Verhoestraete Metalen NV. Verhoestraete Metalen NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhoestraete Metalen NV op de google maps. Adres en contacten Verhoestraete Metalen NV
Location of Verhoestraete Metalen NV on the google maps. Address and contacts of Verhoestraete Metalen NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhoestraete Metalen NV Verhoestraete Metalen NV: GARAGE GOOSSENS MOTORS | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | RUDY DE SMET | DOMO OUDENAARDE NV | Dethmer Drenth

Other related companies as Verhoestraete Metalen NV: GARAGE GOOSSENS MOTORS | KRISTELIJK ZIEKENFONDS | RUDY DE SMET | DOMO OUDENAARDE NV | Dethmer Drenth

Verhoestraete Metalen NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhoestraete Metalen NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01570465087. Het bedrijf Verhoestraete Metalen NV bevindt zich op het adres: Wijnendalestraat 189; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Metals - Non-ferrous. Lijst met producten zijn Fittings; Pipes - General; Hand pallet trucks; Tools - General; Cables & wires - Steel; Chains & chain drives; Hardware - Mfg. & Whol; Gratings; Tackles; Pipe-clamps; Lifting gear; Hoisting- & lashingbelts; Magnetic apparatus; Steel products - Mfg. & Whol.; Hoses (Rubber & plastic); Cable reeling equipment; Transmissions; Fixing materials; Steel (Stainless).
De hoofdactiviteit van Verhoestraete Metalen NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhoestraete Metalen NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhoestraete Metalen NV, openstaande posities, locatie van Verhoestraete Metalen NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhoestraete Metalen NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verhoestraete Metalen NV, company assigned to the tax number BE01570465087. The company Verhoestraete Metalen NV is located at the address: Wijnendalestraat 189; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Metals - Non-ferrous. List of products are Fittings; Pipes - General; Hand pallet trucks; Tools - General; Cables & wires - Steel; Chains & chain drives; Hardware - Mfg. & Whol; Gratings; Tackles; Pipe-clamps; Lifting gear; Hoisting- & lashingbelts; Magnetic apparatus; Steel products - Mfg. & Whol.; Hoses (Rubber & plastic); Cable reeling equipment; Transmissions; Fixing materials; Steel (Stainless).
The main activity of Verhoestraete Metalen NV is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhoestraete Metalen NV is not available. You also can look at reviews of Verhoestraete Metalen NV, open positions, location of Verhoestraete Metalen NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhoestraete Metalen NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhoestraete Metalen NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhoestraete Metalen NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhoestraete Metalen NV, employees, financial statistics.